Şimdi Ara

Uzun süredir beklenen WhatsApp güncellemesi geldi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
2
Favori
3.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Uzun süredir beklenen WhatsApp güncellemesi geldi!

Windows Phone kullanıcılarının en çok şikayetçi olduğu konulardan biri WhatsApp bildirimlerinin gelmemesi idi. Whatsapp ekibinden uzun süredir Windows Phone uygulaması ile ilgili bir güncelleme beklenmekteydi ve beklenen güncelleme bugün geldi. Beklenen arka plan, arayüz değişimleri özellikleri gelmedi, farkedilen özellikler sesli arama ve WhatsApp yüz ifadelerinin eklenmesi oldu. Ve tabiki çekirdekteki geliştirmeler. Bildirim sorununu çözülüp çözülmediğini ise kullanarak deneyimleri paylaşarak daha iyi saptayabiliriz.

Eklenen özellikler:
    -Kişisel durumunuza ifade ekleyebilme
    -Sesli arama seçeneği ile çağrı yapmak için kısayol
    -Mesajlaşmadaki ifade sıkıntısını gidermek için eklenen WhatsApp ifadeleri
    -Yeni grup seçeneği ile grup konuşması açabilme
    -Bildirimlerde iyileştirme

Uygulama linki:

http://www.windowsphone.com/tr-tr/store/app/whatsapp/218a0ebb-1585-4c7e-a9ec-054cf4569a79

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulasates -- 13 Temmuz 2013; 1:34:52 >

• Yeni ifadeler gelmiş, sesli arama diye bir kısım eklenmiş ayrıca. Şimdi yaptığım denemede ise Bildirimler düzelmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: caglar_kilic

Yeni ifadeler gelmiş, sesli arama diye bir kısım eklenmiş ayrıca. Şimdi yaptığım denemede ise Bildirimler düzelmiş.

Sesli arama dediği şey normal arama whatsappa kısa yol konmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eski versiyonda ne zaman denersem deniyeyim bildirimlerde hiç sıkıntım olmamıştı pek fazla kullanmam ama inş bu güncelleme ile sıkıntı yaşamam
  • Bildirimde suan sorun yok yalnız ifadeler cok iyi oldu eskiden baska bi ifade seçiyoduk saçma sapan ifade yolluyordu

• biraz deneme yaptım arkadaşla.bildirimler sıkıntısız geldi,umarım böyle devam eder.ayrıca whatsappi açtığımız zaman müzik çalar başlıyordu.o sıkıntı da giderilmiş gibi duruyor.şarjımızı da daha az tüketmeye başlar umarım bu güncellemeyle.
  • 2. güncelleme de gelmiş. 1 günde 2 güncelleme :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Manuel olarak biz mi linkten güncelleyeceğiz yoksa güncelleme ekranına düşecek mi acaba?

Bir de telefonumuzda varolan video ve ses dosyalarını gönderme seçeneği geldi mi diye merak ediyorum. Şayet bu özellik gelmediyse ben hala wp sisteminde whatsapp yok kabul ediyorum. Whatsapp ile sadece yazışacaksam sms ile de yapabilirim ki internet paketi olup sms paketi olmayan çok az kişi vardır heralde. (Bol resim paylaşan ve gruplar falan kuran kişilerin mutlaka işine yarayacaktır ama benim için sadece kuru kalabalık)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vozer -- 13 Temmuz 2013; 1:22:30 >
  • vozer kullanıcısına yanıt
    mağazadan whatsapp uygulamasına tıkla oradan güncelle. multi media ekleme seçeneği eklenmiş.
  • Teşekkür ederim @KenanK89. Uygulamayı güncelledim. Gülücükler güzel olmuş ama hala telefonumuzdaki ses dosyası ya da video yollanamıyor. Video gönder dediğimizde kamera açılıyor ve o anda çekim yapıp yollayabiliyoruz. Ayrıca ön kamerayı seçmeyi beceremedim, sanırım seçilmiyor. Ses için de aynısı geçerli, telefondan seçemiyoruz. Ses kaydedici açılıyor ve o anda kaydedip yollanabiliyor.

Uzun lafın kısası ben bu güncellemeden pek hoşnut olmadım. Bildirimleri deneme fırsatım olmadı. Artık kullandıkça göreceğiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vozer -- 13 Temmuz 2013; 2:42:51 >
  • Hele sukur

Bir de su Viber adam gibi guncelleme alsa iyi olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi danGerfuLL -- 13 Temmuz 2013; 2:49:54 >
  • Ben bi tane guncelleme aldım magazadan whatsappı sectigimde paylas cıkıyor 2 guncelleme yok

• quote:

Orijinalden alıntı: VioLee

Ben bi tane guncelleme aldım magazadan whatsappı sectigimde paylas cıkıyor 2 guncelleme yok

Tamam bir tane güncelleme aldıysan sorun yok. Erken davranıp güncellemeyi yükleyenlere bir güncelleme daha gelmiş. Sen son güncellemeyi yüklemişsin.
  • Bildirimlerden ne haber? Var mı ayrıntılı test eden?

• quote:

Orijinalden alıntı: DemirKipi

Bildirimlerden ne haber? Var mı ayrıntılı test eden?

bende problem kalmadı gibi. Çok güzel olmuş.
  • aksesuarlar ayarlarına da güncelleme gelmiş, geçen gün de ekran+dokunmaya gelmişti. microsoft çalışıyor gibi
  • Uygulama 1 mb'tan küçüktü güncellemeyle 6 mb olmuş ifadelerden dolayı herhalde
  • Bildirimler şuan gayet iyi geliyor. Ancak bu uygulamanın baştan yazılması lazım. Hala iç açıcı değil. Yeterince hızlı çalışmıyor. Tamam idare eder ama telefonun diğer tüm uygulamalarından daha yavaş çalışıyor. Görsel açıdan da geliştirilmesi gerek.

• Beyler bana yardım edin marketten ne indirsem tam yarıda kesiliyor whatsapp güncelleyecektim yarıda kesilip ilgilenmeniz gerekiyor diyor ne olursunuz yardım edin l920

• Video gonderme gelmeden olmaz. Microsoftun videolara erişimi açması gerekiyor

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.