Şimdi Ara

Uzun süreli sıkıntım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. 18 yaşındayım ve yaklaşık bir buçuk aydır bir sıkıntı yaşıyorum ve doktora gitmeye korkuyorum.Baş ağrısı, mide ağrısı , Boğaz ağrısı ve sabah yatakta kendime gelirken bir yorgunluk hissediyorum.Soğuk bir şey içersem de ağnında halsiz oluyorum.Karnımda ara sıra yanma hissi de oluyor.bazen gözlerimde hafif bir bulanma oluyor , kulaklarım zaten hep tıkalı.iştahsızlığım veya kilo kaybım yok.Hala deli gibi yemeye devam ediyorum.İnternetten belirtileri yazdım ama birbirine alakasız yerler olduğu için hiç bir şey bulamadım.Tek başıma hiç hastaneye de gitmedim , gidersem para vs. isterler mi onu da bilmiyorum , kafa olarak bitmiş bir durumdayım.

Ne yapabileceğim konusunda yardımcı olabilecek var mı ?
    Cidden fikirlerinize ihtiyacım var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sosyal güvencen var Mı? Varsa devlete git istemezler. Dahiliye doktoruna git bence öncelikle, o baksın bi olmazsa başka doktorlara yönlendirir zaten. Geçmiş olsun

• ne korkuyon olm. git devlet hastanesine acilden gir karnim çok agriyor de siraya gir doktor gelince derdini anlat, para isi sonraki mesele yani hastane de para filan istemezler eczaneden ilac alitken muayene parasi isterler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.