Şimdi Ara

Uzun Vadeli Borsa Yatırımı Günlüğüm (1160. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
23.796
Cevap
611
Favori
1.135.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
91 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11581159116011611162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

NTEL İN ÇIKARMIŞ OLDUĞU YENİ HARİCİ EKRAN KARTLARI KULLANICILAR TARAFINDAN BEĞENİLİYOR MU? GERİ DÖNÜŞLER,YORUMLAR NASIL?

ChatGPT:

ChatGPT

Intel'in Arc serisi harici ekran kartları, piyasaya sürüldüklerinden bu yana kullanıcılar ve uzmanlar tarafından çeşitli açılardan değerlendirilmektedir. Genel olarak, bu kartlar performans açısından olumlu geri dönüşler alırken, sürücü ve yazılım desteği konularında bazı eleştirilerle karşılaşmaktadır.

Performans ve Fiyatlandırma: Arc serisi, özellikle Arc A770 modeli, NVIDIA RTX 3060 ve AMD RX 6700 XT gibi rakipleriyle benzer performans seviyelerinde konumlandırılmıştır. Özellikle 16 GB VRAM kapasitesiyle dikkat çeken Arc A770, yüksek çözünürlük ve detay gerektiren oyunlarda avantaj sağlamaktadır. Fiyat açısından ise, rakiplerine göre daha uygun seçenekler sunarak kullanıcıların ilgisini çekmektedir.

Technopat

Sürücü ve Yazılım Desteği: Kullanıcılar, Arc serisi ekran kartlarının sürücü desteği konusunda bazı sorunlar yaşadıklarını belirtmektedir. Özellikle, sürücü kurulumunda ve oyunlarda stabilite konusunda zaman zaman problemlerle karşılaşıldığı ifade edilmektedir. Ancak, Intel'in düzenli olarak yayınladığı güncellemelerle bu sorunların azaltıldığı ve performansın iyileştirildiği de vurgulanmaktadır.

Technopat

Kullanıcı Deneyimleri: Bazı kullanıcılar, Arc serisi ekran kartlarının sunduğu performanstan memnun olduklarını belirtirken, bazıları ise sürücü ve uyumluluk sorunları nedeniyle olumsuz deneyimler yaşamaktadır. Özellikle, eski oyunlarda ve belirli uygulamalarda uyumluluk sorunları yaşandığı rapor edilmiştir. Ancak, genel olarak, kartların fiyat/performans oranının tatmin edici olduğu yönünde görüşler bulunmaktadır.

Technopat

Sonuç: Intel Arc serisi harici ekran kartları, rekabetçi fiyatları ve tatmin edici performanslarıyla dikkat çekmektedir. Ancak, sürücü ve yazılım desteği konularında bazı eksiklikler bulunmaktadır. Intel'in düzenli güncellemelerle bu sorunları gidermeye çalıştığı göz önüne alındığında, gelecekte daha stabil bir deneyim sunması muhtemeldir. Bu nedenle, Arc serisi ekran kartları, özellikle bütçe dostu ve yüksek VRAM kapasitesine sahip bir seçenek arayan kullanıcılar için değerlendirilebilir.

Uzun Vadeli Borsa Yatırımı Günlüğüm

• Youtube premıum kullandıgım için reklam görmüyorum. geçen farklı bi pcden youtube girdim.

reklamda selçuk bayraktar ve yapay zeka konuşmasını yapmıslar. yatırımlarınızı yapıp kazanmak için son fırsatlar vs vs

ama adamlar harbi on numara hazırlamışlar. 2-3dk lık videoyu sonuna kadar izledim.

o kadar gerçekçi ki linke tıklayıp para yatırasım geldi.. damat yamuk yapmazUzun Vadeli Borsa Yatırımı Günlüğüm 

özetle büyük küçük etrafımızı uyarmamız gerek. yapay zeka ile hazırlanmış konuşmalara inanmasınlar.

bunlar yarın bir gün bizim sesler ile ebeveynlerimizi de ararlar…

dikkatli olalım.

• Bernoulli Denklemi kullanıcısına yanıt

o konuşmaları tüm ünlü isimlere yaptırmışlar. muhalif kimlikli kişileri de konuşturmuşlar iktidar mensubu kişileri de.

bunun ilerki aşaması dediğin gibi bizim sesimizi yapay zekaya seslendirip akrabalarımızdan borç para isteyebilirler.

örnek bir seslendirme

Uzun Vadeli Borsa Yatırımı GünlüğümLokum Film-Doğuyoutube
    Bu Video Gerçek Değildir Tamamen Sahte Bir Videodur. ♦Bizi İntagramda Takip Edin: https://www.instagram.com/lokumfilm/?​​​.. -------------------------------------------------------------------------------------------------------- Videolarımızı Beğenip Abone Olup Bize Destek Olabilirsiniz. Daha Fazla Film Montaj Videosu İçin Yorum Atmanız Yeterli ♦Do not forget to like and subscribe! 💪👍 ------------------------------------------------------------------------------------------------------ ►Onedio Youtube Channel: https://www.youtube.com/channel/UCRr2... ► Bizi İntagramda Takip Edin: https://www.instagram.com/lokumfilm/?..... ------------------------------------------------------------------------------------------------------- 🔻 Song: Epic Drama - INTERSTELLAR Heart (A Tribute To Hans Zimmer) Music promoted by ➤CopyrightFreeMusicToCreate. Video Link: https://youtu.be/0aHbyohe028 Soundcloud Link:https://soundcloud.com/lionel-schmitt/interstellar-heart?utm_source=clipboard&utm_medium=text&utm_campaign=social_sharing 🔺 ------------------------------------------------------------------------------------------------------ ► Deepfakes are synthetic media in which the likeness of one person in an existing image or video is substituted by another by leveraging the powerful techniques of machine learning and artificial intelligence. DISCLAIMER: ►No copyright is claimed in this video and to the extent that material may appear to be infringed, I assert that such alleged infringement is permissible under fair use principles in U.S. copyright laws. If you believe material has been used in an unauthorized manner, please contact the poster.
    https://www.youtube.com/watch?si=cFQTdy9w3Q9reqcq&v=-768yziBkQI&feature=youtu.be
  • herkese selam;BİST 30 un dolar bazlı grafiğini incelediğmde; 2007- 2008 yıllarında yaklaşık 600-650 dolar seviyelerinde olan BIST 30 un; bugün ise yaklaşık 300 dolar seviyelerinde olması yatırım olarak BISt ten uzak durmak gerektiğine işaret etmiyor mu?

o zaman dolar bazında parasını BIST 30 fonuna gömen birinin; bugün parası yarı yarıya azalmış durumda görünüyor.

Borsa dışında; altın-gayrimenkulde parasını değerlendirenlerde ise doalr bazında kayıp asla yok; muhtemelen minimum %50 KAR var.

Yorumlamam mı yanlış *

yoksa borsaya sadece dip yaptığında; olağanüstü durumlarda-krizlerde vs..lerde girmek mi en doğrusu ?

• ghostiki kullanıcısına yanıt

kısmen doğru kısmen yanlış.

neden yanlış? çünkü 2007 deki bist30 hisseleri ile şuanki bist 30 hisseleri aynı mı? değil.

2007 de bist 30 da bankalar ın ağırlığı çok yüksekti. ve 2007 yıllarında hatırlarsanız değerli TL çok değerlenmişti. yani bankaların kasalarında duran paranın değeri çok yüksekti.

yani hem bist 30 u hem bist100 ü aşağı çeken bankacılık endeksidir.

bakın bir de şöyle bir karşılaştırma yapın bankacılık sektörü dışı endekslerin 2007 den bu zamana kadarki getirisine bakın

borsa istanbul bir rotasyon borsasıdır değişen konjoktüre göre sektörler arası geçişler yapmak gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozbey08 -- 16 Aralık 2024; 18:39:45 >
  • ozbey08 kullanıcısına yanıt

hocam temettü yatırımı ile ilgili şimdiki fikirlerini merak ediyorum.

• ProStr33t P kullanıcısına yanıt

temettünün kralı aslında ABD borsasında. lakin şöyle bir sorun var temettü alırken %20 stopaj olarak kesiliyor abd borsası etf veya hisselerinde. sonra o da yetmezmiş gibi aldığın o dolar cinsinden temettü gelirlerini ayruca Türk vergi dairesine beyan etmek gerekiyor.

• tr plakalara x koyulabilse xrp yapardım yarın sabah ilk iş

seçim sonrası yükselişe katılamadım ama düşüş sonrası gelen her boruda vardım

Özbey midas kullanıyorsan kur makası nasıl orda?

• Arondir kullanıcısına yanıt

şuanki

alış 35,64

satış 34,08

yani bayağı yüksek. gündüz saatlerinde bu düşüyor tabikii

anlık n kolay fx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozbey08 -- 17 Aralık 2024; 0:2:44 >

Anlık değil ya mesai saatlerinde kaç oluyor genelde hatırlıyor musun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arondir -- 17 Aralık 2024; 0:16:46 >

yok hatırlamıyorum.

işte midas ın gündüz saatlerindeki dolar alış-satıl kuru

bence yine çok yüksek makas farkı

Teşekkürler özbey. Google da az gösteriyor uygulama içi yüksekmiş.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • borsada silkeleye silkeleye gidiyorlar bu iyi

sabah "allah belanızı versin!" diyen adam şimdi artıya geçince "haha Uzun Vadeli Borsa Yatırımı Günlüğüm " yapıyor

mesela şimşek sabah "asgari ücret enflasyon üstünde olacak" tarzı bir şey söyledi diye "bu ay faiz indirimi ötelenebilir" diyen, yabancı bu yüzden satıyora getiren adam artıya geçince yorum yapmıyor

Geçen babam canan karatay ın önerdiği bir ilacı araştır bakalım dedi.

Yahu olmaz isim zikredemez , belki etken madde söylemiştir ki o bile şüpheli dedim.

Ürün ilaç değil ama destek gibi bir şey..

Neyse sonunda canan karatay ın yapay zeka ile beni taklit ediyorlar , insanlar sokakta söyledğiniz jileti aldım hocam hiç memnun değilim diye önümü kesiyorlar dediği videoyu izletince kabul ettirebildim.

• morphine84 M kullanıcısına yanıt

yahu biz Türklerin kafası hep dolandırıcılığa mı çalışır. elinoğlu yapayzeka ile yazılım yapar,bizimkiler ise yapay zeka ile dolandırıcılık yapar.

Şu adamı bana kim önerdiyse tuttuğu altın olsun. Tüm videolarını izliyorum en baştan. Gerçekten çok bilgili keşke okuduğu kitaplardan öneri alabilsek de biz de okusak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sansa Magna kullanıcısına yanıt

+1

• 
Sayfa: önceki 11581159116011611162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.