Ben de 1 aylık şoförken tek başıma Adana'ya gittim. İlkten şöyle 80-90 takılıyodum. Sonra bi baktım bi güven geldi. Yapıştır hız sınırı neyse onla.
quote:
Orijinalden alıntı: volkann86
konya-beyşehir arası mı uzun yol?
size gereken cevabı yazımın başında şöyle vermiştim zaten
''aslında benim uzun yol dediğim bir çoğunuz için yol bile değil, gidiş geliş yaklaşık 350km''
sonuçta şehirler arası yol ve deneyimim yok hocam..
Lastik basıncına, yağa, suya arada bakılmalı -yola çıkılsın çıkılmasın fark etmez- Kemer muhakkak takılmalı -yol 2 km olsa bile- Hız sınırlarına, takip mesafesine... yani kurallara sürekli uyulmalı. Araçtaki ilkyardım vs. ekipmanı eksiksiz olmalı.
Bunları zaten yapıyorsanız -ki herkesin yapması gereken şeyler, uzun yola çıkmaya gerek yok- ekstra bir şey yapmaya gerek yok
quote:
Orijinalden alıntı: goodorevil
quote:
Olsun, en azından otoyol yüzü görecek.
Ben de 1 aylık şoförken tek başıma Adana'ya gittim. İlkten şöyle 80-90 takılıyodum. Sonra bi baktım bi güven geldi. Yapıştır hız sınırı neyse onla.
yolum pek uzun değil ondan pek yapıştırmaya gerek yok. hem yolda bakım çalışmaları varmı arakdaşların dediği gibi
kaanbaskut
kullanıcısına yanıt
beyşehirliyim. konya beyşehir arası 90 km. git-gel 180 km.
quote:
beyşehirliyim. konya beyşehir arası 90 km. git-gel 180 km.
otoyol olduğu sürece 5 km bile benim için uzun yol olacak. orada belirttin zaten sizin için uzun yol olmayabilir diye.
ben yolculuk süresince katedeceğim kilometreyi söylüyorum hocam. beyşehirden biraz daha ileri gitmeyi düşünüyorum
siz profesyonel olabilirsiniz 300-400 sizin için yol olmayabilir. benim için yol insanlara saygı duymak gerek
quote:
Orijinalden alıntı: kaanbaskut
quote:
Orijinalden alıntı: goodorevil
quote:
Olsun, en azından otoyol yüzü görecek.
yolum pek uzun değil ondan pek yapıştırmaya gerek yok. hem yolda bakım çalışmaları varmı arakdaşların dediği gibi
Yok hocam ben sana hızı aşılamıyorum. Başta 80-90 gittim, baktım rahat geldi, 110'a kadar tırmandım öyle devam ettim. Zaten bir süre sonra 80-90 arası gitmenin daha zor olduğunu hissedeceksin. Yoldaki diğer araçların senden hızlı olmasından dolayı bir süre sonra trafikle aynı hızla gitme içgüdüsü uyanabilir. Yani bende öyle oldu. Yavaş gitmek ya da hızlı gitmek zor gelmeye başladı. Trafikteki diğer bir araçla aynı hızda gitmek daha kolayıma geliyor şimdi. Yine de sürüş sırasında hızlı git ya da yavaş git diyemem. Yolda nasıl rahat edersen, nasıl hoşuna giderse öyle git. O senin insiyatifinde olacak.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme