Şimdi Ara

Uzun Yola Gideceğim Gece mi Gündüz Mü Çıkılır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR MERHABA. İSTANBULDAN TRABZONA ARABAMLA GİDECEĞİM. MALUM 1100 KM YOL. AKŞAM 8 CİVARI ÇIKIP GİDEBİLECEĞİM KADAR GİDİP SONRA BİYERDE UYUMAK VE SABAH TEKRAR KALKIP DEVAM ETME FİKRİM VAR. EN AZINDAN YAZIN SICAĞINDAN KURTULMUŞ OLURUM DİYE DÜŞÜNDÜM. yorumlarınız nelerdir

• gece yolculuğu her zaman risklidir. sen uykusuz olmasan bile başkaları muhtemelen uykusuz yorgun olur. görüş mesafen de kısıtlı oluyor. hem havalarda o kadar sıcak değil daha, ben olsam gündüz giderdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: bericdondarrion

gece yolculuğu her zaman risklidir. sen uykusuz olmasan bile başkaları muhtemelen uykusuz yorgun olur. görüş mesafen de kısıtlı oluyor. hem havalarda o kadar sıcak değil daha, ben olsam gündüz giderdim
    Kesinlikle katılıyorum. Ayrıca gece yolculuğu insana negatif bir hava katıyor.
  • Ben Rize ye giderken, gece 3-4 gibi cikardim yola. Uykunu al gun aydinlanmaya yakin cik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En iyisi günün aydınlandığı zaman.
  • Gece yola çık, öğlen orada ol.
  • Güneş ışığı kullanırken beni çok yoruyor açıkçası.Bende gececilerdenim ama kullanış olarak nasıl rahat hissediyorsanız o zaman çıkmanızda fayda var.
  • bu gece görüş gözlüğü varmış kullanan varmı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.