Şimdi Ara

Uzun yola uygun tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ehliyete kayıt olduktan sonra sene içerisnde bir başlangıç seviyesine uygun motor almayı planladım kendimce burada sizin tavsiyelerniz devreye giriyor

Üniversitem edirnede ailem istanbulda olduğu için sene içersinde (8-10) kere gitmeyi planlıyorum geri kalan zamandada şehir içi kullancam .

Boy 184 kilo 80. Gidiş gelişlerde artçı da eklenmesi olası ;)

10-12 bin geçmeyecek bir tavsiyeniz var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Önce ehliyeti alın...Bu arada bütçeyi katlayın...
  • x city
    xmax

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • edirne karaağaç'da şuan askerim. izne geldim memleketime yamaha ybr esd ile bayramdan sonra perşembe günü 1600 kmlik geziye katılacağız. sanada yamaha ybr esd tavsiyemdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W1L3D -- 26 Temmuz 2014; 11:33:51 >
  • Leqloq L kullanıcısına yanıt
    aslında düşük cc bir makine ile başlamak en mantıklı olanı
    bunun için ideal cbf150 ve ybr125 var
    boy ölçünüz düşünüldüğünde ybr yi direk elemek zorunda kalıyoruz zaten
    cbr sizin için ideal olan makine lakin onunda fiyatı çok fazla
    yani eski teknoloji yıl olmuş 2014 halan enjeksiyon bile yok fiyat desen arsa alır gibi 6 bin tl civarı.
    bence bajaj pulsar 200ns modelini bir inceleyin tam bir fiyat performans makinesi ayrıca çok yakışıklı.
    ama uzun yolda hem konfor hemde sürüş zevki olarak daha fazlasını verecek bir makine isterseniz suzuki inazuma sizin ilacınız.
    her ne kadar 250 cc çift silindir bir makine olsa da biraz dikkat ederek sorunsuz bir şekilde başlangıç motoru olarak kullanılabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi konyaturk42 -- 26 Temmuz 2014; 12:35:33 >
  • başlangıç motoru olarak bence 1000 1500 e bi çin malı bulun 1 2 ay kullanın o zaman zarfında düşersiniz kalkarsınız motor devrilir ucuz oldugu için kaybedeceğiniz birşey olmaz ama 12 bin liralık makine yan yattımı için cız eder bence kullanmaya ucuz bi,şeyle başlamak en mantıklısı
  • tavsiyeleriniz için teşekkürler.Sene içerisinde honda veya gis eğitimlerinin tamamını alıp ve ehliyetimi aldıktan sonra 1-2 şehir içi yaptıktan sonra uzun yola gidecem.
    Direk alır almaz uzun yol yapmıyacam zaten.

Bende cbr ve ybr 125 düşündüm ilk başta ama çoğu zaman eşya yüküm olcak belki artçım olcak kendimce uygun olmadıgının farkına vardım.

2.el bi Cbr 250 belki olabilir, İnazuma benim de aklıma çok yattı , Pulsar da acaba acemi olarak parça sıkıntısı çekermiyim endişesi oluşturdu bende ama oda aklımda var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi sistem daha uygun ve iyi?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.