arkadaşlar yazın memlekete gidince orda bisikletsiz kalıyorum. arabanın arkasında araba tutacagı hani bagaj üstünde tutan şeyle götürmenin herhangi bir yasağı varmı temlerde filan istanbuldan orduya
yıllardır bu şekilde seyahat ederim henüz ceza yemedim.izmirden çanakkaleye ankaraya trabzona gittim arkada 3 bisiklet ile
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bagajda çekyat taşıyanlar arabanın üstünde boydan boya profil demir taşıyanlar .. ceza yemediğine göre sizin ceza yeme şansınız yok gibi birşey
bundan bahsediyordum %80 yasak değildir bencede emin olmak için sormak istedim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1gigabyte -- 14 Nisan 2013; 23:58:00 >
Ben sürekli görüyorum yollarda.Gerek şehiriçinde gerek şehirlerarası. Zaten yapacağınızı biliyorum ama yine de uyarmak istedim: Diğer sürücüleri ve yayaları riske sokmamak için güzelce sabitleyin. İyi yolculuklar dilerim. Kazasız belasız gidin.
quote:
Orijinalden alıntı: oguzhan1992
Ben sürekli görüyorum yollarda.Gerek şehiriçinde gerek şehirlerarası. Zaten yapacağınızı biliyorum ama yine de uyarmak istedim: Diğer sürücüleri ve yayaları riske sokmamak için güzelce sabitleyin. İyi yolculuklar dilerim. Kazasız belasız gidin.
o konuda zaten babamı ikna etmem baya zor olucak düşer filan der yolda bakalım mayıs bir bitsin alırım aparatdan