Şimdi Ara

Uzun yolda neden çok hız yapıyorsunuz? (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
444
Cevap
8
Favori
31.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
183 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bu 19 yaşındaki genç de hızlı gitmekten keyif alıyordu.

https://forum.donanimhaber.com/konya-da-asiri-hiz-nedeniyle-baba-ve-oglunun-katleden-19-yasindaki-cani--146080477

diyeceklerim bu kadar.

• Metal-Gear kullanıcısına yanıt
    Hothatch'ler için sorun olmaz da normal hatchback'leri bilmiyorum çoğu yeni hatcback arabada sorun olmaz diye düşünüyorum bizim Clio var 2002 model mesela o 180-200 sorunsuz gidiyor tabi biraz yol sesi ve hafif sallantılı oluyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psyduck17

bu 19 yaşındaki genç de hızlı gitmekten keyif alıyordu.

https://forum.donanimhaber.com/konya-da-asiri-hiz-nedeniyle-baba-ve-oglunun-katleden-19-yasindaki-cani--146080477

diyeceklerim bu kadar.

uzun yol ile şehiriçi arasındaki farkı algılayabildiğini varsayıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: kapanmistir

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster

daha önce de yapmıştım, uzun yolda bir bakan beni bu hızla sollasın ben seve seve bu hızlarda giderim.ayrıca ben zaten 150 den yukarı çıkmıyorum onu da sonu gözüken uzun düzlüklerde yapıyorum dolayısıyla verdiğin limitler beni ilgilendirmiyor. eğer ki radar dersen varki param ödüyorum.

• "bu araba süratliydi bariyere vurdu" midesi kaldırmayan izlemesin. İstediğiniz gibi sürat yapın, kafanızı koparırsınız, ne bok yerseniz yeyin. Ailenize, çocuğunuza, günahı olmayan diğer arabada ki insanlara yazık. Sizlerin beyinsizliğinin sonuçlarını suçsuz insanlar acı içinde yaşamasın.

• Kuyumculuk işi. Şehirden şehire altın satışı yapıyoruz. Bu arada ne cinayeti? Şuana kadar hiçbir problem olmadı, olmaz da. Ha orta şeridden sola atlayan eşşek aynasına bakmazsa cinayeti işleyen ben değil o olur ona göre :)

• quote:

Orijinalden alıntı: kapanmistir

Bu mesaj silindi.

Emniyet, elinizde görüntüsü olduğu halde, trafikte seni sıkıştıran, hayatını tehlikeye atan adamlara bile bir şey yapmıyorken, senin buraya gelip göreve çağırman... Hangi ülkede yaşadığınızın farkında değilsiniz. Ayrıca radarı her yere kurarsan, insanlar bir süre sonra bunun bedelini ödemeye hazırlanır ve hız yapar. Belirli yerlerde radar olmayacak ki insanların o hevesini almasını sağlayabilesin.

• Devletin onca mühendisi ve uzmanının çalışmalarıyla belirlediği hız sınırlarına uymak uykunuzu getiriyorsa sorun sizde değildir. Sorun siz o ehliyeti alırken sağlık raporu için gittiğiniz hastanedeki psikiyatristtedir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiesTorN

düşük hızı savunanların en az yarısı C segment ve altını kullanıyordur eminim, araba faktörü çok farkettiriyor çünkü.

2 arabam var birisi tofaş kartal. bu aracı otobanda bile sürerken bırak 100'ü, 80'i bile geçesim gelmiyor. 80 sonrasında güven vermiyor çünkü.

diğer arabam bmw e39 540i (bilmeyenler olabilir, E segment) bu aracı sürerken de 140 altına inesim gelmiyor çünkü hiç bir şey hissetmiyorsunuz, frene basınca da duvara çarpmış gibi duruyor.

anlattığınız her detaya buradakiler hakim merak etmeyin,model segment ve teknik detayına kadar hatta daha fazlası

sextant,diyapozen,porya,mağruti aklıma ilk gelen nesneler bunlar bile var..

2001 orjinal lpg li kartalımız vardı..satıldı.

c220 cdı mecedes satıldı.

c 220 d mercedes satıldı.

bmw 320 i satıldı.

land rover freelander satıldı.

bmw 116 d satıldı

mini dizel satıldı.

halen 5.20 i kullanımda honda crv dizel otomatik zf9 şanzımanlı..

ve rifter var..eat8 tork konvertörlü tam otomatik.

• quote:

Orijinalden alıntı: trabzon61_66

10 saat civarı dedim.

Örneğini bu sabah yaşadım.

Bu sabah 06.00 da Pendik ten yola çıktım.

Tam 1.000 km Trabzon Beşikdüzü ne 16.30 da geldim.

2 kez durdum 1. si ihtiyaç molası ve mazot alımı yaklaşık 8 dakika. 2.si ihtiyaç molası sadece 4-5 dakika.

Yaklaşık 10 saat 30 dakika

Hızım %90 100-105 km arası. Işıklar ve radar kamerası olan yerlerde mecburen duruş veya 70-80 km lere düşüş.

Onun haricinde bazı yokuş aşağı yerlerde 110-125 km civarı hız belki %2 ler seviyesinde.

Yolu iyi bilir ışığa uzaktan kestirerek mümkün mertebe durmadan geçme. Yakıt tüketim ortalaması yol bilg 4.2 litre/100km. (polo dizel DSG araç).

Umarım yeterli açıklayıcı olmuştur.

Az yorulduğum ve yola alışkın olduğumdan halen bu saatte uyumadan oturabiliyorum birde :)

Alıntıları Göster

aynı yolu kullanıyorum bende.

1.5 130 hp boş ağırlığı 1550 kg olan rifter kullanıyorum bende.

eat8 aısın tam otomatik tork konvertörlü 8 ileri şanzıman kullanıyor..

yakıt olarak aynı değerleri yakalıyoruz..

4.1 ile 4.5 arası değerlerim var aynı yolda

çift kavramanın yarım litre gibi daha az yakması lazım tork konvertörüne göre.

• quote:

Orijinalden alıntı: SonofDurin

Hak vermeden edemeyeceğim bende w204 kasa Mercedes kullanıyorum zaten 130-150 arası 80 gibi gidiyor araba, hissettirmediği gibi yol tutuş ve direksiyon tepkileride gayet 80'deki gibi oluyor. Velhasıl araba müsait oluyor 180-200 lere..

Alıntıları Göster

w 124 e kasa...

w 210 e kasa kompressor.

w 204 c220 cdı araçlardan aldığım sürüş hazıını bu zamana kadar hiç bir makinadan alamadım..

• quote:

Orijinalden alıntı: TEPEE PREMİUM PACK

w 124 e kasa...

w 210 e kasa kompressor.

w 204 c220 cdı araçlardan aldığım sürüş hazıını bu zamana kadar hiç bir makinadan alamadım..

Alıntıları Göster

w210 ben küçükken babamda vardı benim Mercedes sevdamın başladığı arabadır hala hayranım keşke olsa sadece haftasonu kullansam diye ah çekerim. E320 güzel ciğerli bir avantgarde :) Dediğiniz gibi bu arabaların uzun yol keyfi o kadar başka ki kullanmayan bilemez.. Ben w204'üm ilede çok keyif alıyorum yollardan..

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.