Şimdi Ara

Uzun yolda neden çok hız yapıyorsunuz? (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
444
Cevap
8
Favori
31.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
183 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yiğenim uzun yol bazzat ile 100le giderek çekilmez, uykun gelir. Senin b sınıfı aracınla 100 le gitmek başka bazzatla başka. Uykun gelir, gitmiyo gibi hissedersin. 150den itibaren gittiğini hissedersin.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Tek seferde 800 km gidilinebilmekten bahsedilmiş. 300 çok çok 400 gider bırakırım. Çekilecek şey değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 90 ı geçmem otoban dahil varacağım yere geç varayım önemli değil

• motograter M kullanıcısına yanıt

biz otobana çıktığımız zaman önümüze geleni tokatlaya tokatlaya gitmek zevkli oluyor örneğin adam önümüzde

180 ile gidiyosa biz muhakkak 200 basıp onu tokatlıyoruz

ancak şöyle durumlar olabiliyor adamın arabası çok iyidir 200 üstü basarsa 220 250 basan yeni model arabaalr var ancak

onlara saygı duyup bişiy yapamıyoruz basmayacaksanız neden trilyonlar verip yeni model arabalar alıyonuz onuda anlamıyorum

• deryadeniz907 D kullanıcısına yanıt

hocam sol şeritte hızlı gittiğim için kimseye yol vermem geçebiliyosa maçası yiyosa sağımdan geçer gider takmam yani vede saygı duyarım

• mavikıs M kullanıcısına yanıt

Yanlış alıntı yaptın heralde yazdığım mesaj verdiğin yanıtla bağdaşmıyor

• Beni alıntılayıp cevap yazmışsın ama cevap olarak bir alâka bulamadım.

• En düşüğünden lüksüne kadar araçlarım oldu. Mesela önünde tın tın giden 2 araç oluyor. Düşük model araçla basıp bunları hızla geçemeyeceğini bildiğin için paşa paşa yavaş gidiyorsun.

Ama altında 190 beygirlik araç olunca saniyeler içinde geçiyorsun bunları. Bazen durduramazsın kendini. Altındaki araç güçlü çünkü. Bir gün sizde üst seğment araç kullandığınız da anlarsınız bunu. Hani şişede durduğu gibi durmaz derler ya, o misal.

Hiç Bmw, Mercedes gibi araçların yavaş gittiğini gördünüz mü? Çok istisnai. Önemli olan geniş alanda istediğiniz gibi kullanmak.

• Aşırı hız ölümdür ayrı konu ama konu sahibi tipik üst sınıf otomobile binmemiş arkadaş profili..

bir Audi A6 ile 110 veya 180 hissiyat olarak pek farketmiyor.. sen arkadan bakarken o geçip giden adamın yorulduğunu bastığını ettiğini düşünüyorsun da ilgisi yok.. normal gidiyor adam.

90larda bizde 5. viteste 100 deyince bağırmaya başlayan, rüzgarda gezip duran araçlarla böyle düşünürdük sonra bir w126 balinaya binmiştim de aydınlanma yaşamıştım :)

• Stones kullanıcısına yanıt

Bu yorumun altına imzamı atarım.

İlk aracım 75bg 1.3 dizel iken 95-100 arası hızla giderdim uzun yolda, çünkü o arabada ancak o hızlarda konforu bozmadan yolculuk yapıyorsunuz.

Ancak güçlü ve oturaklı bir araca geçtiğinizde durum farklılaşıyor, güçlü bi c segment için 120-130 konforlu olurken, 320, a6 gibi 180-190bg bir araç olduğunda bu konforlu hız 150 civarı veya daha fazlası olabiliyor.

Ve kesinlikle o güç ayağınızın altında olduğunda sürüş karakteriniz değişiyor.

• Tamamen sabırsızlıktan. Yoldan sıkılıyorsun artık, bir an önce bitmesi işin hızlanıyorsun. Ben 11 saat aralıksız çok araç sürdüğüm oldu, hızın en büyük nedeni bu.

• Ö1f1 kullanıcısına yanıt
    130-140 da olur elbet, araç müsaade ediyorsa daha iyi hatta. Bindiğim araba neyse duruma göre 95, duruma göre 120 sabitlerim. Arada dediğiniz gibi sıkıcı da oluyor.
    Ama şu çatara çutara selektör yapanlar sinir etme dışında milleti paniğe de sevk ediyor. Geçerken bir bakıyorum genç çocuklar. Biri dilovasında darladı, yol verdim, geç buyur dedim. Sonra düştüm peşine tamponuna değeceğim, artık sağa sığındı mecburen. Hani dedim noldu gidemedin???? Çatır çutur yol isteme tacizi bunun için miydi? Bunda iyi bir suv bende clio vardı😊 efendi efendi gideni tahrik ediyorlar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • san_jose kullanıcısına yanıt

Bir gün Ankara’dan, İstanbul’a 100km/h ile gidiyordum bmw ya da Mercedes vardı. Berceste’ye geldim o hızlarla. Çay yemek derken, bi baktım 222 hıza çıkmışım kalan yollarda 😁

Ama şimdi çoluk çocuk var. O hızlara eskisi gibi çıkamam. 120-130 aceleye gerek yok.

Ben aslında etrafa bakarak gezmeyi severim. Millet o kafada değil. Basıp gideyim derdinde. Mazot 50’de olsa basıyorlar.

1600 gittim bir kez ama kafamdaki rota için zaman kazanmaktan ötürü yoksa çok mantıklı değil
    1000-1200 civarı çok gittim ama
    Üzeri sıkıntı
    Direksiyon başında 1 kez uyudum asker de şoförken
    Kaza yapmadan uyandığım için hayatımdaki en iyi deneyimlerden biriydi
    Dolayısıyla uyku bastırırsa risk alınmaz
    Ama yolun son 200-300 km si görüş gidiyor

• werneke W kullanıcısına yanıt

Valla para verseler 1000 km gider misin diye uzun uzun düşünürüm.

Öyle her hafta her ay gidilmiyor neticede
    Yurt dışı gidiş geliş olduğu için olabiliyor tek seferde uzun mesafeler
    Elbette her insanın başka birinin yaptığı bir şeyi para verseler yapmama durumu olacaktır

• beyinsis B kullanıcısına yanıt
    Mevcut arabam 150 hp, 1.3 tce sayın beyinsis😂

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Aracım 180 bg 2.0 TDCİ d sınıfı bir araç, istersen 230 ile Cruise kur, tedirgin etmez, ama yine de hız yapmayı sevmem, bu nedenle kurabildikçe CC kurarım yoksa göstergeye bakmazsanız hızlanıp gidiyor.

• vulpius1905 kullanıcısına yanıt

valla beygirini bol salmış olabilirler ama muhtemelen b sınıfı bir fındık kurdu, o arabada hızlı gidersen korkutur. eğer iş oralara giderse benim düldülden güçlü motoru olan accent'ler var. bas bakalım onunla. basan basıyo ama ben korkarım (ha 100'le gidecek kadar da korkmam).

• Hız yapmam ama atmosferik honda gördüm mü dayanamam.  

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.