Şimdi Ara

Uzun yolda soforu ve yolculari en az yoran ,konforlu arac ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
0
Favori
9.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mucahidkarakus

Hayret, bizim fluence' ci gelmemiş.

O bu aralar görünmüyor merak ettim onu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhanc64

quote:

Orijinalden alıntı: murat425

Citroen c5 al bizde var çok güvenli araç. Yada opel insignia al. A4 de iyidir ama biraz dar araç. Ama en temizi insignia al filexride şasi olsun vede baldır destekli koltuklar olsun 150 ye sabitle yolculuk bitmesin dersin. Ama şu aklında olsun standart insignia koltuğu çok kısa mindere sahip buda biraz yorucu. Üst hızlardaki güveni ise müthiş.

Standart minder değil de 2011 modellerde olan diz tarafı yükseklik ayarı olmayan koltuklar yorucu. 2011 model harici Insignialarda görmedim.

Benim aracımda var. Öndeki koldan koltuğun ön ucunun yüksekliği ayarlanabiliyor. O kadar rahat ettiriyor ki.

Tabi ekstra baldır desteği olanlar daha iyi tabi ama bendeki donanım da diz tarafı yükseklik ayarı olmayanlardan daha konforlu :D

İnsignia kullanıcısı iseniz size bir sorum olacaktı. Benim aracın direksiyon düşük hızda bozuk yolda parke taşlı yolda sağa sola oynama yapıyor ve araç hızlandıkça direksiyon yumuşuyor sanki. Sizde de böyle mi dikkat ettiniz mi hiç?

• Mazda 3 diyen olmamış
  • herşeyden önce bir aracın yorması sadece sessizlikle konforla olmaz güvenlede olur yani aldığın aracın gaz pedalına freninede yol tutuşunada güveniceksin gidip çok iyi araba volvo s60 alıp 1.6 dizel motorla 4 kişi + bagaj sollamaya çıktığında ya geçermiyim geçemezsem ne olur diye düşünmeyeceksin emin ol uzun yolda ses ve rahatlıktan çok insanı bu tip korkular yorar alacağın aracın büyüklüğüne göre moturunda gücü o oranda olsun şuanki c serisini bir mercedes görmediğimden eliyorum bmw zaten spor bir araç normal olarak konforu yok audi a4 oda en az 2.0 dizel olmak üzere kabul edilebilir bişey passat 2.0da veya skoda superb ama paran varsa e seriside bakabilirsin tabi güçlü versiyonundan s60 da güzel ama oda 2.0 dizel olmak üzere veya insigniada iyi bir araç ama sakın 1.6 dizel olmasın :) ufak bir motorlu araç içinde daha ufak bir araç bakmanı öneririm.

• Egecann kullanıcısına yanıt
    Mazda 3 kullanıcısıyım. 120 kmh den sonra araç içeriye çok fazla rüzgar sesi alıyor o yüzden uzun yolda bir süre sonra baş ağrıtıyor. Harici koltukları, oturma pozisyonu, süspansiyonu, yola tutunuşu vs çok çok iyi. Ama gene de yukarıda bahsi geçen araçlara rakip olamaz o yüzden kimse de mazda3 diyemez bu konuda. Fanboyluk yapmış olurlar. Ha bir sonraki aracım inşallah mazda6 olur da otobandan çıkmadan Türkiye turu yapmak isterim o zaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingsman01 -- 12 Mayıs 2017; 22:12:8 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oguzhanc64

quote:

Citroen c5 al bizde var çok güvenli araç. Yada opel insignia al. A4 de iyidir ama biraz dar araç. Ama en temizi insignia al filexride şasi olsun vede baldır destekli koltuklar olsun 150 ye sabitle yolculuk bitmesin dersin. Ama şu aklında olsun standart insignia koltuğu çok kısa mindere sahip buda biraz yorucu. Üst hızlardaki güveni ise müthiş.

Standart minder değil de 2011 modellerde olan diz tarafı yükseklik ayarı olmayan koltuklar yorucu. 2011 model harici Insignialarda görmedim.

Benim aracımda var. Öndeki koldan koltuğun ön ucunun yüksekliği ayarlanabiliyor. O kadar rahat ettiriyor ki.

Tabi ekstra baldır desteği olanlar daha iyi tabi ama bendeki donanım da diz tarafı yükseklik ayarı olmayanlardan daha konforlu :D

İnsignia kullanıcısı iseniz size bir sorum olacaktı. Benim aracın direksiyon düşük hızda bozuk yolda parke taşlı yolda sağa sola oynama yapıyor ve araç hızlandıkça direksiyon yumuşuyor sanki. Sizde de böyle mi dikkat ettiniz mi hiç?

Hocam kışlıklarım 215/55/17ydi hiç öyle bir olay olmadı. Yazlıklara geçince ilk başta direksiyonun sağa sola meyillendiğini hissettim. Yazlıklarım 225/55/17. Aracın orjinal lastikleri. 2011 üretim. 5 bin km kışlığı düşünce lastikler 59 bin km yapmış. Taş gibi Michelin Primacy HP :) Şaşırmıştım ama Opel'in sıkıntısı bu aslında. Direksiyon sağa sola dalıyordu Astra'da Insignia'da bunu hafifletmişler o ayrı.

Yazlıklara geçtikten bir süre sonra lastik basınçlarımı kontrol ettim. Lastikçilerde dengesiz basıyorlar.

Önleri 36 arkaları 33 yaptım ve direksiyonun sağa sola dalması durdu.

Araçlarımızın direksiyonu aslında yüksek hızda duyarsızlaşır, sertleşir. Hafiflememesi lazım. Bence lastik basınçlarınızı kontrol edin. Düzeleceğini düşünüyorum. Hatta ben yazlıklara ilk geçtiğimde afallamıştım. Oraya buraya dönüyor direksiyon :)

• Ne Volvo be zannedersin tüm forum Volvo ya biniyor. Kaçınızda var desem kimsede Yok ama yorum çok.istisnalar hariç üzerine alınanlar alınsın

• Pasat seni çağırıyor
  • Konuma bu kadar cevap geldigini gorunce sasirdim ve sevindim her yorumu tek tek okudum herkese cok tesekkurler

• balikcibili B kullanıcısına yanıt
    Birşey değil Görevimiz ne demek :)

• Tabiki range rover

• quote:

Orijinalden alıntı: yıgıdo5858

Caravelle.

Binmeyen bilmez hocam

DSG caravelle diyorum ben. Efsane keyifli ve rahat yolculuk ediliyor.

Tırlar ve kamyonlar hariç herkesten yüksek bir konumdasınız, bütün yola etrafa her tarafa hakimsiniz ferah ve geniş. Koltuğunuzun iki tarafında da kolçaklar var. Araç süspansiyon konforu on numara, ses yalıtımı çok iyi 150-160 ile hafif rüzgar sesi dışında tık yok.

Bizdeki caravelle 204 beygir olanı, basınca da kükrüyor. Üstüne başka herhangi bir otomobil tanımam

• quote:

Orijinalden alıntı: macropolo

C sınıfında 308 baya iyi

Suanda eski kasasi var , 120 lerden sonra guven vermiyor arac :(

• quote:

Orijinalden alıntı: BekirTemel

gerçekçi olalım arkadaşın anlatım tarzına göre, rr, bentley, s class, a8 gibi araçlar karşılık verebilir.

D segmenti olarak yazdigim icin butce az cok belli oldugu icin ,senin dediklerin imkansiz

Umarim bir gun olurda durumumuz aliriz insallah

• Jaguarda geldi aklima ana mesaji guncelleyeyim
  • Herhalde dünyada en iyisi bentley veya rolls royce tur.2 oda 1 salon hem hızlı hemde ultra lüx. Türkiyede çok pahalı ama amerikada baya ucuz ilkay zaman bi video çekti izlemenizi tavsiye ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yazdığın modeller arasında audi a4 bence
  • Bmw 3 tren rayinda gibi gidiyor ama o kadar da konforlu bir arac degil. Hem biraz ruzgar sesi aliyor hem de biraz sert bir arac. Run flatlerinde sucu var tabiiki.
  • yalnızaslan kullanıcısına yanıt
    Caravelle inizi güle güle kullanın

2-3 defa kullandığım üzere çoluk çocuk çok keyifli yolculuklar yapabileceğimizi hatta içinde yatabileceğimizi düşündüğüm bir araç.

Aracın sevmediğiniz yanları nelerdir, stabilize yollarda iç mekanda trim sesi oluyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esmerce -- 13 Mayıs 2017; 0:40:36 >
  • Passat

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.