Şimdi Ara

Uzun yolda soforu ve yolculari en az yoran ,konforlu arac ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
0
Favori
9.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hımmm demek bazzat. siz hic volvo s90 a bindiniz mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ddsmurat kullanıcısına yanıt
    Soruyu soran arkadaş Volvo ya binmeden yorum yazılmasın mı demiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • balikcibili B kullanıcısına yanıt
    Bende 2016 kasa var eskisini bilmiyorum, araç gayet tok ve güvenli hissettiriyor, yol tutuşu olsun konforu olsun gerçekten başarılı bi araç. İstanbuldan Antalyaya sürdüm beni yormadı.

• F30 3 serisi ile 600 kilometre gibi uzun yol yaptım, konfor olarak fena değildi, üstünde 18 jantlar vardı ve onun etkisi fazlaydı ancak ne bulutların üstünde konforu var ne kağnıda gider gibi rahatsız eden bi konforu var....

Ancak işin şurasına gelmek gerekir ise; araba yolda giderken abi beni kullan gaza bas abi diyor, 110 ile gitmek o araba ile işkence çünkü araba yol tutuş olarak çok istekli çok güzel viraj alıyor, aracın optimum sürüş hızı 160 kilometre, yakıtı&cezayı problem etmez isen tabi...
  • Flexride opsiyonlu insignia premiumları aratmaz.
  • S60'ı ve onunla birlikte (zaten sadece kasaları farklı) V60'ı da öneririm.Her ikisiylede uzun yolculuklarım oldu ve uzun yolun hakkını verirler.Ancak gerek S60/V60 gereksede diğer önerilenler olsun kullanacağınız aracın motoru,gücü önemli uzun yolda;örneğin 1.6 lık motorla 140-150 km hızlarda geçen yolculuk ve sonrasında şiddetli baş ağrısı ve ağır bir yorgunluk hissedeceğiniz kesin.Kullandığım V60 2.4 D5 215 Ps,S60 ise 2.0 D4 190 Ps idi,Bmw Mercedes Audi'de olsa en düşük 2.0 motor olmalı.

• Yorum yapanlar ya fan ya da benim s60 volvo değil s60 hayvan gibi rüzgar sesi alıyor

• Uzun yolculuklarda her türlü binek araç insanı yorar. En iyisi ticariler, transporter ya da vito
  • Volvonun satış rakamlarına bakacak olursak, bütün volvo sahipleri bu forumdan galiba.
  • esmerce kullanıcısına yanıt
    Çok sağolun hocam. Allah herkese gönlündeki aracı keyifle kullanmayı nasip etsin.

Arkasındaki koltuklar çok basit çıkabiliyorlar. Biraz ağırlar ama tak çıkar basit, taban kaplaması iç trim kaplamaları arka havalandırma ızgaraları olsun, yani yaz aylarında içinde yatabilmesi de çok mümkün

Tabii kışın biraz zor, webasto var gerçi ama yine de içerinin sıcaklığını yaşanabilir derecede tutmaya yetmeyebilir bir deneme yapmak lazım

Sevmediğim yönleri olarak; şehir içinde kullanımı zor, ilk kalkış hareketinde sanki biraz gecikmeli, nasıl desem biraz homurdanıyor yani DSG'nin çalışma prensibinden kaynaklı bir durum olabilir bilmiyorum... Geri vitese aldığımda gaz tepkisini beğenmiyorum baya isteksiz davranıyor. Yokuş kalkış desteğini beğenmiyorum, bazen dik yokuşlarda geri kaçırma yapabiliyor.

Şuan yaklaşık 13bin km de olduğu için zannediyorum şimdiye kadar içersinde montajdan kaynaklı yada herhangi bir kısmından trim sesi duymadım. Yalnız kapı içi cepleri kuru plastik, içersinde bişeyler koyunca onlar takırtı yapıyor bozuk yollarda yada müziğin sesini biraz açtığınızda...

Onun dışında bozuk yollarda genelde içeride süspansiyonların çalışma sesi oluyor. O da içerinin genişliğinden olsa gerek böyle biraz yankılanıyor gibi oluyor.

• Renault Clio 1.5 Dci
  • Hocam carwow'un incelemelerine göz at derim İngilizcen iyiyse. O adam bu segment dahil bütün araçları ihtiyaca göre bir güzel özetliyor.

Ben şahsen Audi A4 derim. O segmentte 3 serisinden açık ara, C serisinden ise biraz daha konforludur. İkisinden de daha sessizdir. Zaten Audiler genel olarak yalıtımı çok iyi arabalar. Test sürüşüne bir çıkın derim. Pratiklik ve muhtemelen iç malzeme kalitesi olarak da A4 diğer 2 araçtan önde zira bagajı daha geniş yanaklı, kasa yeni, iç malzemesinde falso veren hiçbir parça yok.

Biraz reklam gibi oldu ama ihtiyaçlarınızı düşününce durum böyle. bir üst segmente geçeyim deseydin Mercedes E class önerirdim. Bmw 5 de olabilirdi, onlar da yeni kasayla çok yol katettiler.

Ben de biraz kazancı arttırsam A4'e geçmeyi düşünenlerdenim bu arada 1-2 haftada bir Ankara'ya gidip geliyorum yol pert ediyor.

Bütçeyi biraz yukarı çekebiliyorsanız da dediğim gibi E class'a bakabilirsiniz. 1.6 motorlu versiyonu da gelmişti en son.

Segment aynı kalsın, 2 kat yakıt yakayım 2 kat para vereyim ama bozulmayan ve konforlu lüks araca bineyim derseniz (bunu niye dersiniz bilmiyorum) Lexus'a da bakabilirsiniz.

• Zaten bir araç sahibi isen hiç birine para harcama,kendine özel bir şoför bul en konforlusu en rahatı bu,boşa para harcama.
  • Hocam A4'ün son kasası ve eskilerinin şanzıman türü nedir? Bir sorunu, akarı kokarı var mı?

• BlancpaiN kullanıcısına yanıt
    Araba şehvetli diyorsun hocam

• Uzun yol = Mercedes

Bu kadar gurbetçi vatandaş yanılıyor olamaz
    Lakin C ama hangi C?

Adam yazmış BMW 3 çok konforsuz... Hangi 3 kardeşim? M paket dersen doğrudur, Luxury'ye bak bir de..
    AMG paket Mercedes aynı şekilde. Exlusive ise çok konforlu geliyor bana.
  • Air süspansiyonlu mercedes

• Volvo

• EmreGLC kullanıcısına yanıt
    2016 kasım ayında sıfır volvo s60 D2 ağzına kadar dolu donanımlı bir araç aldım.ben ömrü hayatımda böyle kötü bir arabaya daha binmedim.koltuklar facia motor desen zaten facia.kesinlikle uzak durun.3 ay dayanabildim 13 bin tl zararla 1 ayda zor sattım.
  • Konfor mercedes>Audi>bmw>volvo

Performans bmw>Audi>mercedes>volvo

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.