Şimdi Ara

Uzun yolda soforu ve yolculari en az yoran ,konforlu arac ? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
0
Favori
9.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Eskilerinde epey farklı seçenek vardı ama, S Tronic hemen hemen DSG ile aynı şanzıman. Yukarıda saydıklarımı yeni kasa için saydım bu arada hocam. Eskisiyle büyük farklar olduğunu söylüyorlar. Yenisinde de S Tronic yani bir nevi DSG var ama eskisine göre daha sorunsuz diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beynemaz

Volvo = Ana kucağı

İçine binmeyen yorum yapmasın.

Ne kadar alakasız ve saçma bir tabir. Ana kucağı ne demek?

Volvo çapulcu işte.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • karaşimşek en rahatı ve konforlusu araba senle konuştuğu için sıkılmıyorsun bile yorulursan da ben sürerim birader keyfine bak diyor dahası var mı
    Uzun yolda soforu ve yolculari en az yoran ,konforlu arac ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssmm -- 13 Mayıs 2017; 15:11:50 >
  • Arkadaş herkes VOLVO demiş ama bu forumda hangi araba övünüyorsa anlayın ki o araba çok az satar kimse almaz

Konfor=Mercedes

Gerisi teferruat Volvo da iyidir ama Mercedes bu işin en iyisi ardından Audi gelir.

• Yazdigin dort model arasindan bence konfor olarak en iyisi a4 ancak jaguar'a binmedim

• Bu seçeneklerden bmw 3.
    bi kaç yıllık alırım dersen mercedes e serisi almalısın ki anlarsın mercedes neden e serisinden başlar.
    Volvo alırsın, çok iyi güzel ama volvo ülkemizde düşük alım satım, düşük tamirci piyasası falan derken yorucu olabilir.
  • cemsinan kullanıcısına yanıt
    hocam bizimki benzinliydi, malesef hızlı gidemedik, 120-130 arasında seyretmek zorunda kaldık ona rağmen bi depo ile 900km+ yol yapıyorduk az kalsın,
    Mersine gitmiştik, orada da mersinin bi ucundan bi ucuna gittik, biliyorsanız eğer sahil yolu da çok berbattı aşırı fazla dur kalk yaptık ona rağmen böyle bi sonuç elde ettik...yakıt tüketimi 6-6.5 litrelerde kaldı ilginç bir şekilde...

gönül ister 320d olsun 4 litre yaksın ama malesef benzinliydi.. biz de 4 kişi idik+ bagajlar vardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlancpaiN -- 13 Mayıs 2017; 17:28:32 >
  • false6 kullanıcısına yanıt
    hocam araba viraj arabası ya, kırbaçla beni abi diyor
  • W212fl listeye eklenmeli...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BlancpaiN kullanıcısına yanıt
    Benimki de benzinli

90 sabit hızla ne kadar yakar denemesi yapmıştım - efficient dynamics bi kullanıma yıldız verilen bölüm var - bir saati aşkın 5 yıldızla gittim tekirdağ çanakkale arası - oradaki tüketimleri f30 forumuna da koymuştum fotoları - inanılmaz düşüktü

• quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

quote:

Orijinalden alıntı: beynemaz

Volvo = Ana kucağı

İçine binmeyen yorum yapmasın.

Ne kadar alakasız ve saçma bir tabir. Ana kucağı ne demek?

Volvo çapulcu işte.

Önünden ye troll efendi, afiyet olsun.

• Ben olsam üzerine biraz daha koyar e serisi alırdım. Gerçekten E serisi çok başarılı her açıdan tavsiye ederim
  • mercedes audi bmw
    bunlari basa yazarsin
    sonra da duruma göre vwyi eklersin bu listeye
    geriye kalan araclari da ucuz ve ise yarama ihtimali olan araclar olarak siralarsin
  • Chrysler, jaguar, Lancia, Subaru, f/p de mazda
  • quote:

Orijinalden alıntı: yalnızaslan

quote:

Orijinalden alıntı: balikcibili

quote:

Orijinalden alıntı: Senyour

quote:

Çok sağolun hocam. Allah herkese gönlündeki aracı keyifle kullanmayı nasip etsin.

Arkasındaki koltuklar çok basit çıkabiliyorlar. Biraz ağırlar ama tak çıkar basit, taban kaplaması iç trim kaplamaları arka havalandırma ızgaraları olsun, yani yaz aylarında içinde yatabilmesi de çok mümkün

Tabii kışın biraz zor, webasto var gerçi ama yine de içerinin sıcaklığını yaşanabilir derecede tutmaya yetmeyebilir bir deneme yapmak lazım

Sevmediğim yönleri olarak; şehir içinde kullanımı zor, ilk kalkış hareketinde sanki biraz gecikmeli, nasıl desem biraz homurdanıyor yani DSG'nin çalışma prensibinden kaynaklı bir durum olabilir bilmiyorum... Geri vitese aldığımda gaz tepkisini beğenmiyorum baya isteksiz davranıyor. Yokuş kalkış desteğini beğenmiyorum, bazen dik yokuşlarda geri kaçırma yapabiliyor.

Şuan yaklaşık 13bin km de olduğu için zannediyorum şimdiye kadar içersinde montajdan kaynaklı yada herhangi bir kısmından trim sesi duymadım. Yalnız kapı içi cepleri kuru plastik, içersinde bişeyler koyunca onlar takırtı yapıyor bozuk yollarda yada müziğin sesini biraz açtığınızda...

Onun dışında bozuk yollarda genelde içeride süspansiyonların çalışma sesi oluyor. O da içerinin genişliğinden olsa gerek böyle biraz yankılanıyor gibi oluyor.

Yokuş kalkış desteğinde prblem yaşıyan birtek sizi gördüm.Arabanın için dolu olmasına rağmen hiç problem yaşamadım(Kafa sallaması dışında).O kapı cepleri ve konsol üstü yeri için size kesinlikle önereceğim şey kaymaz raf örtüsündür.Ben onu kullanıyorum.Gerçekten sesi kesti denecek kadar aşağıya indirdi.

Not:Konu sahibi arkadaşa benimde önerim Caravelladır.Vizesi 2 yıl bandrolü normal otomobille aynı diye biliyorum.Herhangi belge falanda alamasına gerek yok.

Ne carevellasi arkadaslar BMW diyorum mercedes diyorum jaguar diyorum carevella oneriyorsunuz

Sakaysa hic komik degil

Kimseye birşey önermiyoruz, siz bir soru sormuşsunuz bizde fikirlerimizi belirtip merak eden arkadaşlarla aramızda olumlu olumsuz yönlerini konuşuyoruz.

Bu konunun sahibi olarak tutumunuz hiç hoş değil.

Ayrıca caravella değil. CARAVELLE. Yanlış olmasın.

@Senyour

Tavsiye için çok teşekkür ederim hocam. Daha önce aklıma gelmemişti. Torpido içinde ve üst konsoldaki torpidoda kadife kaplama var ama kapı cepleri için çok iyi olacak.

Doğrudur, ilk alışta vize 3 sene de daha Sonra iki senede bir. Ruhsatta otomobil olarak geçmekte. Hız sınırları vs. Herşeyi otomobil. Ekstra hiçbirşeye ihtiyacı yok. Motor 2 litre olmasına rağmen 6 aylık vergisi de 388 lira

Valla haklisiniz kusura bakmayin genel olarak ayrica ozel olarak o arkadasdanda ozur dilerim ama inanin kotu niyetle soylemedim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: balikcibili

quote:

quote:

Çok sağolun hocam. Allah herkese gönlündeki aracı keyifle kullanmayı nasip etsin.

Arkasındaki koltuklar çok basit çıkabiliyorlar. Biraz ağırlar ama tak çıkar basit, taban kaplaması iç trim kaplamaları arka havalandırma ızgaraları olsun, yani yaz aylarında içinde yatabilmesi de çok mümkün

Tabii kışın biraz zor, webasto var gerçi ama yine de içerinin sıcaklığını yaşanabilir derecede tutmaya yetmeyebilir bir deneme yapmak lazım

Sevmediğim yönleri olarak; şehir içinde kullanımı zor, ilk kalkış hareketinde sanki biraz gecikmeli, nasıl desem biraz homurdanıyor yani DSG'nin çalışma prensibinden kaynaklı bir durum olabilir bilmiyorum... Geri vitese aldığımda gaz tepkisini beğenmiyorum baya isteksiz davranıyor. Yokuş kalkış desteğini beğenmiyorum, bazen dik yokuşlarda geri kaçırma yapabiliyor.

Şuan yaklaşık 13bin km de olduğu için zannediyorum şimdiye kadar içersinde montajdan kaynaklı yada herhangi bir kısmından trim sesi duymadım. Yalnız kapı içi cepleri kuru plastik, içersinde bişeyler koyunca onlar takırtı yapıyor bozuk yollarda yada müziğin sesini biraz açtığınızda...

Onun dışında bozuk yollarda genelde içeride süspansiyonların çalışma sesi oluyor. O da içerinin genişliğinden olsa gerek böyle biraz yankılanıyor gibi oluyor.

Yokuş kalkış desteğinde prblem yaşıyan birtek sizi gördüm.Arabanın için dolu olmasına rağmen hiç problem yaşamadım(Kafa sallaması dışında).O kapı cepleri ve konsol üstü yeri için size kesinlikle önereceğim şey kaymaz raf örtüsündür.Ben onu kullanıyorum.Gerçekten sesi kesti denecek kadar aşağıya indirdi.

Not:Konu sahibi arkadaşa benimde önerim Caravelladır.Vizesi 2 yıl bandrolü normal otomobille aynı diye biliyorum.Herhangi belge falanda alamasına gerek yok.

Ne carevellasi arkadaslar BMW diyorum mercedes diyorum jaguar diyorum carevella oneriyorsunuz

Sakaysa hic komik degil

Ben sadece başka öneri yaptım.Bu atarın ne anlama geliyor anlamadım.İşine gelmiyorsa cevap vermiceksin.Senin dediklerin arasında tercihin volvodan yana kullanmalısın.

Foruma anca girebildim kusura bakma gecikmiste olsa senden ozur diliyorum ,kotu niyetle soylemedim

arkadaslar yas 23 ama hizli kullanmayi biraktim, makas atmayi viraj kasmayi felanda biraktim

Gidecegim yere sagsaglim sakin sakin gitmeyi sagdan sagdan onemsiyorum hep ,uzun yoldada 120 130 140 ile sakin sakin giderimv

Her yoruma tesekkurler ayri ayri

E segmenti onerenler olmus ama e segmenti bana biraz buyuk kacar hem yas itibari hemde yakit tuketimi acisindan

D segmentte c180 exclusive yada 320ied on planda suan

Bu otv zammi kotu oldu , belki 1 sene erteleyebilirim

Mazda 3 ude test etmeyi dusunuyorum

A4 daha once birkac kere surdugum bir arac onuda arka plana attim

Jaguar xe motor secenegi yok dusuk hacim ve fiyati fazla digerlerine oranla o sebeple oda arka planda

• 2 yıldır cla kullanıyordum 1 ay önce cls 350 aldım 2 yıldır mercedese binmiyormuşum. Resmen arabadan inmek istemiyorum sürekli yol yapmak istiyorum ankaradan istanbula geldim 140 a sabitledim 6 litre yaktı konforu çok çok iyi allah herkesin gönlüne göre versin durumum olduğu sürece mercedesten şaşmam artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maho2306 -- 13 Mayıs 2017; 22:32:24 >
  • cemsinan kullanıcısına yanıt
    yalnız hocam şimdi rakım farkı da önemli, mesela benim dediğim kullanımlarda kayseri-mersin mersin-kayseri arasında idi yani o zaman tam ortalama olmuş oluyor...

Rabbim nasip etse de ben de bi 320d f30 alabilsem ama gönüller cliodan yana
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Uzumaki Naruto-

quote:

Orijinalden alıntı: TSY

quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

quote:

Orijinalden alıntı: TSY

5 serisi

Teneke

Adam 5serisine bile teneke dedi.

Aklım almadı 520i 530i 525xdrive a bildiğin teneke dedi.

Üst düzey performans sağlayan araçlara teneke dedi.

Logancı abimiz.

Dacya arabalarına neden teneke demiyor.

Neden demiyon ufuk

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.