Şimdi Ara

Uzun zamandır araştırıyorm YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dediğim gibi uzun zamandır iyi bir PDA alma hevesim var fakat karar kılıp birşeyler alamadım....

istediğim özellikler internette rahatça dolaşabileceğim ekran,goruntu,hız v.s olarak..birde ALO desin yeter :)

YORUMLAR VE ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM ....

• bunun için bir çok seçim var biraz daha açarsanız konuyu daha yararlı olur yani en çok ne amaçlı kullanacaksınız şuan hemen hemen bir çok pda interent e girebiliyor ,gps.radyo vs vs
  • en çok istediğim özellik internetteki ekranı PDA da tam ekran olarak gormek ...

n95 kullandım bi ara sayfa tam ekran değil..sayfada istediğin bi yere kaya kaya gitmek hoşuma gitmiyor..örneğinwww.donanimhaber.com adresini pc de nasıl görüyorsak,pda da aynısını küçültülmüş olarak görmek istiyorm bilmem derdimi anlatabildim mi? :)

ve bir istediğim özellik de Hızlı olması işlemler arası ve internette hızlı olması bunları barındıran PDA ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: sishli

en çok istediğim özellik internetteki ekranı PDA da tam ekran olarak gormek ...

n95 kullandım bi ara sayfa tam ekran değil..sayfada istediğin bi yere kaya kaya gitmek hoşuma gitmiyor..örneğinwww.donanimhaber.com adresini pc de nasıl görüyorsak,pda da aynısını küçültülmüş olarak görmek istiyorm bilmem derdimi anlatabildim mi? :)

ve bir istediğim özellik de Hızlı olması işlemler arası ve internette hızlı olması bunları barındıran PDA ?

dostum aslında ben de senin dediğin dertten şikayetçiyim..yani tam olarak göremiyorum sayfayı dediğin gibi sağa sola kaydırmak gerekiyor..bir de programla falan halledilebiliyorsa iyi olur ama şöle düşünmekte fayda var..atıyorum asus p535 ile 2.8 '' ekrana sahip bir pda'da tam sayfa yapsan bile örneğin dh'deki yazıları okuyabilecek miyiz..böyle bir şey varsa güzel..ama sanırım buna mecburuz

• telefon önemli değilse nokia internet tablet, biraz bulanık görüntü ama sürat dersen TyTn II, net olsun daha yavaşa razıyım dersen g900. Eten'in yeni modelleri de VGA ekran ama hızlarını bilmiyorum. Opera 9.5 veya Netfront yükleyebileceğin her alette tam sayfa görürsün ama özgürdenizin de dediği gibi okunabilirlik birçok sayfada mümkün olmaz.
  • 2,8 inch ekranla bir websayfasını, masaüstü veya dizüstü bilgisayarla( dizüstü 14.1 inch'de bile) aynı görmenizin imkanı yok. Bunu hiç aklınızdan çıkartmayın.

Bir çok web sayfası, mobile cihazlara göre olan küçültülmüş tasarımla gözükür zaten PPC'lerde (bkz. "google" arama sayfası).

Eğer büyük ekran sevdalısı olup PPC olsun derseniz( Nasıl oluyorsa o iş!) HTC'nin Shift diye bir modelini daha önce burada ve doğubank'da gördüm. alayım da alayım derseniz alın işte onu ama yine sayfayı kaydırmadan göremezsiniz.

Hız işine gelince; 400mhz. hızlı yeni nesil PPC'lere para vermedim hala ama 200mhz.lı PPc ile overclock işlemi yapıp Ram'ı da adam gibi temiz kullanırsan bu aletler gayet de hızlı.

( Ha.. "Ben New York Stock Endex işlemlerini yürütüyorum, saniyelerin önemi var. Japonyadan gelen mail'imden hemen Dow Jones verilerine girecem o yüzden hız lazım" diyorsan o başka tabi. )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enistgok -- 3 Haziran 2008; 8:57:16 >

• Web tarayıcı olarak Opera Mini kullanmanızı ederim. 320x240 çözünürlükteki Nokia 5300 üzerinde bile tam sayfaları harika gösterebiliyor, istediğiniz yerini yaklaştırabiliyorsunuz.. Hem de ücretsiz..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sırf internet için pda alıcaksan sana iphone tavsiye ederim. Kocaman ve tam ekran internet, parmak hareketleriyle hızlıca istediğin yeri büyütüp küçültebilme vs vs.
  • Yardimlari icin herkese tesekkurler...yorumlara devam ;)
  • sadece internet için ise asus eee olabilir
  • Asus p535 aradığın cihaz olabilir.
  • ben de iki cihaz arasında karasız kaldım. htc tytn2 ve samsung i780. siz ne dersiniz? hangisini tercih ederdiniz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: comoergosum

ben de iki cihaz arasında karasız kaldım. htc tytn2 ve samsung i780. siz ne dersiniz? hangisini tercih ederdiniz?

htc tytn 2 yi tercih ederdim ben olsam i780 ekrandan dolayı tercih etmezdim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.