Şimdi Ara

UZUZ AMA KALİTELİ KLAVE ÖNERİRMİSİNİZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler Klavyem Oldukça Eskidi Ve Bazı Harflerin Yazıları Silindi Bana Kullanışlı Ve Şık Bir Klavye Önerirmisiniz.Ama Pahalı Olmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 8narqozlu8 -- 8 Ocak 2014; 21:14:02 >

• Klavyeler Fiyat Bakimindan Tamda İstedigim Gibi Fakat Gorunusu İlgimi Cekmedi Yinede Sagol Hocam Ugrastigin İcin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Piyasada Adam Akilli Klavye Yok Ondan Dolayi X7Yi Almayi Dusunuyom Sagol Hocam.

• 8narqozlu8 kullanıcısına yanıt
    g105 alabilme durumun varsa x7 alma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 8narqozlu8

Piyasada Adam Akilli Klavye Yok Ondan Dolayi X7Yi Almayi Dusunuyom Sagol Hocam.

a4tech kaliteli mal değildir.

Logitech ten şaşma

G105

olmadı

G103
  • Bakariz Ama G015e Verecek Param Yok Fakat Olurda Elime Para Gecerse G105Den Şaşmam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 8narqozlu8 -- 10 Ocak 2014; 19:25:54 >
  • hocam bende a4 tech x7 g800v var klavyeye alışması 1 hafta filan alıyor ama sonra muhteşem bir klavye tavsiye ederim 50 tl ye daha iyisi zor
  • quote:

Orijinalden alıntı: 8narqozlu8

Bakariz Ama G015e Verecek Param Yok Fakat Olurda Elime Para Gecerse G105Den Şaşmam

G103 alabilrsin G105 pahalı geliyorsa
  • Bak bu güzel.Cevaplarınızı bekliyorum.Olmazsa biraz para biriktirip bunu alırım.
     UZUZ AMA KALİTELİ KLAVE ÖNERİRMİSİNİZ
  • En şikayetçi olduğum durum ise harflerin silinmesidir.
  • g103 al hocam şuan kullanıyorum gayet guzeldır kendısı hafta sonu vatanda 60tl olur
  • 105 öneririm gece karanlığında mavi ışıkları çok işe yarayacaktır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.