Şimdi Ara

v (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
546
Cevap
149
Favori
48.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Next to the table stood a big dog. Bu ingilizce'nin devrik cumlesi midir ? Normalde a big dog'un stood'dan önce gelmesi gerekmiyor mu ?
  • Arkadaşlar şu gramer sorularını yapamıyorum ne önerirsiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: brtgtrn

Next to the table stood a big dog. Bu ingilizce'nin devrik cumlesi midir ? Normalde a big dog'un stood'dan önce gelmesi gerekmiyor mu ?

Burada daha bir romansal/sanatsal anlatım hakim. Gramer olarak kesinlikle yanlış değil.
  • Bu arada @okaaaaaan adlı üyeye teşekkürü borç bilirim. Bana gönderdiği her seviyeden çok değerli e-bookları heryeri arasam tarasam bulamazdım. Çoğu kitabın audio halide var. Çok sağolun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hgwxx/7

Bu arada @okaaaaaan adlı üyeye teşekkürü borç bilirim. Bana gönderdiği her seviyeden çok değerli e-bookları heryeri arasam tarasam bulamazdım. Çoğu kitabın audio halide var. Çok sağolun.

Kardeşim çok teşekkür ederim bende sana..iyi çalışmalar saygılar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hgwxx/7

quote:

Orijinalden alıntı: brtgtrn

Next to the table stood a big dog. Bu ingilizce'nin devrik cumlesi midir ? Normalde a big dog'un stood'dan önce gelmesi gerekmiyor mu ?

Burada daha bir romansal/sanatsal anlatım hakim. Gramer olarak kesinlikle yanlış değil.

teşekkurler.
  • KONU İSMİ NEDEN DEĞİŞTİ!!
  • ayitgu A kullanıcısına yanıt
    Bazı saçma sapan polemiklere neden olan arkadaşlar yüzünden forumda paylaşım yapan bir arkadaşı daha kaybettik sanırım .
  • Konu başlığı niçin değişti? Konu içerikleri niçin kesintiye uğradı?
  • Evet lütfen açıklama yapar mısınız? Niçin değişti başlık?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mises

Konu başlığı niçin değişti? Konu içerikleri niçin kesintiye uğradı?

Arkadaşlar burada amacım insanlara yabancı dil konusunda yardım etmekti.Konuyu açarken aslında bu tarz polemikler olacağını biliyorum.
    Yine de arkadaşlara yardımcı olmak için bir başlık açtım.
    Fakat konunun yönü bilgi vermenin ötesinde kaynak seçimi meselesine döndüğü için konunun içeriğini değiştirdim.
    Herkes istediği kaynağa istediği şekilde çalışabilir.Kimseye bir şeyi zorla yaptırmıyoruz.İsteyen istediği programı satın alsın.
    Her gün bu konuya 2-3 saat vakit ayırıp yabancı dil konusunda bir farkındalık amacıyla bu konuyu açtım.
    Bir çok premium podcast ve programları deneyip size ona göre tavsiyeler verdim.
    Artık konuda sadece ücretsiz kaynaklar ekleyeceğim.
    Bilgilendirme ve tavsiyede bulunmayacağım.
    İyi akşamlar.

• her şey değişmiş nerdeyse

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bring the old style back!
  • rat.planet kullanıcısına yanıt
    Anlıyorum, benim açımdan sorun yok, böyle de iyi. Tek yapmam gereken verilen kaynaklara zaman ayırmam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rat.planet

quote:

Orijinalden alıntı: Mises

Konu başlığı niçin değişti? Konu içerikleri niçin kesintiye uğradı?

Arkadaşlar burada amacım insanlara yabancı dil konusunda yardım etmekti.Konuyu açarken aslında bu tarz polemikler olacağını biliyorum.
    Yine de arkadaşlara yardımcı olmak için bir başlık açtım.
    Fakat konunun yönü bilgi vermenin ötesinde kaynak seçimi meselesine döndüğü için konunun içeriğini değiştirdim.
    Herkes istediği kaynağa istediği şekilde çalışabilir.Kimseye bir şeyi zorla yaptırmıyoruz.İsteyen istediği programı satın alsın.
    Her gün bu konuya 2-3 saat vakit ayırıp yabancı dil konusunda bir farkındalık amacıyla bu konuyu açtım.
    Bir çok premium podcast ve programları deneyip size ona göre tavsiyeler verdim.
    Artık konuda sadece ücretsiz kaynaklar ekleyeceğim.
    Bilgilendirme ve tavsiyede bulunmayacağım.
    İyi akşamlar.

ingilizce için ben tam tavsiyelerinizi okumaya girmiştim konu değişmiş. yararlı oluyordu.

• okaaaaaan hocamız dh deki sayılı önerilerden bende kendisine teşekkürü borç bilirim
  • Her iki hocamıza da teşekkürü borç bilirim.İkiside insanlar için faydalı bir şey yapan bireyler.Özel mesajlarınız neden kapalı bi onu anlamadım?
  • sonmemesi gereken bir konuydu ve bununda b.kunu çıkarmayı başardık hiç bir zaman iyi giden bir işi devam ettirebilme lüksüne sahip olamayan bir milletiz nedense arkadaşlarında pm lerini kapatmalarına şaşırmamak gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: mentalpanda

sonmemesi gereken bir konuydu ve bununda b.kunu çıkarmayı başardık hiç bir zaman iyi giden bir işi devam ettirebilme lüksüne sahip olamayan bir milletiz nedense arkadaşlarında pm lerini kapatmalarına şaşırmamak gerek

P.m. kapatmadım ben.
    Dediğim gibi artık konu olarak bilgi paylaşmıyorum.Zaten son 2 aydır Portekizce'yle cebelleşiyorum.Vaktim tartışmaya yapmaya yetmiyor malesef.O nedenle konu değişti.
  • tartışmaya gelenler geldikleri gibi gidiyorlar göründüğü gibi belli bir konuda uzmanlığı olan insanların yönlendirmesiyle bir takım şeyleri başarabilmek dahada kolaylaşıyor hocam yazdıklarınız ve konudaki önerileriniz için teşekkürü borç bilirim.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.