Şimdi Ara

v 2.1 Rehberi SIM'e kopyalamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• bunu ben de çok merak ediyorum gerçekten... bilen arkadaşlar adını söylerse çok memnun olurum...
  • iSim diye bir program var benim bilgidiğim. Bende uzun zamandır arıyordum bugün birden bire kendi kendine SIM deki isimler Rehber'a kayıt oldu bi anda..
  • concon arkadasim... arkadasimiz "Rehberi SIM'e kopyalamak " demis "SIM deki isimler Rehber'a" dememis... lutfen dikkat edelim...
  • evet dostum, rehberi >>> sim'e koplayamak istiyoruz...
  • yoksa işlemin tersi gayet basit zaten, ama iphone alan birakamaz diye düşündüklerinden midir nedir telefondan sime atamıyoruz bilgileri
  • veya şöyle soralım;

İphone numuzdaki contacts ları , pc ye aktarıp, oradan farklı bir telefona aktarabilme imkanı varmıdır?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fm 8.0.2 Data Editör [ Yardım ]
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • outlook ile sync edip daha sonra outlookdan ımport contacts yapın excel olarak tüm kontaklarınız elinizde
  • çok saol
  • arkadaşlar , tcellden iphone um geldi ...
    şu an kullandığım telim N95 kayıtlı rehberimi nasıl iphone a aktarabilirim ..kolay bir yolu ,programı ,linki varmıdır??
    yardımlarınızı bekliyorum ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: demirarca

arkadaşlar , tcellden iphone um geldi ...
    şu an kullandığım telim N95 kayıtlı rehberimi nasıl iphone a aktarabilirim ..kolay bir yolu ,programı ,linki varmıdır??
    yardımlarınızı bekliyorum ..

teldekiler n95 ten sime at ordan simden yani iphone olmaz mı iphonum yok ama :D
  • oluyor ama en fazla 156 tane kayıt alıyor :D 600 taneden fazla tel no var:((
  • Öncelikle rehberi telefona kopyalamak için apple bir yenilik getirmiş..

ayarlar mail accounts denen kısma girip import simcontacts denilerek rehber telefona kopyalanabilir.. ( bilmeyenler için )

ama simkarta kopyalama seçeneği maalesef yok 250 den fazla isim varsa zaten yarar değil zarar sağlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cs55 -- 5 Kasım 2008; 16:45:27 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: grcim

outlook ile sync edip daha sonra outlookdan ımport contacts yapın excel olarak tüm kontaklarınız elinizde

bunu resimli anlatacak olan varmı bi screenshot bekliyoruz arkadaşlar... yapan olursa şimdiden ellerine sağlık...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.