Şimdi Ara

V3 usb kablosuyla bilgisayara baglama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese merhaba bende dün itibariyle bir v3 sahibiyim. Kutudan usb driveri cikmadi. Fotograf makinesinin usbsi uydu fakat telefonu nasil taniticam bilgisayara bilmiyorum. Mobile phone tools u yükledim ama "initializing.." diyor.
    Nerde hata yaptim ben ve actiktan sonra resimleri nerden bilgisayara aktaricam? Yardimci olursaniz sevinirim..

• öncelikle güle güle kullan.. bende çok uğraşmıştım tanıtabilmek için yılmadan usanmadan çalışmaya çabalamaya devam.. MOTOROLA V3 başlığında yararı olabilecek programları bulabilirsin.. bilgisayar son 6 aydır format istiyor ancak bir daha uğraşmayı göze alamadığım için sorunlu sorunlu kullanmaya devam ediyorum..
  • öncelikle hayırlı olsun önce telefonunun usb modem olarak tanıt sonra içinden çıkan programı yükle sonra telefona indirecegin müzik resimleri motorola PHONE TOOLS ile yapcaksın devam et. cd de var tüm direvers eger yoksawww.google.com.tr motorola v3 modem drivers diye arat bir sürü bulrusun yoksa ben ekledim yükle çalışır

http://rapidshare.com/files/2138390/drv.rar.html

linki kopyala yapıştır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpla -- 5 Kasım 2006; 22:22:55 >

• Çok yardimci oldu. Tesekkürler!!
  • benim sorunum biraz farklı mpt gayet ii çalışıo ama p2k tools görmüo pst görmüo kaç gündür uğraşıom olmuyo bi yardım lütfen..telefona skin filan yükleyemiom yanii
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.