Şimdi Ara

V3XX için mod flash arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar v3xx için modlanmış flash arıyorum bendeki yüklü olan R26117RK_U_98.50.11R kim yardımcı olursa ALLAH razı olsun.

saygılar

eagle55

• Telefon kapalıyken * # ve güç tuşuna aynı anda basıp çıkan ekranda yazan bilgilerin hepsini buraya girersen, sana uygun bi mp bulabilirim.
  • AYNEN YAZIYORUM

Bootloader
    03.02
    SWVersion
    R26117RK_U_98.50.11R

bu yazılımı kendim attım ama bir sorun var internet ayarları yapılı wap ta gezintide yapabiliyorsun ama msn tarzı java programları yüklediğim zaman msn ye bağlanmıyor aynı versiyonun vadofon olanını yüklüyorum o zaman bağlanıyor bu saferde info mesajlarda zil sesi çıkmıyor bu duruma anlam veremedim belki modlanmış iyi bir yazılım olursa herşey düzelir diye umuyorum teşekkürler.

saygılar

eagle55
  • bu arada bende internette araştırdım bir çok flash buldum v3xx ile alakalı ama yüklemeye çalıştığımda error veriyor bunuda anlamış değilim bu arada arkadaş ne oldu bizim flash işi sendemi bulamadın.
  • Senin v3xx'deki flaş yapıştı mı çıkmayan cinstenmiş kardeşim. Ayrıca RK serisi için bir mp'de yokmuş kimse yapmamış. Sana tavsiyem kendi modunu kendin yapman malesef. Biraz araştırma lazım sana..

www.modmymoto.com sitesinde v3xx bölümüne bakıver.
  • tamam sağol oralarda geziniyorum zaten bi tane başka bir sitede buldum şimdi atıyorum bakalım nasıl olacak yardımın için sağol

Flash: R26117RK_U_98.50.11R
    Flex: USIZRGBLVFDER2611705E
    Sprache: LP0039
    Branding: Vodafone
    Simlock: Nein
    bunu yüklüyorum herşey normal internet msn falan vs ama hücresel mesajlarda zil çalmıyor

Flash: R26117RK_U_98.50.11R
    Flex: USIZRGBLVFCHR26117051_1FF
    Sprache: LP0039
    Branding: Swisscom
    Simlock: Nein bunu yüklüyorum hücresel mesajlarda zil çalıyor internete giriyor ama msn birtürlü internet bağlantısı olmuyor ekranda bağlanmaya çalışıyor

yani diyeceksinki hücersel mesajlarda da zil çalmasın kardeşim telefon çalışsın yeter oda bir yorum ama taktım kafayı birkere yapıcam bu mereti biryerde duydum telefon içinden ayarlar yapılabiliyormuş o hangi program yada sana flash ları yollayayım burdan onları bir kariştır bakalım.

SAYGILAR
    EAGLE55

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eagle55 -- 6 Kasım 2007; 17:45:00 >

• Öyle önüne gelen her mp'yi flaşlama da sonra telefonda simlock olur hiç açamazsın. Brandingsiz ve simlocksuz şeyler flaşla.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Flash bellek için U3 yardımı
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • evet haklısın onlara dikkat ediyorum ama tabii yinede olabilir dikkat etmek lazım bir sürü flas buldum ama bazılarını atmıyor atıyor ama sonunda PASS yazıyor tel açılmıyor bunu anlamadım
  • KONUYU HALLETTİM KONU KAPANMIŞTIR.

SAYGILAR
    EAGLE55
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.