Şimdi Ara

v40 mı qashqai mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar nissan qashqai 1.6 dci xtronic visia ile v40 incripstion+ elite paket 1.5 t3 fiyat olarak aynı? sizin tercihiniz ne olur? küçük bir ilçede yaşıyorum..yakıt ekonomisi ve bagaja önem veriyorum..küçük bir kızım var..ikisi de 142900 tl civarı..ötv muaflı olacak en az 5 yıl binilecek...şimdiden teşekkürler..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Yakıt ekonomisi ve bagaj önemli ise v40 olmaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tica T kullanıcısına yanıt
    1.6 dci qasqai de normalin üzerinde yakıyormuş..donanım farkıda var..

• Evin 2. Aracı olarak eski kasasinı aldim sattim hem de 2015 modelini 3 yıldır kullanıyorum 1.5 dcı skypack. Doların 4.40 tan 6 ya inmesinden önce epey düşündüm değiştirmeyi ve birkaç saat test etme şansı buldum. Yakit, Arka koltuklar ve bagaj konusunda qq önde. Yol tutuş sessizlik donanım konfor sürüş keyfi vs her konuda acik ara volbo daha iyi. Çok sert süspansiyon eleştirileri var ama bu konuda hassas olan beni bile tatmin etti v40. Qq den daha stabil çukurlarda. Bence şu anda fiyatı ile alınabilecek en iyi araçlardan biri. Çok yol yaptığım için değiştirmedim ama aklım kaldı V40 ta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keus35 -- 21 Ağustos 2018; 18:17:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana kalsa da v40 ama sizin kriterlerden dolayı qq dedim.Hayırlı bayramlar.

• tica T kullanıcısına yanıt
    tşk ederim hayırlı bayramlar

• keus35 K kullanıcısına yanıt
    v40 ort yakıt tüketimi ne olur şehir içinde?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Qashqai mi corolla mı?
    6 yıl önce açıldı
    Jetta mi C4 mu Corolla mi?
    4 yıl önce açıldı
    Qashqai mi Sportage mi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • V40 al

• hcekinmat H kullanıcısına yanıt
    Şehrine göre 9- 11 lt arası değişir.

• "Volvo abiii" derim Qashqai alırım

• gerçekçi olmak lazım, qq tr pazarında seviliyor.

• min 5 yıl binilecekse v40 olmaz çünkü yakıt masrafı incir ağacı diker ocağınıza. qashqai hayırlı olsun.
  • Qq sahibi olarak söylüyorum 1.5 manuel karmada 5.3 yakiyor, 1.6 otomatik 6nin uzerinde olur sakin kullanimda. Turbo benzinli arac sakin kullanilirsa tuketimi litre bazinda cok fark etmez dizelden, sert kullanımda ise dizelin cok ustunde yakar. Sakin kullaniyorsaniz ve cok yol yapmiyorsaniz volvo, degilse qq

• Araçlar 200bin tl olsa bile indirimle 125bine gelmesi lazım nasıl 142bine anlaştınız?

• Rampage kullanıcısına yanıt
    araçların kampanyalı liste fiyatları 142900 tl indirimle 93 civarına geliyormuş

• Bagaj lazımsa quaasqai sınıfta kalır.3hafta kadar 1.6 dci black edition kullandım, bebek arabasj dısında pek bişey koymaya yer kalmıyor.Bagaj ihtiyacınız varsa direkt d sedana yonelin.(veya 500 litre ve üstü c sedana,swye) Aksi takdirde her bebekli seyahat siZe eziyet olacaktır

• alperdgal A kullanıcısına yanıt
    140 150 civarı sıfır alternatiflere açığım..ötv muaflı olacağı için ikinci el olmamalı tşk ederim

Anladım v40'ın o kadar ucuz olacağını tahmin etmemistim. Kuga'ya bakmanızı tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rampage -- 22 Ağustos 2018; 11:33:10 >
    Hocam 1.4 tsi superb ve pasaat için de fiyat alabilirsiniz.Superbi 150 civarına bulabilirsiniz diye düşünüyorum.Aslında benzinli s60larda da uygun fiyat verebiliyorlar kasa değişeceği için ancak onlarda da bagaj 400litre vıvarındaydı sanırım

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.