Şimdi Ara

V50 için oto ses sistemi kim nasıl yapar?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Benim 2006 Volvo V50 1.6D aracım var araç üzerinde bulunan cd çaları hali hazırda mp3 çalmıyor ve bende aracıma uygun kaliteli mümkünse double din (çift kat) lcd ekranı olan firmaların araca özel ürettiği oto multimedia sistemi arıyorum sizce nerede nasıl bulunabilir?

Bildiğiniz üzere aracın klima, radyo tarama tuşu gibi tuşları ekranla birlikte kontrol ediliyor bu yüzden araca uygun soruyorum. Yeni takılacak cihazdada bu niteliklri kullanılabilir olması lazım.
    Ankara'da yaşıyorum.

İlginize şimdiden teşekkürler.

• şimdiki ekranın olduğu yere double din taktırmak mümkün değil, orjinal gps sistemi dahi oraya değil torpidonun üstüne motorlu bir ekran ile koyuluyor.

http://www.chinaqualitylighting.com/d-p1115377344821680100-volvo_s40_car_monitor_car_gps_automatically_motorized_lcd_panel/

aradığınız şey bu veya muadili.

bence bununla uğraşacağınıza 2008 sonrası s40-v50-c30 lardan birinin high performance ses sistemini (mp3-wmv desteği var)çıkma olarak alın, aracınıza taktırın,

• teşekkür ederim cevabınız için ancak araç amfisi bu bahsettiğiniz modellerin soket girişleriyle uyumlu olamayacağı için çıkma olarak araca mp3 cd okuyabilen bir sistem takılmasıda mümkün olamıyormuş...

bu cihazı istanbuldahttp://ticaretimiz.com/cs40908-usa-elektronik bulmak mümkün.... tabi ki herşey gibi ülkemizde bu cihazda çok pahalı amerikada 700$ olan bu cihazı montaj ve arka görüş kamerasıyla almak istersek 2500 TL yi gözden çıkarmak lazım.. ha bide aracın ön konsolunu kestirip bu cihaza o kadar para verip yaptırmanıza rağmen aracın değeri orijinalini bozduğunuz içinde düşecektir... =o)

bilemiyorum ne yapsak =)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ses Sistemi Nasıl Yapılır?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.