Şimdi Ara

V912 RC helikopter trim ayarı yapmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
4.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selam banggood'tan almış olduğum v912 tek bıçak helikopter dün itivarı ile elime ulaştı :) sevinçliyim fakat acemi olduğumdan dolayı bazı ayarları bilmiyorum sanırım.

Helikopter sağa doğru uçma eğiliminde olduğu yerden direk kalkmıyor bunun kumanda dan veya başka bir yerden ayar yapma yeri var mı ? Kumandada gösterilen sağ sol aşağı yukarı trim ayarı yapmayı denedim ama beceremedim Yardım eden olursa sevinirim :)

• merhaba aynı sorun bende de var. ben de trim ayarı yapmaya çalıştım ama olmadı. kalkışta önde doğru ve sağa kalkma eğiliminde oluyor. sanırım aynı sorum. denge ile alakalı bir problem mi bilemedim.

yardımcı olacak varsa bende sevinirim.
  • Arkadaşım ben sorunu çözdüm zor oldu ama :) bu helikopterler güçlü olduğu için önce solda bir düğme var ordan hızını arttır yerdeyken pervane dönmeye başlasın sen hız vermediğindede o zaman biraz olsun direkt kalkış yapıyor evde kalkış yapacaksan düz bir yer olmalı kesinlikle halı vb bişi olmamalı etrafında çünki kendi rüzgarından nem kapıyor bu meretler. benim helim kendi etrafında dönmeye başlamıştı bende internet üzerinden sattım :) ufak olanından aldım bi tane v911 sonra yine v912 alıcam evde biraz alıştırma şart bu meretlere
  • Birkaç forumda benzer problemleri yaşayan arkadaşlari gordum.birçogu gaz vermeye korktugu icin helikopter kalkmiyordu ve sola dogru cekiyordu.gaz verip kaldirdiktan sonra düzeldigini yazmislardi.siz de deneyebilirsiniz.

ben de 5 gün önce banggood.com v911pro siparis ettim.umarim memnun kalirim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş sağa sola yalpalamayı düz zeminde yapmıyo zaten halı vb gibi yerlerde gazı az az verince yapıyor v912 modeli çok hızlı bir heli rahat uçuş yapmak için tecrübe şart bende vardı bozdum şimdi bende v911 aldım banggoodtan bakalım ufak olduğu için evde uçururum diyorum :) inş. hakkımızda hayırlısı olur ama v912 tekrar alacağım kaçarı yok :)
  • Model heliyle ilgili hertürlü yardımcı olmaya çalışırım arkadaşlar.Sağa çekme problemi helikopterlerin doğası gereği olağan birşeydir gerçek helilerdede bu mevcutturbama pilotaj ile fark ettirilmez model helidede tecrubeniz arttıkca kalkışlar düzelir merak etmeyin.v912 evde kullanmanızı önermem güçlü ve büyük bir helidir istenmeyen kazalara yol açabilir.v911 alın daha çok keyif alacağınızdan eminim.
  • Aynen hoca v912 ev için uygun değil ama gayet yükseklere uçabilyor :) v911 şiparişimde gelmek üzere sabırsızlanıyorum...
  • Bunlarında kullanımı için hep açık hava ve büyük yerler gerekiyor dar alanda kullanılmıyorlarki.Bence model araba en iyisi.Özellikle benzinli olanlar var baya büyük arazi jipler kumandalı falan filan.Bi ara kafayı takmıştım
  • Ufak helileri evde kullanabiliyorsun da büyükleri asla :) arabalarda fena değil ama bir helikopter olamazlar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: absolute59

Model heliyle ilgili hertürlü yardımcı olmaya çalışırım arkadaşlar.Sağa çekme problemi helikopterlerin doğası gereği olağan birşeydir gerçek helilerdede bu mevcutturbama pilotaj ile fark ettirilmez model helidede tecrubeniz arttıkca kalkışlar düzelir merak etmeyin.v912 evde kullanmanızı önermem güçlü ve büyük bir helidir istenmeyen kazalara yol açabilir.v911 alın daha çok keyif alacağınızdan eminim.

merhabalar.Bu V912 helikopterden bendede var.Bir kez uçuş yaparken helikopteri yere çarptım.ondan sonra helikopter kallıkşda çok güçlü bir şekilde geriye hareket ediyor ve tabiki uçuramıyorım.Neden olabir bunu nasıl düzeltebilirim yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi capt.ibrahim -- 8 Ağustos 2014; 17:59:48 >
  • Geriye dogru haraket ediyorsa ufak plastik parçanı kontrol et kardeş eğer kırıksa 5-10 tl ye yenisini al oraya monte et düzelir oda olmadı kumandadan ayar yapmaya çalış servolarına bir bak motorlara birşey sıkışmışmı toz toprak vb onları kontrol et bunlarda olmuyorsa 20 tl ye anakart alıp kullanmaya devam edebilirsin..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.