Şimdi Ara

Vac Ban - Trade Ban

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 1-2ay önce ucuza h1z1 oynamak için Csgo su vac banlı olan hesap almıştım

Şuan elimdeki tüm hesaplara göre trade banı en kısa sürede kalkacak

Hesabınızda Steam Guard koruması 15 günlük gerekli süre boyunca etkin olmadığı için takas yapamamaktasınız.
    Bu kısıtlama 5 gün, 19 saat ve 0 dakika içinde kalkacak.
    Steam Destek, Steam Guard etkin kalma süresi gerekliliği konusunda bir istisna yapamaz. Bu gereklilik hesabınızın çalınması durumunda istenmeyen takasların gerçekleşmesini önlemeye yardımcı olur.

-
    Sormak istediğim item alım/satım yapmak gibi bir niyetim var ve bu hesaba mobil guardı aktif etmek istiyorum diğer hesaplarımda şuan 14gün filan ban var .

Vac ban olduğu için trade banda olur mu ? Bazı arkadaşlar itemlerim kaldı filan diyor . Bu olay tüm vac banlılarda geçerli midir?

• bu soruya nasreddin hoca vari bir cevap vermek istiyorum. Ya tutarsa ?
  • Vac banı hangi oyunda yediyseniz o oyundaki herşeyden mahrum kalırsınız hocam. Cs:go'da yediyseniz örnekle cs:go ya ait hiçbir şeyi ne alabilirsiniz ne satabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • üstelik aynı numaradan guard açtığınızda ortak numara olduğu için diğer hesaplar da vac yiyebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: tr2x

üstelik aynı numaradan guard açtığınızda ortak numara olduğu için diğer hesaplar da vac yiyebilir

Oh bunu hiç düşünmedim fazladan 7gün bekleyip herşeyi garantiye alim ozaman en iyisi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cs go topluluk serverı ban yedim
    10 yıl önce açıldı
    Steam VAC Ban ?
    12 yıl önce açıldı
    Pubg Steam Perma Ban
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.