Şimdi Ara

VAC yer miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.045
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yanlışlıkla Idle-Master açıkken CS:GO'ya girdim vac ban yeme ihtimalım kaç?

• Kolay kolay yemezsin ama yine de dikkat et bundan sonra.
  • Yemezsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • CSGO menüsündeyken istersen en pis hileyi aç yinede ban yemezsin , ban yemek için oyuna girmen lazım VAC sistemi oyun içindeyken çalışıyor.
  • Oyuna girmediysen yemezsin ama konu yanlış yerde sanırım.
  • oyuna girmediysen yemezsin ama steam pc tehlikeli gördüğü exe bile banlıyor bazı hesapları haberiniz olsun :)
  • Csgo hile kaynıyor kımse yemıyor sen bundan sebep zaten yemezsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tşkkürler unutmusum demeyi

yemezsin ama kaşınma
  • Bu Idle Master nedir birisi açıklayabilir mi acaba?
  • Sizi steamde oyunda gösteriyor ve düşmesi gereken Koleksiyon kartlarını düşürüyor. Steamin ve idle masterın açık olması yeterli, kart düşme sürelerine göre kartlar düşüyor. Bende 3-4 gündür kullanıyorum, 90 kart düşmüş şuan itibari ile. Daha düşecek 30 kart var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HellRazor

Bu Idle Master nedir birisi açıklayabilir mi acaba?

Oyunları açıkmış gibi gosterip kart dusuruyor. Hem oynamayacagin bir oyunu sirf kart dusurebilmek icin indirmene gerek kalmiyor hem de arkaplanda oyun acik durmuyor sistemini kasmiyor. Kartlari satip para kazaniyorsun

Ayrica vac ban yiyecegini sanmiyorum cunku kendini herhangi bi oyun dosyasina enjekte etmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LootMyBoot -- 19 Haziran 2016; 9:28:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baska bir oyunu acik unutup ayni anda cs go ya girmek le ayni şey. Böyle birşey için nasil ban atabilirler ki

• LootMyBoot L kullanıcısına yanıt
    Bu oyundaki kartlar nerede acaba?
  • HellRazor H kullanıcısına yanıt
    Dusurmus oldugunuz kartlar Steam isminizin altındaki menü>Envanter kısmında.https://steamcommunity.com/my/inventory/

Hangi oyunda kaç kart dusurme hakkiniz var gormek isterseniz de rozetler kismina bakmaniz gerekiyor
    https://steamcommunity.com/my/badges

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LootMyBoot -- 20 Haziran 2016; 3:13:06 >
  • yiyeceğini sanmıyorum vac korumalı cs go bile giren var açıkken forumdan :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.