Şimdi Ara

vadafone den avrupadaki gibi bedelsiz telefon kampanyası bilen varmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mrh arkadaslar ben uşakta oturuyorum gecenlerde vadafone bayisinde avrubadaki gibi bedelsiz teelfon satısımız baslamıstır diye ilan gördüm iceri girdim sordum bedelsiz derken ne kastediyorsunuz diye dedikler ki bu telefon almaya kalkınca 6 aylık abone olman lazım flan diyorlar öyle sart kosmuyolarmıs baska bi yönden gecis yapmanız lazımmıs faturalı olacakmısınız ama o tür seyler dedi bunun hakkında bi bilgisi olan duyan varmı _?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qroantik -- 26 Ocak 2011; 0:33:11 >

• Uydurma
  • hocam ne uyduracagım öyle dediler telefonu ücretsiz vermiyolar yine faturana aylık mesela 45 tl gibi yansıtıyolar ama hani ilk 12 ayı kradi kartı istiyolardı ya onu istemiyoarmıs artık öyle birsey dediler ama tam cözemedim duyan veya bılen yokmu baska
  • kişiye özel bu tür teklifler veriyor vodafone...
  • Arkadaş senin için uydurma dememiş,vodafone bayisindeki arkadaşlara demiş
  • en kısa zamanda foto cekip koyacagım buraya
  • Vodafone uyduruyor.Geçen gün benimde dikkati mi çekti.Aylık 75 tl fatura ödeyene blackberry hediye diyor.Buradan ne anlıyorsun.Ben hattımla istediğim tarifeye geçip , istediğim kadar konuşayım 75 lirayı tutturayim.Ama öyle deil. 75 tl telefon ve internet ücreti.Sen 24 ayda 2 bin tl öde birde hediye yerine koysunlar o telefonu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BuZ-MaViSi -- 26 Ocak 2011; 22:44:59 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.