Şimdi Ara

vadesiz banka hesabı ve b tipi likit fon (garanti bankası)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
7.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • vadesiz banka hesabı ve b tipi likit fon (garanti bankası)

arkadaşlar size birkaç sorum olucak garantiden vadesiz banka hesabı açtırdım yaklaşık 1 yıl oluyor ama bu hesap işletim ücreti çok canımı sıkıyor geçen gün 400 milyon yatrıdım 25 ytl habersizce çekmişler sonuçta öğrenciyim bu ücretten muaf olma gibi bi durumum olur mu 2. sorum ise bir miktar param var ve bu parayı b tipi likit fona yatırmak istiyorum günlük faiz ortalama 0,03% yani 500 milyon yatırsam günlük 0,15 ytl faiz mi gelicek?30 ile çarparsak 4,5 ytl aylık getirisi var anlamına mı geliyor ve son olarak bu fonu istediğim zaman bozdurabilirmyim..? şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert_881 -- 17 Aralık 2008; 23:05:01 >

• yıllık 50 tl alıyolar vadesiz hesaptan ama ünibank mı neydi o naneden açarsan almıyolarmış veya otomatik ödeme talimatı verince
  • olmadı gidip konuşcam bankayla...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mert_881

vadesiz banka hesabı ve b tipi likit fon (garanti bankası)

arkadaşlar size birkaç sorum olucak garantiden vadesiz banka hesabı açtırdım yaklaşık 1 yıl oluyor ama bu hesap işletim ücreti çok canımı sıkıyor geçen gün 400 milyon yatrıdım 25 ytl habersizce çekmişler sonuçta öğrenciyim bu ücretten muaf olma gibi bi durumum olur mu 2. sorum ise bir miktar param var ve bu parayı b tipi likit fona yatırmak istiyorum günlük faiz ortalama 0,03% yani 500 milyon yatırsam günlük 1,5 ytl faiz mi gelicek?30 ile çarparsak 45 ytl aylık getirisi var anlamına mı geliyor ve son olarak bu fonu istediğim zaman bozdurabilirmyim..? şimdiden teşekkürler...

500'ün %0,03'ü 1.5 mu? helal olsun

• haklsn yanlış olmş duzelttm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert_881 -- 17 Aralık 2008; 23:04:06 >
  • istedigin zaman bozabilirsin vadeli hesapla aynı faiz oranını veriyor zaten b tipi likit fon.

bahsettigin hesaptan para alınması benim çalıştıgım bankadada var çok mantıksız bir uygulama bir şekilde paranı çıkar saglama al
  • eyw...
  • YKB' de çalışan hesap bakiyemden(Otomatik B likit fon alıyor) 6 aylık 27 YTL kesti.
    Bana o kadar para kazandırdın mı ki kesiyorsun o parayı.
  • ben de garantiden unibank hesap açtım ama daha 1 hafta olmadı hemen hesap bankamatik kartının parasını kesmişler 5 ytl bu nedir yahu
  • %10 stopaj olarak kesiliyor piyasaya göre günlük 0,70 lira, bazende 0,10 lira getirdiğide oluyor (650 ytl ye)
    2 tane otomatik fatura talimatı verirseniz kesmiyor hesap işletim ücreti
  • B tipi likit fon yerine A tipi slip don alın derim
  • Garanti 2 tane otomatik ödeme talimatı verince hesap ücreti almıyordu..

Bence bankayla konuşmak daha mantıklı..Bi öğrenci belgesi alıp subene gidip durumu izah edersen yardım ederler diye umuyorum..

Öğrenci iken zor..25 ytl de az para değil..

İş bankası öğrencilik yıllarımda kesmişti sonra şubeye gittim öğrenciyim iadesini istiyorum dedim..Ordaki şef iade miade olmaz diye beni terslemişti..Sonra bankaya telefon açtım kusura bakmayın şubelere esneklik tanınıyor ne derlerse o dediler..

Sonra son deneme olarak mail atmıştım Genel müdürlüğe..2 hafta sonra bir mektup geldi ve bununla subeye basvurun diye..Gittim şef tanıdı tabi sonra baktılar genel merkezden yazı geri iade etmişlerdi..

Umarım geri alırsın..
  • Faiz çarkları böyle dönüyor birinden kes diğerine ver,
    Diğerinden küfür yiyerek alınan para verilen kişiyede yaramıyor tabi ondanda uçup gidiyor...
  • Madem öğrencisin su ve elektrik faturanı otomotik talimata ver ben öyle yaptım Hem ücretten kurtuluyorsun hem de istediğin zaman bankamatikten faturanı ödeyebiliyorsun. Ya da son ödeme tarihi geldiğinde hesabındaki paradan kendisi ödüyor.

500 lirana gelince internet şubesine giriyorsun hemen ordan aylık vadeli hesap açıyorsun. Faiz oranı %16. Aylık getirisi sana 5.77 lira oluyor. Aylık aç ki her ay biriktirdiğin parayı da üzerine ekleyebilesin. Yani hem vadeden kazan hem de biriktirmeye devam et
  • quote:

Orjinalden alıntı: StummScream

Faiz çarkları böyle dönüyor birinden kes diğerine ver,
    Diğerinden küfür yiyerek alınan para verilen kişiyede yaramıyor tabi ondanda uçup gidiyor...

Hesaptan kesilen parayla bunun ne alakası var şimdi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.