Şimdi Ara

--- VAG COM / VCDS Kullanicilar ve Kodlamalar Bölümü --- (100. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.164
Cevap
82
Favori
390.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eski version 15.7.1 kablo aldım onunla çözdüm.
  • 2014 tiguan için kablo versiyonu ve aliexpress link verebilirmisiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mustafa1300 kullanıcısına yanıt
    bir üst mesajdaki arkadaşın aldığı kablo işinizi görür.
    yada 16 ile başlayan kabloda alabilirsiniz.
    bunlar şu an ki 2014 model aracınızı kodlama yapabilir
  • Herkese merhaba 2017 golf higline sahibiyim. Gizli özellikleri nasıl açabilirim. Hangi kabloyu almalıyım kablo satan var mı forumdan olur link olur? Ankara içinde elinde plan varsa gelip ücret karşılığı yapabilecek var mı?

Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: sLevenTr

Herkese merhaba 2017 golf higline sahibiyim. Gizli özellikleri nasıl açabilirim. Hangi kabloyu almalıyım kablo satan var mı forumdan olur link olur? Ankara içinde elinde plan varsa gelip ücret karşılığı yapabilecek var mı?

Teşekkürler
    instagram.com
    TEK VagCom (@tekvagcom) • Instagram photos and videos
    https://instagram.com/tekvagcom?utm_source=ig_profile_share&igshid=16r5vbjzfngtz

Soru ve sorunlarınızın cevabını yukarıdaki profilden alabilirsiniz. İlgili bir kişidir

• Arkadaşlar selam,

Elimde 17.1 kablo var. Sorunsuz kullanıyorum. Fakat araç değişikliği düşünüyorum. 2018 araç için bu kablo hiç mi kullanılmaz yoksa bazı menüler mi aktif olmaz?

Nedir olay? Kablo versiyonundan daha güncel bi araç ile nasıl kullanılır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eagle.BJK

Arkadaşlar selam,

Elimde 17.1 kablo var. Sorunsuz kullanıyorum. Fakat araç değişikliği düşünüyorum. 2018 araç için bu kablo hiç mi kullanılmaz yoksa bazı menüler mi aktif olmaz?

Nedir olay? Kablo versiyonundan daha güncel bi araç ile nasıl kullanılır?
    kablo klonsa versiyonundan daha güncel bir araçta işlem yapmayacaktır. sadece hata taraması yapıp hataları siler.
    klon değilse programınızı güncelleyip işiniizi halledebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nabaki

kablo klonsa versiyonundan daha güncel bir araçta işlem yapmayacaktır. sadece hata taraması yapıp hataları siler.
    klon değilse programınızı güncelleyip işiniizi halledebilirsiniz.

Alıntıları Göster
    Clone kablo. En doğrusu satıp güncelini almak olucak sanırım.

İglilenen varsa burdan arkadaşlara verebilirim. :)
  • Arkadaşlar selam. Elimde kalan 17.1.3 kabloyu satıyorum. İlgilenenler özelden yazabilir.

• Merhaba arkadaşlar vcd kodlarının obd2 karşılığını nereden bulabilirim? 10763 karşılığı P1734 gibi şimdiden teşekkür ederim
  • Arkadaşlar selam,

18.9.1 sürüm kablomda "interface not found" hatası alıyorum. Nedir sebebi? Nasıl geçerim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eagle.BJK

Arkadaşlar selam,

18.9.1 sürüm kablomda "interface not found" hatası alıyorum. Nedir sebebi? Nasıl geçerim?
    Gönderdiği CD ile alakalıymış. Yenisinin linkini yolladı indirdim ve düzeldi.
  • sinyal verilen yöndeki sis farının yanması özelliğini bilen var mı? hangi yöne sinyal verirsem o yöndeki sis farı yanıyor ve iptal etmek istiyorum. muayenede sıkıntı çıkma ihtimali olabilir. yaptık fakat iptal etmem için kodu bulamıyorum bir türlü
  • quote:

Orijinalden alıntı: exclusive

sinyal verilen yöndeki sis farının yanması özelliğini bilen var mı? hangi yöne sinyal verirsem o yöndeki sis farı yanıyor ve iptal etmek istiyorum. muayenede sıkıntı çıkma ihtimali olabilir. yaptık fakat iptal etmem için kodu bulamıyorum bir türlü
    mauyenede sıkıntı olmaz
    çoğu aracın orjinal özelliğidir bu
    araç nedir ? araca göre iptal şekli farklı
  • quote:

mauyenede sıkıntı olmaz
    çoğu aracın orjinal özelliğidir bu
    araç nedir ? araca göre iptal şekli farklı

Alıntıları Göster
    bu özelliği ben açtım hocam orjinal özelliği falan değil. şimdi ise kodu bulamıyorum o yüzden sordum. hangi yöne dönersem o yöndeki sis farı yanıyor demedim, hangi yöne sinyal verirsem o yöndeki sis yanıyor. yani olduğum yerde sola sinyal verdim sol sis yanıyor daha dönmeden yani. senin bahsettiğin viraj aydınlatma o farklı. araç 2014 jetta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exclusive -- 20 Haziran 2019; 9:11:39 >

• quote:

bu özelliği ben açtım hocam orjinal özelliği falan değil. şimdi ise kodu bulamıyorum o yüzden sordum. hangi yöne dönersem o yöndeki sis farı yanıyor demedim, hangi yöne sinyal verirsem o yöndeki sis yanıyor. yani olduğum yerde sola sinyal verdim sol sis yanıyor daha dönmeden yani. senin bahsettiğin viraj aydınlatma o farklı. araç 2014 jetta

Alıntıları Göster
    viraj aydınlatma ve sinyal verdiğin tarafın sis farı yanması aynı şey hocam
    09 central electric kanalında long codinge girin
    orada cornering light yazılı kısmı bulup tikini kaldırıp kayıt edin
    cornering light yazısının önünde veya arkasında bişeyler yazabilir tamamını hatırlamıyorum

• quote:

Alıntıları Göster
    golf için
    https://ankk-vagcom.com/golf-7-5g-corner-lights-avec-les-clignotants/

işinize yarayabilir.

• quote:

viraj aydınlatma ve sinyal verdiğin tarafın sis farı yanması aynı şey hocam
    09 central electric kanalında long codinge girin
    orada cornering light yazılı kısmı bulup tikini kaldırıp kayıt edin
    cornering light yazısının önünde veya arkasında bişeyler yazabilir tamamını hatırlamıyorum

Alıntıları Göster
    viraj aydınlatma araçta standart zaten, direksiyonu çeviridiğin tarafın sis farı yanıyor ben farklı bir şey anlatmaya çalışıyorum. araç olduğu yerde sola sinyal verdim sol sis yanıyor, sağa verdim sağ sis yanıyor. yani daha dönmeden döneceğin yeri aydınlatıyor. normalde dönerken aydınlatır. bunu ben açtım ama kodu kaybettim. dediğiniz yere bir bakayım oralarda bir yerde olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: josh-r

golf için
    https://ankk-vagcom.com/golf-7-5g-corner-lights-avec-les-clignotants/

işinize yarayabilir.

Alıntıları Göster
    aynen dediğim olay bu. deneyip bakayım teşekkürler

• 2014 jetta için baktığınız sayfada ki işlemi gerçekleştirme şansınız yok maalesef. Sinyal verdiğinizde yanması her hangi bir problem çıkartmaz size muayne esnasında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s1Lv3r -- 22 Haziran 2019; 12:36:55 >
  • 
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.