Şimdi Ara

--- VAG COM / VCDS Kullanicilar ve Kodlamalar Bölümü --- (99. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.164
Cevap
82
Favori
390.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba aracim skoda superb 2016 yeni kasa prestige.. gizli özellikler konusunda araştırma yaparken ayni araca sahip bir arkadas vitesin arkasında içerden bagaj açan tuşa kapatma özelliğini eklendiğini de yazmış.. kendisiyle iletişime geçemedim var mibhakikaten boyle bir gizli ozellik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratogretmen25

Arkadaşlar merhaba aracim skoda superb 2016 yeni kasa prestige.. gizli özellikler konusunda araştırma yaparken ayni araca sahip bir arkadas vitesin arkasında içerden bagaj açan tuşa kapatma özelliğini eklendiğini de yazmış.. kendisiyle iletişime geçemedim var mibhakikaten boyle bir gizli ozellik
    Bu ayrıca bir motor gerektiriyor. Motoru koysa bunu neden gizlesin? Çok aptalca olmaz mıydı?

• 2011 Model araca,kapı uyarı ışığı,ayak altı aydınlatma,katlanır ayna ve ayna altı aydınlatma montajlayıp kodlayacağım.Bulunduğum yerde kablosunu kullanacağım kimse olmadığı için kendi kablomu almam gerekiyor.AliExpressteki 15-20 Dolarlık kablolar işimi görürmü?Yardımlarınız lütfen.
  • merhaba, 2008 model aracım var bu kabloyu hangi siteden temin edebilirim aliexpress ve banggood gibi yerlere baktım bulamadım sahibinden gibi yerlerden de almak ıstemıyorum satan kısıler neredeyse bı kablo parası uzerıne ekleyipte satıyorlar malum
  • 2008 caddy rcd300 teybin aux özelliğini açabilecek hayırsever vatandaş aranıyor.
  • fanibiri F kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Aliexpressten aldım, ilk heves bağladım ve programı çalıştırdım, test bölümüne girdim herşey ok fakat can için ok vermedi. Sonra arabayı çalıştırdığımda iç aydınlatma (Kitap okuma ve Orta tavan ışığı) çalışmadı.

Bu konuda yardımcı olabilir misiniz?

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: grizzle

2011 Model araca,kapı uyarı ışığı,ayak altı aydınlatma,katlanır ayna ve ayna altı aydınlatma montajlayıp kodlayacağım.Bulunduğum yerde kablosunu kullanacağım kimse olmadığı için kendi kablomu almam gerekiyor.AliExpressteki 15-20 Dolarlık kablolar işimi görürmü?Yardımlarınız lütfen.
    Selam , alırsan bunlar kodlanır.Çinden beyendiğin birini alabilirsin.Bence işini görür bnde kapı aydınlatmaları ve arka koltuk altı aydınlatma alıp bağladım.

Kablo vs içinden çıkmıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihataydemir

Merhaba,

Aliexpressten aldım, ilk heves bağladım ve programı çalıştırdım, test bölümüne girdim herşey ok fakat can için ok vermedi. Sonra arabayı çalıştırdığımda iç aydınlatma (Kitap okuma ve Orta tavan ışığı) çalışmadı.

Bu konuda yardımcı olabilir misiniz?

Teşekkürler.
    Selam hocam, çinden aldığın ürünü güncelleme yapma.Çoğu işe yaramıyor bu arada tecrübeyle sabit.

Sigortan atmıştır okuma lambalarının.25 lik büyük sigortalardan biri olması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sktem

Selam hocam, çinden aldığın ürünü güncelleme yapma.Çoğu işe yaramıyor bu arada tecrübeyle sabit.

Sigortan atmıştır okuma lambalarının.25 lik büyük sigortalardan biri olması lazım.

Alıntıları Göster
    Hocam"Çoğu işe yaramıyor"derken kastınız güncellemelermi yoksa kablolarmı?
  • KAblolar kısa süre çalışıyor.Tabi çinden alıyoruz kabloları ama güvenilir satıcılardan.Orjinali çok pahalı.
  • ayna altı beyaz led takmak istiyorum. vag com kodlamasını bilen paylaşabilir mi? hiç bir yerde bulamadım
  • 99 sayfayı gezemedim ama çözemediğim 4 konu var:

Aracım 13’ Polo GTI

1. Amerikan park masıl ayarlanıyor? Terminal 15 ile birlikte aktif edilmesi lazım.

2. Ayak aydınlatma bizde olmuyor mu?

3. Ek yakıt göstergesini nasıl açarım

4. Far yükseklikle ilgili sorun yaşıyorum. C107 E 54(missing calibration/basic settings) ve C114 D 15(front vehicle height/level sensor) aldığım hatalar.

• quote:

Orijinalden alıntı: srcn09

Menü doğru çıkıyor farklı çıktığını nereden doğruladınız :) Oradan uygun ayarı bulmanız gerekmektedir.

(9)-System_Parameter_0 System Parameter Byte 8 i bulana kadar listenin altına doğru ilerliyoruz.

Değer normalde 90 olarak görülecektir. Eğer

Değeri 95 yaparsanız anahtarı kontağa takıp çevirdiğinizde

Değeri 99 yaparsanız sürücü kapısı açıldığında aynalar açılacaktır. Tercihinize göre değeri değiştirip Do İt e tıklıyoruz.
    hocam bende de "(9)-System_Parameter_0 System Parameter Byte 8" menüde çıkmıyor. hatta listeyi baştan sona tıkladım deli gibi değeri 90 olan herhangi bir şey yok. nasıl açacağız katlanır ayna olayını kafayı yedirtti
  • quote:

Orijinalden alıntı: exclusive

hocam bende de "(9)-System_Parameter_0 System Parameter Byte 8" menüde çıkmıyor. hatta listeyi baştan sona tıkladım deli gibi değeri 90 olan herhangi bir şey yok. nasıl açacağız katlanır ayna olayını kafayı yedirtti

Alıntıları Göster
    Hocam senin işin sor.Aynı sorun bende de var çünkü aracım Haziran 2011 öncesi üretimli.Senin araçtada ondan yapamıyorsundur.

Hatta ben menüye bile giremiyorum çünkü kodu kabul etmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özgür Güneş

99 sayfayı gezemedim ama çözemediğim 4 konu var:

Aracım 13’ Polo GTI

1. Amerikan park masıl ayarlanıyor? Terminal 15 ile birlikte aktif edilmesi lazım.

2. Ayak aydınlatma bizde olmuyor mu?

3. Ek yakıt göstergesini nasıl açarım

4. Far yükseklikle ilgili sorun yaşıyorum. C107 E 54(missing calibration/basic settings) ve C114 D 15(front vehicle height/level sensor) aldığım hatalar.
    hocam amerikan park için Vag can pro gerekiyor.
    ayak aydınlatması açılır basit iş hatta çinden 2 tanede arkası için alıp önden paralel çekebilrsin güzel olur
    ek yakıt açılmayabilir modele göre gti larda olmuyor diye biliyorum denemek lazım
    far için kalibrasyon yeri var ama nasıl yapılır bilmiyorum

• Arkadaşlar merhaba. 2016 seat leon fr aracım var. siyan verince arka stopların sinyalle çapraz yanmasını açtırdıgım icin muayeneden kaldım. Simdi bir sinyal icin gidip 100 lira vermek istemiyorum. İstanbul maltepe yakınlarında olup, şu çapraz sinyal olayını iptal edebilecek var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: sktem

Hocam senin işin sor.Aynı sorun bende de var çünkü aracım Haziran 2011 öncesi üretimli.Senin araçtada ondan yapamıyorsundur.

Hatta ben menüye bile giremiyorum çünkü kodu kabul etmiyor.

Alıntıları Göster
    benim araç 2014 comfortline makyajsız kasa. security access de kod veriyor giriyorum kabul ediyor. adaptasyon kısmındaki channel da listede yazıldığı gibi bir yazı yok. farklı şeyler çıkıyor. satın aldığım yer de bilinçsiz, adam olur uyar diyor, boşu boşuna aldırdı bize herhalde. bir de aynaları boyattık. gerçi daha para hesabına yatmadı bir kaç gün içinde iade etmem lazım kimse bilgi vermiyor. iade edeceğim aynaları

• quote:

Orijinalden alıntı: exclusive

benim araç 2014 comfortline makyajsız kasa. security access de kod veriyor giriyorum kabul ediyor. adaptasyon kısmındaki channel da listede yazıldığı gibi bir yazı yok. farklı şeyler çıkıyor. satın aldığım yer de bilinçsiz, adam olur uyar diyor, boşu boşuna aldırdı bize herhalde. bir de aynaları boyattık. gerçi daha para hesabına yatmadı bir kaç gün içinde iade etmem lazım kimse bilgi vermiyor. iade edeceğim aynaları

Alıntıları Göster
    Hocam senin işini en kötü VAS çözer.
  • Selam arkadaşlar.

2012 haziran öncesi üretim olan jetta highline aracım var şu lanet kumandadan ayna katlama muhabbetini bir türlü başaramıyorum. 42 door security koduna 04354 yapıyorum ancak adaptation listesinde "System_Parameter_0 System Parameter Byte 8" çıkmıyor. Nerede yanlış yapıyorum acaba? Platform PQ35, vag kablo version 18.9.0 .

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: msw

Selam arkadaşlar.

2012 haziran öncesi üretim olan jetta highline aracım var şu lanet kumandadan ayna katlama muhabbetini bir türlü başaramıyorum. 42 door security koduna 04354 yapıyorum ancak adaptation listesinde "System_Parameter_0 System Parameter Byte 8" çıkmıyor. Nerede yanlış yapıyorum acaba? Platform PQ35, vag kablo version 18.9.0 .

Teşekkürler.
    Vcp veya Vas cihazıyla deneyebilirsin
  • 
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.