Şimdi Ara

--- VAG COM / VCDS Kullanicilar ve Kodlamalar Bölümü --- (101. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.164
Cevap
82
Favori
390.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende viraj dönüş farları sis farları üzerinden çalışıyor ve söylenen yerdeki 09.Cent.Elect. LC. Byte 14, Bit 7 işaretlenerek yapılıyor. Anlaşılan sizde ayrıca dönüş farı da var. İkisinin de yanması düşünceme göre bir sorun teşkil etmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • exclusive kullanıcısına yanıt
    Sinyal verildiği zaman hız 40 km altındaysa köşe aydınlatması devreye girer

• 18.9.0 hex v2 kablo aldım beraberinde gelen cd den yazılım çıkmadı yada cd sorunlu bi şekilde elimde yazılım yok nasıl nereden bulabilirim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nymphea7

18.9.0 hex v2 kablo aldım beraberinde gelen cd den yazılım çıkmadı yada cd sorunlu bi şekilde elimde yazılım yok nasıl nereden bulabilirim ?
    hallettim
  • Arkadaşlar selam. Güncel kodları bulabileceğimiz bi sayfa link vs var mı?

Özellikle aracı aldığım kişi sinyalleri çakarlı yapmış. Muayeneden geçmiyor bu haliyle. Normale nasıl dönerim konusunda yardıma ihtiyacım var. Bu arada VW bölümündeyiz ama aracım leon.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eagle.BJK

Arkadaşlar selam. Güncel kodları bulabileceğimiz bi sayfa link vs var mı?

Özellikle aracı aldığım kişi sinyalleri çakarlı yapmış. Muayeneden geçmiyor bu haliyle. Normale nasıl dönerim konusunda yardıma ihtiyacım var. Bu arada VW bölümündeyiz ama aracım leon.
    http://www.golftutkusu.com/topic/68-vagcom-kodlamalarla-ilgili-genel-paylaşim-konusu/
  • Kabloyu nereden temin ettiniz? Bende almayı düşünüyorum fakat güvenemiyorum. Memnunmusunuz kablodan

• quote:

Orijinalden alıntı: cengaver33

Kabloyu nereden temin ettiniz? Bende almayı düşünüyorum fakat güvenemiyorum. Memnunmusunuz kablodan
    Aliexpressten aldım ben clone kablo. Güncellemeye kapalı olandan.
  • arkadaşlar Allah rızası için elinde 2014 model seat leon aracın orjinal log dosyası olan var mı
  • Selam arkadaşlar kablo için ulaşabilirsiniz
  • Merhaba arkadaşlar,

İstanbul-Ataşehir civarında olup, Golf 5 aracım için bana yardımcı olabilecek birisi var mı acaba? RCD320 teyp aldım ve birkaç sıkıntım var, tanınmış yerlerden destek almaya çalıştım ancak ilgilenmediler. Yabancı forumlarda bulduğum birkaç çözüm önerisi için vagcom desteğine ihtiyacım var.
  • herkese merhaba 18.9 kablo ile 2017 caddy de bağlantı kurdum programda 09 Cent. Elect. kanalında ki Security Access giriyorum 31347 olarak kabul etmiyor 12233 denedim hata alıyorum nedeni nedir ? ve kadran selamla için girdigim kanalda gauge test sekmesi yok aktifleştirecegim bi tık yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: pow3rex

herkese merhaba 18.9 kablo ile 2017 caddy de bağlantı kurdum programda 09 Cent. Elect. kanalında ki Security Access giriyorum 31347 olarak kabul etmiyor 12233 denedim hata alıyorum nedeni nedir ? ve kadran selamla için girdigim kanalda gauge test sekmesi yok aktifleştirecegim bi tık yok
    şifre girmeden kanala girip kodlama yapmayı deneyin. olacaktır
    kadran selamlama için kanal 17 long codinge girin. byte 1 de bit 0 'a tik atın kaydedin ve kontağı kapatıp 30 sn bekledikten sonra kontağı açıp kontrol edin.
  • nabaki kullanıcısına yanıt
    çok teşekkür ederim oldu peki stop kodlaması ve kornayı nasıl yaparm.caddylede fren lambası yanıyor en altta parktada yanıyor onu iptal edip sadece frende yanıyor ? :)
  • quote:

çok teşekkür ederim oldu peki stop kodlaması ve kornayı nasıl yaparm.caddylede fren lambası yanıyor en altta parktada yanıyor onu iptal edip sadece frende yanıyor ? :)
    rica ederim

açıp kapamadaki korna sesi farklı beyinlerde farklı yerlerde olabiliyor. net şurdadır diyemem. caddy ile ilgili forumlar varsa orada daha net cevap bulabilirsiniz.

fren lambası ile ilgili söylediğinizi anlamadım
  • nabaki kullanıcısına yanıt
    --- VAG COM / VCDS Kullanicilar ve Kodlamalar Bölümü ---

işaretlediğim yer normalde parklarda yanıyor ve frene basınca fazla yanıyor.bu şekilde kapatıp sadece frende yanmasını saglıyorlar bunu demek istedim.kornayı mfa ekranına geldi ama çalmıyor demekki eksik yapmışım :) kornanın tahminen nereye bakmam lazım o halde adaption da degıl 07 coding den bakıcam degil mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pow3rex -- 29 Temmuz 2019; 14:39:30 >
  • quote:

işaretlediğim yer normalde parklarda yanıyor ve frene basınca fazla yanıyor.bu şekilde kapatıp sadece frende yanmasını saglıyorlar bunu demek istedim.kornayı mfa ekranına geldi ama çalmıyor demekki eksik yapmışım :) kornanın tahminen nereye bakmam lazım o halde adaption da degıl 07 coding den bakıcam degil mi
    korna için
    09 centr.elect.
    07 long coding kısmında kodlama yapmalısınız

stop lambası ile ilgili durumu hiç görmedim. yapanıda görmedim yapılmış halinide hiç görmedim.
    bu konuda yardımcı olamayacağım.

• arkadaşlar merhaba,

ben internetten 250 TL'lik bir kablo aldım ama bağlantı kuramadım. Ümraniye - Çekmeköy taraflarında bana yardımcı olabilecek arkadaş var mı "service DPF Regeneration" yapmam gerekiyor aracıma. Uzun yola çıkacağım sürekli uyarı yakıp duruyor çok sinir bozucu.

Güzel bir yemek ısmarlarım yardımcı olabilecek arkadaşa :)

edit: araç 2016 Skoda Rapid

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theNomac -- 1 Ağustos 2019; 8:9:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: theNomac

arkadaşlar merhaba,

ben internetten 250 TL'lik bir kablo aldım ama bağlantı kuramadım. Ümraniye - Çekmeköy taraflarında bana yardımcı olabilecek arkadaş var mı "service DPF Regeneration" yapmam gerekiyor aracıma. Uzun yola çıkacağım sürekli uyarı yakıp duruyor çok sinir bozucu.

Güzel bir yemek ısmarlarım yardımcı olabilecek arkadaşa :)

edit: araç 2016 Skoda Rapid
    dpf rejenerasyonunu yola çıktığınızda kendinizde yapabilirsiniz
    2500 devrin üstünde 15-20 dk kadar yol yapın temizlenecektir
  • teşekkürler hocam biliyorum ama ben sayısal değerleriyle de hakim olup epey düşürmek istiyorum bu sefer.

kabloyu da aldık, bilen bi arkadaş varsa kurcalamak derdim.
  • 
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.