Şimdi Ara

--- VAG COM / VCDS Kullanicilar ve Kodlamalar Bölümü --- (102. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.164
Cevap
82
Favori
390.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: theNomac

arkadaşlar merhaba,

ben internetten 250 TL'lik bir kablo aldım ama bağlantı kuramadım. Ümraniye - Çekmeköy taraflarında bana yardımcı olabilecek arkadaş var mı "service DPF Regeneration" yapmam gerekiyor aracıma. Uzun yola çıkacağım sürekli uyarı yakıp duruyor çok sinir bozucu.

Güzel bir yemek ısmarlarım yardımcı olabilecek arkadaşa :)

edit: araç 2016 Skoda Rapid
    Aracıma bağlanmayı başardım. auto scan yapabildim, adv. measurement ile DPF değerlerini falan okudum fakat rejenerasyon yapacağım için security access kısmına girdiğimde kutuya tıklayınca çıkan şifreyi girdiğimde "Controller refused to send a seed. Error 7F: Service not supported in active session" hatası alıyorum. Motor çalışırken ve yarım kontakla denedim sonuç alamadım. Neyi yanlış yapıyor olabilirim?

• Merhabalar, eşime 2010 model Golf aldık. Araçta gizli özelliklerin bir kısmı aktif edilmiş. Yalniz bunların icinde muayenede sorun yaratacak özelliklerde mevcut. Amerikan park ve emisyonla alakli bi kac sey daha yapılmış. Detayını bilmiyorum... Bunlari duzelttirmek icin 3 farkli yere gittim ama yazılım "Pro Vag Com'la" atıldığı icin duzeltemediklerini belirttiler. Benim bu kabloyu almam lazim lakin etiketi "pro" olan bir cihazla, kabloyla karsilasmadim. Çin'den almayacağım, hatta en iyisini Almanya'dan getirtebilirim. Kendimi problemimi kendim cozecegim. Cihazin model model fark ettigini okumustum. Uygun ekipmani alabilmem icin beni yönlendirebilirsiniz sevinirim.
  • Merhabalar, bende 2003 model Passat B5.5 2.0 Comfortline var. Bu aracın benzerinde kumandadan cam açıp kapatma yaptıranları gördüm. Araç sahipleri İstanbul'da bilgisayardan yaptırdık demişti. Ankara'da birkaç yeri dolaştım, bana yapamayacaklarını söylediler. Var mı bunu Ankara'da yapabilecek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: btct

Merhabalar, eşime 2010 model Golf aldık. Araçta gizli özelliklerin bir kısmı aktif edilmiş. Yalniz bunların icinde muayenede sorun yaratacak özelliklerde mevcut. Amerikan park ve emisyonla alakli bi kac sey daha yapılmış. Detayını bilmiyorum... Bunlari duzelttirmek icin 3 farkli yere gittim ama yazılım "Pro Vag Com'la" atıldığı icin duzeltemediklerini belirttiler. Benim bu kabloyu almam lazim lakin etiketi "pro" olan bir cihazla, kabloyla karsilasmadim. Çin'den almayacağım, hatta en iyisini Almanya'dan getirtebilirim. Kendimi problemimi kendim cozecegim. Cihazin model model fark ettigini okumustum. Uygun ekipmani alabilmem icin beni yönlendirebilirsiniz sevinirim.
    Selam hocam , normal bir VCP almanız size yeter ama aliexpress de dongle olanları var.Donglesız tak çalıştır düşünürseniz yardımcı olurum pc atabilirsiniz.500 tl fiyatı var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ccaner58

Merhabalar, bende 2003 model Passat B5.5 2.0 Comfortline var. Bu aracın benzerinde kumandadan cam açıp kapatma yaptıranları gördüm. Araç sahipleri İstanbul'da bilgisayardan yaptırdık demişti. Ankara'da birkaç yeri dolaştım, bana yapamayacaklarını söylediler. Var mı bunu Ankara'da yapabilecek?
    Selam , orjinal VCP 'si olan bir arkadaş sana yardımcı olabilir bu konuda.
  • Merhabalar,
    Aracın 2 3 özelliğini açarken bilmişlik yapıp fazladan 1 2 tık işaretledim sanırsam göstergedeki ibre Işık’ları kapalı gözüküyor teyp sabah açılıyor akşam kapalı farı autodan çıkarırsam 1 2 kez ozaman açılıyor en kötüsü kapıları kilitleyince bagaj açılıyor 🙁 kumandadan ve içerden tuşlar açmıyo bagajı yardımcı olurmusunuz Auto scan aldım ama eski haline getirmeyi bilmiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum araç 5c jetta
  • Merhaba arkadaşlar şu ürünü almayı düşünüyorum tavsiye eder misiniz ?

urun.n11.com
    Vag Com 19.60 Volkswagen Gizli Özellik Açma Cihazı 2019 Ücretsiz - n11.com
    https://urun.n11.com/tespit-ve-test-cihazlari/vag-com-1960-volkswagen-gizli-ozellik-acma-cihazi-2019-ucretsiz-P323578649

• quote:

Orijinalden alıntı: Stefeklii

Merhabalar,
    Aracın 2 3 özelliğini açarken bilmişlik yapıp fazladan 1 2 tık işaretledim sanırsam göstergedeki ibre Işık’ları kapalı gözüküyor teyp sabah açılıyor akşam kapalı farı autodan çıkarırsam 1 2 kez ozaman açılıyor en kötüsü kapıları kilitleyince bagaj açılıyor 🙁 kumandadan ve içerden tuşlar açmıyo bagajı yardımcı olurmusunuz Auto scan aldım ama eski haline getirmeyi bilmiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum araç 5c jetta
    Hangilerini işaretlediğini biliyormusun? Bilmiyorsan da maslak tarafında uzman bir arkadaşa yönlendirebilirim.
  • golfgti06 G kullanıcısına yanıt
    Selam , bu ürünler sonrasında güncelleme almayacaktır ve hep bu sürümde kalacaktır.Pm den bana ulaşabilirsen sürekli güncellenebilen loader lı bir kablo için yardımcı olabilirim.Fiyat 500 tl ama öbür boyu güncelleme alacaksın.Tek eksisi sadece bir bilgisayardan kullanabilirsin.Diğer biri üründe loadersiz istediğin kadar bilgisayarda kullanabilieceğin güncellenebilir model oda 1000 tl Avrupa sürüm olarak geçiyor.
  • Merhabalar öğrenciyim ek iş olarak bulunduğum bölgede gizli özellik açma işini yapmak istiyorum bana cihaz ve kodlama hakkında yönlendirme, bilgilendirme yapacak birisi var mı ?
  • Merhaba arkadaşlar aracım 2017 tiguan Bir arkadaşa birkaç özellik açtırdım şöyle bir durum oluştu farlar otomatikteyken gündüzde yanıyor ne yapabilirim yardımcı olabilirmisiniz?Ayrıca vcds de alınan yedeği nasıl geri yüklüyebilirim?
  • onerkilic O kullanıcısına yanıt
    iskandinav gündüz farı sistemi açılmış. kapatılması gerekiyor.

alınan yedeği geri yüklemek için hangi kanalı yükleyecekseniz yedekteki uzun kodlama değerini manuel olarak girmelisiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nabaki

iskandinav gündüz farı sistemi açılmış. kapatılması gerekiyor.

alınan yedeği geri yüklemek için hangi kanalı yükleyecekseniz yedekteki uzun kodlama değerini manuel olarak girmelisiniz.
    Address 09: Cent. Elect. (J519) Labels:. 5Q0-937-08X-V2.clb
    Part No SW: 5Q0 937 084 CD HW: 5Q0 937 084 CD
    Component: BCM MQBAB B H34 0236
    Serial number: 01001629600438
    Coding: 000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000
    Shop #: WSC 01357 011 00200
    ASAM Dataset: EV_BCMMQB 017001
    ROD: EV_BCMBOSCH_017.rod
    VCID: 7CF742F1F7EB60AA89-8028

Control Unit For Wiper Motor:
    Subsystem 1 - Part No SW: 5NB 955 119 HW: 5NB 955 119 Labels: 1KX-955-119.CLB
    Component: 326 LL 161004 033 0372
    Serial number: 00000001609290304842
    Coding: 0E4DDD

Rain Light Recognition Sensor:
    Subsystem 2 - Part No SW: 5Q0 955 547 B HW: 5Q0 955 547 B Labels: 5Q0-955-547.CLB
    Component: RLHS 042 0105
    Serial number: S6Y16M11D03H17M44S11
    Coding: 00A8DD

No fault code found.

ilgine teşekkür ederim orjinal aldığım kod hepsi sıfır yeni aldığım kayıtta aynısı

• Herkese iyi günler üstadlar 2018 passat highline aracım var(2018 10. Ay trafiğe çıkışlı ) gizli özelliklerini kendim açayım istiyorum AliExpress den kablo alayım dedim ama 18.9 sürüm hex v2 kablo uyumlu mudur??? Bilemedim o sürüm destekler mi yoksa 19.6 sürüm klon kablo mu almalıyım??? Bilen anlayan biri yardımcı olursa sevinirim...
  • onerkilic O kullanıcısına yanıt
    nabaki kullanıcısına yanıt
    Bende gündüz farı (DRL) yerine sürüş farı (kısa far-PRL)'nin sürekli yanması 09.Cen.Elect. Longcoding Byte 11 bit 2 ile sağlanabiliyor. Ayrıca arkadaşın dediği gibi Skandinavi türü ışık profili seçili olduğunda da yanar, bu arada arka parklar da yanıyor olacaktır. İlgili ülkelerin kuzeyde olması ve yetersiz ışık ortamı sebebiyle görünebilirliği artırmak için zorunlu.
  • Herkese merhaba. Geri vitesin değişik yanması için kodlama yaptım ancak yaparken biryerleri karıştırdım muhtemelen. Farlar 0 konumundayken geri vitese takınca iki ampül de yanıyor. Ancak park veya farları açınca sadece sağ geri vites ampülü yanıyor. Sol yanmıyor. Ayrıca aracı kitlerken de aynı sorunum var. Sağ geri vites yanarken sol yanmıyor. Yardımcı olabilecek birisi var mıdır acaba?
  • Merhabalar, sorun çözülmediyse, hatalı kodlamalarda vcds.exe program klasörü altında debug.cvs diye bir dosyada yapılan kodlama zamanı, eski hali ve yeni hali diye saklanıyor. Kodlama öncesi auto scan ile mevcut hali taratıp saklamadıysanız söz konusu debug dosyasından yararlanabilirsiniz.
  • rsimsek kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Dediğinizi yaptım ancak sorunumu hala çözemedim. Almanca öğrenmeye çalışıyorum artık programdan anlamak için :) bütün kanalların kodlarını kağıtlara yazdım. Eşleştirme ye çalışıyorum
  • @A.M.K
    Bende 09.Cent.Elect. Longcoding 18.Byte da ışık profili var, sizde de varsa orayı bir kontrol edin, değiştirmiş olabilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rsimsek -- 13 Ekim 2019; 12:58:2 >
  • Merhabalar, 15.7 kablo var elimde Çin ürünü. Aracım 2016 model. Yeni versiyon bir kablo alsam eskisinin yapamadığı bir şey yapabilir mi?
  • 
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.