Şimdi Ara

--- VAG COM / VCDS Kullanicilar ve Kodlamalar Bölümü --- (103. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.164
Cevap
82
Favori
390.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aynı tür kablolarda sürüm farklı olsa da modüllerdeki okunabilen aynı bilgiler çıkıyor. Şahsen denedim. Fakat profesyonel lisanslı (VCP, ODİS) kablolarda, klon kabloların okuyamadığı farklı şeyler çıkabilir.
  • ankarada özellikle golf 7.5 kasa gizli özellik acmak ısteyen olursa ek gelir amaclı yardımcı oluyorum. actıgım ozellıklere instagramdan ulasabılırsınız. Dısarda gizli ozelllık acan ali delen var zamanında bende ona actırdım ama ıstedıgım ozellıklerı acamadı bende kendim kablo alıp yabancı kaynaklar ve kendı aracımda deneme yanılma ıle actıgım dısarda kolay kolay actıramaycagınız ozellıkleri açtım bılgınız olsun :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReaperVR -- 27 Kasım 2019; 9:49:4 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReaperVR

ankarada özellikle golf 7.5 kasa gizli özellik acmak ısteyen olursa ek gelir amaclı yardımcı oluyorum. actıgım ozellıklere instagramdan ulasabılırsınız. Dısarda gizli ozelllık acan ali delen var zamanında bende ona actırdım ama ıstedıgım ozellıklerı acamadı bende kendim kablo alıp yabancı kaynaklar ve kendı aracımda deneme yanılma ıle actıgım dısarda kolay kolay actıramaycagınız ozellıkleri açtım bılgınız olsun :)
    Dışarıda actiramayip sizin açabildiğiniz hangileri var mesela
  • quote:

Orijinalden alıntı: avmehmet

Dışarıda actiramayip sizin açabildiğiniz hangileri var mesela

Alıntıları Göster
    golf 7.5 comfortta cominmg home leaving home kısa far yerine led gündüz farı ile açmak. arka tarafta sadece dış stop yerine iç stopuda aktif etmek. ( bunu özellikle istedim denedi denedi açamadı.)
    sinyal verirken stoplarla sinyalin senkron yanması sırasında yine dıs var iç yoktu tumunu yapmamıstı.
    ambiyans renk kodlaması bunla ilgili bilgisi bile yoktu.
    ambiyansa baglı amerıkan park ıstedıgın zamanm acıp kapatabılıyorsun vb. tercihe kalmış kişisel ayarlamalar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReaperVR -- 27 Kasım 2019; 18:4:19 >

• quote:

golf 7.5 comfortta cominmg home leaving home kısa far yerine led gündüz farı ile açmak. arka tarafta sadece dış stop yerine iç stopuda aktif etmek. ( bunu özellikle istedim denedi denedi açamadı.)
    sinyal verirken stoplarla sinyalin senkron yanması sırasında yine dıs var iç yoktu tumunu yapmamıstı.
    ambiyans renk kodlaması bunla ilgili bilgisi bile yoktu.
    ambiyansa baglı amerıkan park ıstedıgın zamanm acıp kapatabılıyorsun vb. tercihe kalmış kişisel ayarlamalar.

Alıntıları Göster
    bunlar ve hatta çok daha fazlası yapılan ve bilinen kodlamalar. yeni birşey göremedim. golftutkusu sitesini bir ziyaret ederseniz bir çok çeşidini görebilirsiniz. sanırım gittiğiniz yer bilgisizdi bu konuda.

göstergede gördüğünüz yakıt miktarının doğruluğunu ayarlanabiliyor kodlama ile. bunu biliyormuydunuz ?
    yada kontağı kapatıp açık olan camı kaldırma düğmesine bastıktan sonra kapıyı açarsanız cam kalkması durur. bu iptal edilebiliyor kodlama ile. benzeri küçük ayrıntılar çok var

• quote:

Orijinalden alıntı: nabaki

bunlar ve hatta çok daha fazlası yapılan ve bilinen kodlamalar. yeni birşey göremedim. golftutkusu sitesini bir ziyaret ederseniz bir çok çeşidini görebilirsiniz. sanırım gittiğiniz yer bilgisizdi bu konuda.

göstergede gördüğünüz yakıt miktarının doğruluğunu ayarlanabiliyor kodlama ile. bunu biliyormuydunuz ?
    yada kontağı kapatıp açık olan camı kaldırma düğmesine bastıktan sonra kapıyı açarsanız cam kalkması durur. bu iptal edilebiliyor kodlama ile. benzeri küçük ayrıntılar çok var

Alıntıları Göster
    merak etme golftutkusunu biliyorum :) benım dedıgım comıng homeda 7.5 comfortlıne paketler ıcın gunduz farını aktıf etmeyı bulun ınternetten bulabılıyorsanız :) 1 hafta yabancı turk her yerı taradım bulamadım sonunda kendım deneme yanılmayla buldum onu :) demek ıstedıgımı anlamadıgınız cok bellı.

ben sadece dısarda acanlar ınternette paylasılan sabıt seylerı acıyorlar ben kendım buldugum ek seylerıde acıyorum hatta ıstedıgınız farklı seylerıde acmayı denerım sabıt mantıkla herkesın actıgı seylerı acmıyorum demıstım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReaperVR -- 28 Kasım 2019; 9:20:17 >

• quote:

merak etme golftutkusunu biliyorum :) benım dedıgım comıng homeda 7.5 comfortlıne paketler ıcın gunduz farını aktıf etmeyı bulun ınternetten bulabılıyorsanız :) 1 hafta yabancı turk her yerı taradım bulamadım sonunda kendım deneme yanılmayla buldum onu :) demek ıstedıgımı anlamadıgınız cok bellı.

ben sadece dısarda acanlar ınternette paylasılan sabıt seylerı acıyorlar ben kendım buldugum ek seylerıde acıyorum hatta ıstedıgınız farklı seylerıde acmayı denerım sabıt mantıkla herkesın actıgı seylerı acmıyorum demıstım

Alıntıları Göster
    internetten bakmaya gerek yok
    mantığını çözen herkes ışık kodlamalarının yerini ve nasıl çalıştığını bilir

ama haklısınız bazı ecu yazılımcıları bile düz mantıkla kodlama yapıyor. şahit oldum

sonradan düzelttiğim birçok araba mevcut

• Arabamda tekleme sorunu var 3 gündür gitmediğim elektrikçi tamirci kalmadı bende kendim arıza tespit bağladım resimdekiler çıktı bi yardım edermisiniz
    --- VAG COM / VCDS Kullanicilar ve Kodlamalar Bölümü ---
  • Sayın arkadaşlar, bu vagcom kablosu hakkında bir kaç noktada çıkmaza girdim. İnternet ortamında satılan vagcom adı altındaki kabloların bazıları hex bazıları sadece sürüm numarası ile satılıyor. Bu ikisi arasında fark varmıdır yoksa ticari kaynaklı adlandırma mıdır?

Birinde de şu şekilde "KWP1281 - KWP2000 - CAN BUS PROTOKOLLERİNİ DESTEKLER " bir bilgi var. Buradaki KWP neyi ifade etmektedir. Yoksa hepsi içinde geçerli bir tanımmıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yakupgokturk12344

Arabamda tekleme sorunu var 3 gündür gitmediğim elektrikçi tamirci kalmadı bende kendim arıza tespit bağladım resimdekiler çıktı bi yardım edermisiniz
    Hocam oksijen sensörünüzde yada ısıtıcı devresinde problem var. Gerekli ölçümü yapamadığı ECU'ya sinyal gitmiyor yada geç gidiyor motorunuz hava-yakıt karışımını ayarlayamıyor bu yüzden aracınız tekliyor. Aslında vag-com aracılığıyla sensörün doğru çalışıp çalışmadığı anlık olarak görüntülenebilir. İlk hata kodu ile ilgili biraz yabancı forumlara da baktım aracınız sesli çalışıyor mu?, son zamanlarda triger kayışı değiştirdiniz mi? Triger kayışınız diş atlamış olabilir yada bir problem var. Çünkü bu hata ile ilgili mekanik olabileceğinden bahsetmişler

• Merhaba
    2011 jetta aracım var, yeni aldım 1 ay sonra vizesi var, parklar kapalıyken gündüz ledleri amerikan park yanıyor, sinyal ve dörtlü yakınca gayet canlı yanıyor, fakat parkları açınca veya kısaları açınca gündüz ledleri ve amerikan park sönmüyor, sinyal ise çok cansız yanıyor, bunu düzeltip düzgün bir sistem yapacak usta var mı izmirde, bugün ata sanayi bölgesinde kimse halledemedi bu problemi, vagcomdan kimse var mı yardımcı olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oce4N -- 1 Ocak 2020; 13:40:38 >

• merhabalar, elimde 18.2.0 version replica kablo var aliexpressten aldım. Gelen cd kırık çıktı elinde dosyalar olan varsa iletebilirse cok sevinirim.
  • 2014 comfortline b8 passat yeni aldık, amerikan parklar açılmış ve parka lambalarıyla birlikte yanıyor, ayrıca gündüz lambalarını açınca amerikan park, gündüz farı, ve parka lambaları yanıyor, sadece gündüz lambalarının yanması için bir kodlama varmı? parklar ve amerikan parklar kapalı kalıcak,
  • Yol bilgisayarı ekranında amerikan parkların seviye ayarı var oradan seviyeyi sıfır yaparsanız amerikan parklar yanmayacaktır. Eğer istediğiniz tam olarak bu ise.;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: nabaki

internetten bakmaya gerek yok
    mantığını çözen herkes ışık kodlamalarının yerini ve nasıl çalıştığını bilir

ama haklısınız bazı ecu yazılımcıları bile düz mantıkla kodlama yapıyor. şahit oldum

sonradan düzelttiğim birçok araba mevcut

Alıntıları Göster
    2013 model Tiguan aracım var birisi araca kodlama yaptırmış. Araçta parklarda arkadaki bagaj kapağındaki çok kısık yanıyor. Frene basınca tam yanıyor sıkıntı yok. Fakat parklarda hiç gözükmüyor bagaj kapağındaki anca kendini aydınlatıyor.

• Passat 2008 model araçımda Auto-Hold özelliği emniyet kemeri takıp tuşa başınca aktif oluyor.
    bunu araca binince Auto-Hold özelliği direk aktif etme gibi bir kodlama var mıdır
    teşekkürler
    ----------------------------
    Codare pentru auto-hold : In functie de an difera codarea:
    pana in 2007:
    0000010 = Parking Brake without Auto-Hold (North America)
    0000011 = Parking Brake without Auto-Hold (Rest of World / PR-UH1)
    0000012 = Parking Brake with Auto-Hold (Rest of World / PR-UH2)
    0000013 = Parking Brake with Auto-Hold (North America)
    2008+
    0000056 = Parking Brake without Auto-Hold (Rest of World / PR-UH1)
    0000057 = Parking Brake with Auto-Hold (Rest of World / PR-UH2)
    -------------------
    şöyle birşey buldum tam emin değilim
  • bu uyarıyı vermesi normal mi?

kodlamaya henüz geçmedim bu yüzden.

• quote:

Orijinalden alıntı: snoppy

bu uyarıyı vermesi normal mi?

kodlamaya henüz geçmedim bu yüzden.

arac ne ? yeni kasa ibiza ve poloda çin malı kablolar calısmıyor. sızın aracta yenı modellerdense ondan kaynaklı olabılır

• ReaperVR R kullanıcısına yanıt
    Audi A3 2017 (8V kasa)
  • quote:

Orijinalden alıntı: snoppy

Audi A3 2017 (8V kasa)
    kablonuz 19.6.1 ise çalıştırması lazım. muadili 2017 golf aracımda sıkıntısız calısıyor.

internete bağlı mı kullandınız kabloyu
  • 
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.