Şimdi Ara

--- VAG COM / VCDS Kullanicilar ve Kodlamalar Bölümü --- (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.174
Cevap
80
Favori
395.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün bir cc gördüm gündüz farı olarak uzunları ayarlatmış güzel duruyordu merak ettim fara bir baktım halojen yerine 21 w lık klasik ampül koymuşlar. sahibine sordum uzunları yakarmısın bir dedim kısa hüzmeli far yerinde olan xenonlar 2 devreliymiş hem uzun hem de kısa özelliği var e peki ben şimdi anlamadım uzunların olduğu bölümde 21 w ampülün ne işi var eğer o orijinalinde yoksa ki yok eminim o zaman orada halojen mi vardı uzun olarak çünkü aynı far bizim comfortlinelarda da var o bölümde halojen var anlamadım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: drozia

Bugün bir cc gördüm gündüz farı olarak uzunları ayarlatmış güzel duruyordu merak ettim fara bir baktım halojen yerine 21 w lık klasik ampül koymuşlar. sahibine sordum uzunları yakarmısın bir dedim kısa hüzmeli far yerinde olan xenonlar 2 devreliymiş hem uzun hem de kısa özelliği var e peki ben şimdi anlamadım uzunların olduğu bölümde 21 w ampülün ne işi var eğer o orijinalinde yoksa ki yok eminim o zaman orada halojen mi vardı uzun olarak çünkü aynı far bizim comfortlinelarda da var o bölümde halojen var anlamadım...

drozia ustam,

Halojen olan yeri Kodlama yapiliyordur, bunu Pazar günü arkadasim gelecek Passat Sportline sahibi olan. Onun aracinda Halojen var ve tekrar bakacam Halojen Uzunlar üzerinden Gündüz Fari yapiliyormu diye ! Bu arada o Halojen yerine LED Ampül takiliyor oraya . Dahada güzel olur aslinda (bir ara Resmini görmüstüm Motor Talk´da ama simdi arastirdim bulamadim, buldugum zaman hemen ekleme yapiyorum !)

Saygilar Yasin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YasinDE -- 31 Ağustos 2010; 23:53:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: VW_Passat

quote:

Bugün bir cc gördüm gündüz farı olarak uzunları ayarlatmış güzel duruyordu merak ettim fara bir baktım halojen yerine 21 w lık klasik ampül koymuşlar. sahibine sordum uzunları yakarmısın bir dedim kısa hüzmeli far yerinde olan xenonlar 2 devreliymiş hem uzun hem de kısa özelliği var e peki ben şimdi anlamadım uzunların olduğu bölümde 21 w ampülün ne işi var eğer o orijinalinde yoksa ki yok eminim o zaman orada halojen mi vardı uzun olarak çünkü aynı far bizim comfortlinelarda da var o bölümde halojen var anlamadım...

drozia ustam,

Passat CC´de Xenon Far var yani sadece Kisa Farlar Xenon Uzunlar ise Halojen ! Halojen olan yeri Kodlama yapiliyordur, bunu Pazar günü arkadasim gelecek Passat Sportline sahibi olan. Onun aracinda Halojen var ve tekrar bakacam Halojen Uzunlar üzerinden Gündüz Fari yapiliyormu diye ! Bu arada o Halojen yerine LED Ampül takiliyor oraya . Dahada güzel olur aslinda (bir ara Resmini görmüstüm Motor Talk´da ama simdi arastirdim bulamadim, buldugum zaman hemen ekleme yapiyorum !)

Saygilar Yasin

Sansa bak ararken buldum sonunda ,

LED Ampül ile Resim:
    --- VAG COM / VCDS Kullanicilar ve Kodlamalar Bölümü ---

Normal Lamba ile Resim:

• Yanlız Yasin onlar uzunlar bölümü değil Bi-xenon mercekte bildiğin gibi Merceğin içinde zaten , CC 'de zaten gündüz farı var adam onu değiştirmiş Çok hoş olmuş amaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: srcn09

Yanlız Yasin onlar uzunlar bölümü değil Bi-xenon mercekte bildiğin gibi Merceğin içinde zaten , CC 'de zaten gündüz farı var adam onu değiştirmiş Çok hoş olmuş amaa

evet yanlis yazdim hatta üsteki mesaji degistirdim alttakini degistirmemisim
  • arkadaşlar bu işlem için linkteki kablo nasıl iş görürmü yoksa bu iş için daha iyisimi gerekiyor yorumunuz nedir birde kabloyu nereden ve kaça bulabilirim?

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-test-olcum-cihazi-arac-ariza-tespit-vag-com-vagcom-908-908-1-vw-audi-seat-skoda/detay
  • onu bilmemde ben şunu biliyorum:http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araci-vag-com-908-30689494/detay

Golf'lerde 46'ya giremiyorsun fakat passat vb. diğer araçlarda 46 dahil herşeye girebiliyorsun golftede fazla bi özellik yok 46'da.. ;)

Kabloyu ben kullandım gayet memnunum ilanda benim. Hiç bir sorun yaşamadım. Onuda alabilirsin tabi ama kablo hakkında ne desem yalan olur ben bendekini bildiğimden yazıyorum.. ;)
  • Arkadaşlar, istanbul avrupa kıtasında florya tarafında bu vag/com ile sinyallerimi %15 aktif yapabilecek bir arkadaşım varmıdır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErdincD

Arkadaşlar, istanbul avrupa kıtasında florya tarafında bu vag/com ile sinyallerimi %15 aktif yapabilecek bir arkadaşım varmıdır ?

baslika baksaydin Istanbul´da kimler VAG COM sahibi oldugunu görürdün.

Buyur burada Istanbul´da olan arkadaslara bir PM at derim

# By Devvil, HEX-CAN USB OBD2 Kablo, VCDS 908, Türkiye / Ankara
    # Egn805, HEX-CAN USB OBD2 Kablo, VCDS 908, Türkiye / Konya
    # emrckr79, HEX-CAN USB OBD2 Kablo, VCDS 908, Türkiye / İstanbul
    # idurmaz, HEX-CAN USB OBD2 Kablo, VCDS 908, Türkiye / Ankara
    # losing, HEX-CAN USB OBD2 Kablo, VCDS 812.4, Türkiye / İstanbul
    # VW_Passat, HEX-CAN-K/LINE USB OBD2 Kablo, VCDS 10.5.0, Almanya / Hanau
    # yaydin, HEX-CAN USB OBD2 Kablo, VCDS 908, Türkiye / Ankara

Saygilar Yasin

• Teşekkürler yasin
  • quote:

quote:

drozia ustam,

Halojen olan yeri Kodlama yapiliyordur, bunu Pazar günü arkadasim gelecek Passat Sportline sahibi olan. Onun aracinda Halojen var ve tekrar bakacam Halojen Uzunlar üzerinden Gündüz Fari yapiliyormu diye ! Bu arada o Halojen yerine LED Ampül takiliyor oraya . Dahada güzel olur aslinda (bir ara Resmini görmüstüm Motor Talk´da ama simdi arastirdim bulamadim, buldugum zaman hemen ekleme yapiyorum !)

Saygilar Yasin

Yasin merhaba,
    ne yaptın arkadaşının sportlinenında halojen kısmına girip gündüz farı yapabildin mi? yapılabiliyor olması lazım

bi de senin araçta yapmayı düşündüğün sis farı üzerinden CH&LH fonksiyonunu dün 2010 Audi A4 2.0 143 hp TDIde gördüm sisle birlikte ön fardaki gündüz ledi de yanıyordu çok hoştu aklıma şu geldi golfun kontrol ünitesi yerine audininkini alıp taksan bir çok fonksiyonu gündüz farı dahil yapabilirmisin acaba?

• quote:

quote:

quote:

drozia ustam,

Saygilar Yasin

Yasin merhaba,
    ne yaptın arkadaşının sportlinenında halojen kısmına girip gündüz farı yapabildin mi? yapılabiliyor olması lazım

bi de senin araçta yapmayı düşündüğün sis farı üzerinden CH&LH fonksiyonunu dün 2010 Audi A4 2.0 143 hp TDIde gördüm sisle birlikte ön fardaki gündüz ledi de yanıyordu çok hoştu aklıma şu geldi golfun kontrol ünitesi yerine audininkini alıp taksan bir çok fonksiyonu gündüz farı dahil yapabilirmisin acaba?

drozia ustam,

Gündüz Fari olarak oluyor uzunlar. Resimler elime gecti, arkadasim bugün getirecek aracini Skyline seklinde yapacaz farlarini .

Buda Uzunlar Gündüz Fari olarak calisirken bir kac görüntü , gercekten Halojen Farlarda en güzeli bu tür bir Gündüz Fari Kodlamaktir !

• quote:

quote:

quote:

quote:

drozia ustam,

Saygilar Yasin

Yasin merhaba,

drozia ustam,

Gündüz Fari olarak oluyor uzunlar. Resimler elime gecti, arkadasim bugün getirecek aracini Skyline seklinde yapacaz farlarini .

Buda Uzunlar Gündüz Fari olarak calisirken bir kac görüntü , gercekten Halojen Farlarda en güzeli bu tür bir Gündüz Fari Kodlamaktir !

Yasin işte bu süper bir haber çünkü ben de bu halojen gündüz olayını seviyorum nasıl kodlanacak yardımcı olurmusun

• Yasin süper hber resımlerı gorunce ıcım gitti :) nasıl kodlancgı hakkında bılgı verırsen sevınırm
  • 1 Iyi Haberim birde kötü Haberim var !

Iyi Haber, bugün VCDS 10.6.1 Verison´una gecis yaptim. VCDS´yi calistirdim yeni Update var 10.6.1 gelmis yükleniyor dedi ve Kabloma yeni Yazilim´da yüklendi ayni zamanda. Ayrica Label Data´yi degistirdim ve VCDS´de inanilmaz bir sekilde bir sürü Opsiyonlar daha eklenmis. Ben bile bugün Arkadasimin Passat Sportline aracina yanlis birsey yapacam diye korktum. Hepsini teker teker Variant´ta degistirmem denemem lazim. Ve Siki durun, VCDS´de artik 2 Tik ile Gündüz Fari seklini secebiliyoruz Byte 1´den (eskilerde Byte Birde bu fonksiyon yoktur). Byte 1 Bit 5-7´de Gündüz Farini Sis Fari, Uzunlar veya Xenon üzerinden direk secebiliyoruz !

Kötü Haber ise 30 Dakika boyunca Halojen Farli Passat Sportline´da ugrastim, yeni VCDS ile Byte 0 Amerika Gündüz Fari daha sonra Byte 1 Bit 5-6´da Uzunlar üzeri yaptim ama calismiyor bir türlü . VCDS Yardimlasma bölümüne yazdim konu kilitlenmis, neymis Almanya´da yasakmis (Yasak oldugunu biliyorum saten). Evet simdi Resmini koydugum Kirmizi Passat´in sahibi Motor-Talk´da üye ona PM attim ve geri dönüsünü bekleyecem . Haftaya Hafta sonu Ender Elektronikten Metin Abi ile bulusacagim Almanya´da, ondanda bu konu hakkinda bilgisi var ise yardim isteyeceyim.

Az kaldi, isin arkasindayim,

Saygilar Yasin

• Bu arada öğrendiğim bir şeyi de paylaşayım Golf ve Scirocco'larda adres 46 bulunmamakta.. Sciroccoların bazılarında olduğu söylenmekte. ;) O yüzden bağlanamıyormuşum 46 komfor'a..
  • @VW_Passat

bu kodlama konusunda benzer şeyler benimde başıma geldi dömüşlerde sis farı ve sinyaller yeni gelen passatlarda çalışmadı kodlama tamam, arıza kaydı yok ama fonksiyonda çalışmıyo 4-5 passatta bu şekilde oldu

@By Devvil

neden yokmuş ki bazı sciroccolar dedikleri eski klima kumadalılar mı acaba bu arada caddy'ci bir abimle kablo aldık 912 versiyon gelsin bakalım neymiş ne değilmiş burda ki bütün vwleri elden geçirecem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s1Lv3r -- 5 Eylül 2010; 23:41:46 >
  • :D Yokmuş işte neyse Golf 6 bulda farklı bir şey yaparsan bekliyorum bilgilerini.. :)
  • bir tanıdığımda var golf onu yakalarım inş. önce gelsin kabloda gerisi kolay caravelleden-poloya denerim ben
  • Açıkçası 2011 Polo'da 1 tek kapı kilidini yaptım ben..
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.