Şimdi Ara

Vag'da Volskwagen Ve Skoda nın Konumu Ne ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Skoda altı mı üstü mü anlayamadım şimdi
    passat superb de passat iyi
    tiguan kodiaq da kodiaq iyi

jetta octiava da octiava iyi
    polo fabia da polo iyi

Ve kodiaq ile Q7 nin boyutları aynı mı kodiaq q7 temelinden mi yapıldı kodiaqa bakınca q7 görüyorum
    Kodiaq ın iç mekanı baya baya premium zaten kadranı hayaley olsaydı bu arabayı bas baya q7 ile kıyaslardım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir gostergeyle q7 olsaydi q7 200bine satilirdi herhalde..

Diger sorunuza cevap vereyim; skoda ve seat vw'in bir tik altinda konumlandirilmistir. Skoda daha cok aile otomobili rolunde iken seat daha sportif/agresif konumlandirilmis durumda.

Almanyada mesela skoda cokca kullaniliyormus su siralar. Octavia avrupada cokca tutulmus bir model.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üst Bentley-Lamborghini-Porsche-Bugatti-Audi
    Alt Volkswagen-Skoda-Seat-Scania-Man

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Volkswagen" yazılır, "folksvagn" diye okunur. Halk arabası demektir.

Gelelim konuya. Bence bi netlik yok. Ben superb i passattan daha güzel buluyorum mesela... farklı markalar olarak ele almak lazım diye düşünüyorum. Zaten fiyatlarında da uçurum yok.

• Hepsi aynı arabanın laciverti
  • Vw genel manada ve ve skoda dan biraz daha kaliteli.Ama ben Skoda ları daha çok seviyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Škoda Vw'nin altında. Kodiaq MQB platformunu kullanıyor. Tiguan ile aynı platform...

Yanlış bilmiyorsam Škoda eskiden premium bir markaydı daha sonra orta sınıf oldu. Ama hangi yıllara tekabül ediyor bilmiyorum ama Vw bünyesine girmeden bayağı önce olan bir durumdan söz ediyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Skoda akıllı ve çözümlü yani pratical otomobillerdir seat ucuz uygun fiyatlı otomobilllerdir.Wv ise en üsttü çakma premium olarak görüyor kendini öyle olmasada...

Gerçekte budur ama hayatta fiyatları marka benliğiyle alakasız bir şekilde uçurdular..

• QralCess Q kullanıcısına yanıt
    hocam kodiaq'a hiç binmedim internetten gördüğümle konuşuyorum

kodiaq tiguandan daha kaliteli değil mi ?

• Kodiaq q7'nin yarısı hiç karşılaştırmayın

• Kalite oranı vag grubu otomobillerinde (Volkswagen Aktiengesellschaft) Audi>Volkswagen>Seat>Skoda olarak değerlendirilir.
    Skoda'nın q7 segmentinde bir aracı olması skodayı iyi ve kaliteli yapmaz. Vag grubunun her otomobilini kullanmış biri ve doğuş oto ,avek ve erya otomotivde arkadaşları olan biri olarak söyleyebilirimki ortak kanı da kalite oranında bu yönde. Polo,ibiza,fabia aynı alt yapıyı kullanır. A3-leon-golf aynı alt yapıyı kullanır. Leon'u lifte kaldırırsanız. Altındaki parçalarda audi,volkswagen ve skoda parçaları görürsünüz. Bu diğer vag grubu araçlarda da aynıdır.

Not 1 : 4 sene öncesine kadar Seat Ibiza Cupra, 2 sene öncesine kadar Golf GTI , şu anda Leon ST FR kullanıyorum
    Not 2 :Türkiye'ye gelmiş neredeyse tüm Audi (A6,A8 dahil)-Volkswagen-Seat-Skoda araçlarıyla test sürüşleri yaptım ve satıcılarıyla da uzun sohbetlerim oldu.
    En önemli not: Marka fanatiği değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulas1907 -- 23 Ağustos 2017; 21:46:59 >

• Qyburn kullanıcısına yanıt
    Ayni sınıf degilerki kodiaq d sınıfı tiguan c sınıfı...

İllaki kodiag yönünde kalite farki baskındır ama toureaq işin içine girerse değişir.

• Octavia nin Volkswagen de karşılığı Golf tur. Jetta değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: ulas1907

Kalite oranı vag grubu otomobillerinde (Volkswagen Aktiengesellschaft) Audi>Volkswagen>Seat>Skoda olarak değerlendirilir.
    Skoda'nın q7 segmentinde bir aracı olması skodayı iyi ve kaliteli yapmaz. Vag grubunun her otomobilini kullanmış biri ve doğuş oto ,avek ve erya otomotivde arkadaşları olan biri olarak söyleyebilirimki ortak kanı da kalite oranında bu yönde. Polo,ibiza,fabia aynı alt yapıyı kullanır. A3-leon-golf aynı alt yapıyı kullanır. Leon'u lifte kaldırırsanız. Altındaki parçalarda audi,volkswagen ve skoda parçaları görürsünüz. Bu diğer vag grubu araçlarda da aynıdır.

Not 1 : 4 sene öncesine kadar Seat Ibiza Cupra, 2 sene öncesine kadar Golf GTI , şu anda Leon ST FR kullanıyorum
    Not 2 :Türkiye'ye gelmiş neredeyse tüm Audi (A6,A8 dahil)-Volkswagen-Seat-Skoda araçlarıyla test sürüşleri yaptım ve satıcılarıyla da uzun sohbetlerim oldu.
    En önemli not: Marka fanatiği değilim.

Söylediklerinize katılıyorum, biri hariç ;

Skoda > Seat' tır. Hatta Vw ile Skoda arasındaki fark azken, Skoda ile Seat arasındaki fark daha fazladır. Seat şuanda Skoda' nın epey gerisinde kalmış durumda. Hem satış adetlerinde hem model yelpazesinde hem de kalite bakımından...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.