Şimdi Ara

VAG'ın dizel araçlarının burnu uzuyormuş.Hileli Emisyon Testi (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
479
Cevap
4
Favori
12.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tired of waiting

quote:

Orijinalden alıntı: Bozkırın Tezenesi

Trolsun ama yinede cevap veriyim,çevre babanın çevresi mi?
    Doğa sana mı ait senin ne haddine etrafı kirletmek.

2-3 gram fazla emisyon atiyor diye ne yapalim arabamizi cope mi atalim. sanki tum evreni ozonu vw kirletiyor. soz konusu olunca vw olunca herkes cevreci kesilmis. tum vw lerin attigi fazla emisyonu turkiyede 2 tane normal fabrika bir gunde atiyor.

Ya birader yaratılırken akıl vermediler mi sana. O 2-3 gram fazla noxtan mı zehirlendin. Laflara bak Winterkorn bile çok büyük bi bok yedik özür dileriz diyor siz hala 2-3 gram fazla salmış nolmuş diyorsunuz ya

• quote:

Orijinalden alıntı: Glp107Oa

quote:

Orijinalden alıntı: DolceVita.

Mesele emisyon değil, kişilerin ve kurumların güvenini sarsmak.

Mesele nasil emisyon degil? Adamlar resmen Euro 2 motoru Euro 6 motor diye satmislar. Ve 11 milyon arac. Dahasi da vardir eminim.

Bu kadar tepkinin sebebi çevreyi kirletmek değil. Çevreyi kirletmiyorum diyerek kirletmek.

Adam çevreci diye alıyor, çevre düşmanı motor çıkıyor.

Ürünün beyanı ile işlevi birbirini tutmuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Glp107Oa

quote:

Mesele emisyon değil, kişilerin ve kurumların güvenini sarsmak.

Mesele nasil emisyon degil? Adamlar resmen Euro 2 motoru Euro 6 motor diye satmislar. Ve 11 milyon arac. Dahasi da vardir eminim.

Bu kadar tepkinin sebebi çevreyi kirletmek değil. Çevreyi kirletmiyorum diyerek kirletmek.

Adam çevreci diye alıyor, çevre düşmanı motor çıkıyor.

Ürünün beyanı ile işlevi birbirini tutmuyor.

Evet, öyle. Piyasada ne kadar dolandirici marka varsa hepsinin basina gelmesi umidiyle..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu ilk hile değilki adamlar nasıl bi yazılım yapmışsa halk arabası diye tüm dünyada sattıkları araç türk binince premium oluyor. Kral çıplak diyoruz ama dinleyen yok.

• bundan sonra alman out japon in.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sepulnation

Bu ilk hile değilki adamlar nasıl bi yazılım yapmışsa halk arabası diye tüm dünyada sattıkları araç türk binince premium oluyor. Kral çıplak diyoruz ama dinleyen yok.

Doğuş faktörü de var o konuda.

• CEO istifa etmiş.

• http://www.bbc.com/news/business-34345210

1.6 dizellere de sıçradı.

• LoRDNeLL L kullanıcısına yanıt
    ALMAN değil VW out..Ancak Audi, Seat ve Skoda yı da mercek altına almışlardır çoktan
  • quote:

Orijinalden alıntı: tartekin

ALMAN değil VW out..Ancak Audi, Seat ve Skoda yı da mercek altına almışlardır çoktan

Alman ulaştırma bakanının açıklamasına göre 1.6 TDI motorda da manipülasyon varmış.

Bi arkadaş "Servise çağırıp 110 beygirlik motorunuzu yazılımla 70 beygire düşürcez deseler ne yaparsınız?" demişti.

Bu ihtimal ülkemiz için de ciddi anlamda kadraja girdi. Aksi taktirde 1.6 TDI üniteler egzoz muayenesinden geçemeyebilir.

"Mr Dobrindt said he had been told vehicles with 1.6 and 2.0 litre diesel engines are "affected by the manipulations that are being talked about".

http://www.bbc.com/news/business-34345210

Edit: İki üstte link verilmiş zaten, sonradan farkettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DolceVita. -- 24 Eylül 2015; 16:19:04 >

• DolceVita. kullanıcısına yanıt
    Ona buna sütçü beygiri diyen beyleri görürüz o zaman.. İkinci el araç değer hesabı şöyle mi olur; 110 HP de 40 HP kaybederse yaklaşık % 36 değer kaybı..Doğuş trollerine duyurulur

EDİT; Bir de yokuşlarda apaçi Şahin lerden sinyal yemek de ikramiyesi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tartekin -- 24 Eylül 2015; 16:27:43 >
  • Olay büyüyor aynı durum bmw 2.0 dizellerde de varmış bmwnin hisseleride düşmeye başladı şu an bmwnin hisseleri yüzde 9.3 düştü mercedes bile etkilenmiş alman marka olduğu için mercedeste de şu an yüzde 4.2 düşüş var

• quote:

Orijinalden alıntı: linqs

quote:

Ben VW sahiplerine değil; sizin gibi hazırlıksız yakalanan ve markayı nasıl savunacağını şaşırıp kendini komik duruma düşürenlere gülüyorum

Markaya garezim yok şu DSG olmasa mis gibi Golf, Passat, Beetle'a binerim valla paşa paşa. Alan da binsin güzel güzel. Hatta Octavia konusunda sırf DSG yüzünden kararsız kaldım sonra gözüm yemedi. Ama siz çok güldürdünüz

VW bile el pençe divan olmuşken siz amaçsızca savunmayı bırakmadınız ya, komik olan kısım burası işte.

Ben neyi savunmusum bi soylesene koy sana ortaya attığın mesajlari yapmislarsa cezalarını çekerler diyorum ne diyim başka allah senin gibi kuru iftira atan varlıklardan korusun bizi adamla dalga geçiyorsun sonra yok benim derdim sahipleriyle değil diyorsun velet seni

"Karşımdakini tanımadan konuşmam" diyen insancık şimdi de "velet" diyor bana.

Kaç tane farklı sahibi var bu hesabın söylesene Kaç kişiliklisin

Bu kadar mı sinirlendin la? Bence tepkini göster sen de, Martin reis gibi forum üyeliğinden istifa et

• quote:

quote:

quote:

Ben VW sahiplerine değil; sizin gibi hazırlıksız yakalanan ve markayı nasıl savunacağını şaşırıp kendini komik duruma düşürenlere gülüyorum

Markaya garezim yok şu DSG olmasa mis gibi Golf, Passat, Beetle'a binerim valla paşa paşa. Alan da binsin güzel güzel. Hatta Octavia konusunda sırf DSG yüzünden kararsız kaldım sonra gözüm yemedi. Ama siz çok güldürdünüz

VW bile el pençe divan olmuşken siz amaçsızca savunmayı bırakmadınız ya, komik olan kısım burası işte.

Ben neyi savunmusum bi soylesene koy sana ortaya attığın mesajlari yapmislarsa cezalarını çekerler diyorum ne diyim başka allah senin gibi kuru iftira atan varlıklardan korusun bizi adamla dalga geçiyorsun sonra yok benim derdim sahipleriyle değil diyorsun velet seni

Bu kadar mı sinirlendin la? Bence tepkini göster sen de, Martin reis gibi forum üyeliğinden istifa et

Hep boş lafsin söylediklerime bi tane mantıklı cevabın yok konuyu saçma sapan yerlere çekiyorsun , adamla dalga geçiyorsun sana gülüyorum diyorsun sonra benim derdim kullanıcıları ile değil diyorsun vw oldu mu oooo diyorsun 1 sayfa geride powersift için konu açıldı 1 sayfayı gecmemis hicbiriniz orda yoksunuz bak o konuda insanlar ne kadar mantıklı ve aklı başında konuşmuşlar sizin gibi salak salak dalga geçmeye calismamislar bana nasıl savunacaginiz sasirdiniz diyorsun bende sana mantiksiz bi şekilde savunduğum bi tane mesajımı koy diyorum sen hala hede hodo neyse blokluyorum seni vallahi vakit kaybisin laf anlatmak zor sana ..

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hep boş lafsin söylediklerime bi tane mantıklı cevabın yok konuyu saçma sapan yerlere çekiyorsun , adamla dalga geçiyorsun sana gülüyorum diyorsun sonra benim derdim kullanıcıları ile değil diyorsun vw oldu mu oooo diyorsun 1 sayfa geride powersift için konu açıldı 1 sayfayı gecmemis hicbiriniz orda yoksunuz bak o konuda insanlar ne kadar mantıklı ve aklı başında konuşmuşlar sizin gibi salak salak dalga geçmeye calismamislar bana nasıl savunacaginiz sasirdiniz diyorsun bende sana mantiksiz bi şekilde savunduğum bi tane mesajımı koy diyorum sen hala hede hodo neyse blokluyorum seni vallahi vakit kaybisin laf anlatmak zor sana ..

Bence de blokla, hiç bi şekilde tutturup da anlattıklarımı doğru açıdan yakalayamıyorsun çünkü.

Çok da zorlama bence

• http://www.bbc.com/turkce/ekonomi/2015/09/150924_volkswagen_avrupa?ocid=socialflow_facebook

Almanya Ulaştırma Bakanı, Volkswagen'in ABD'de olduğu gibi Avrupa'da da dizel araçlarda egzoz emisyonlarını düşük gösterdiğini itiraf ettiğini söyledi.
    Bakan Alexander Dobrint etkilenen 11 milyon araçtan kaçının Avrupa'da olduğunun bilinmediğini belirtti.
  • Volkswagen'in itirafı Türkiye için çok önemli. Çünkü çevre politikalarında AB mevzuatını takip eden Türkiye de benzine uygulanan vergiyi yüksek tutarak dizeli destekliyor.
    En son Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) verilerine göre benzine uygulanan toplam vergi 2.9TL iken, dizele uygulanan vergi 2.19TL.
    Uygulanan bu çevre politikası Türkiye'nin petrol ürünleri dengesini de etkiledi. Dizele kayış (ve LPG'nin de desteklenmesi ile) benzin tüketimi düşerken, dizel yakıt tüketimi 2001-2014 arasında ikiye katlandı. Türkiye benzin fazlası verip, dizel açığı büyüyen bir ülke oldu. Geçtiğimiz yıl Türkiye 12 milyon ton dizel ithal ederken 2 milyon ton benzin ihraç etti.

http://www.bbc.com/turkce/ekonomi/2015/09/150924_volkswagen_dizel_yakit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paul Klee -- 24 Eylül 2015; 17:39:44 >

• Yalnız vag burdan batarsa varya 21.yüzyılın sonunda kesin almanaklarda ilk sırada yer alır bu olay
  • Yarın Audi ve Porsche yöneticilerinin de istifa etme ihtimali varmış:http://fourtitude.com/news/audi-rumors-renders-spy-photos/hackenberg-and-hatz-departures-being-reported-as-part-of-diesel-fiasco/

• Adamlar kıtalararası dolandırıcılığa soyunmuşlar..Sadece para cezası değil, hapis cezası da verirler birilerine USA da..Yalan beyan,dolandırıcılık, haksız kazanç çok vahim durumlar oralarda..VAG grubu belini biraz zor toparlar..Para yerine konulur ama yitirilen itibar ve imajın yerine gelmesi çok zordur
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.