Şimdi Ara

VAG'ın dizel araçlarının burnu uzuyormuş.Hileli Emisyon Testi (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
479
Cevap
4
Favori
12.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Eski CEO'nun yerine Porsche CEO'su geçti (Piech-Winterkorn savaşının izleri gibi geldi bana), ABD'nin başına da Skoda CEO'su geçti. Ayrıca Tesla CEO'su Elon Musk en güzel yorumu yapmış, "bu olay dizel ve benzin motorların olası limitlerine gelindiğini, artık yeni teknolojilere yönelinmesi gerektiğini gösterir" demiş, bir P85D'ye hayır diyecek kimse var mı acaba, olsa da binsek :)
  • Bugün hürriyette konu ile ilgili bir yazı var. Konu derinlemesine anlatılmış. İlgilenenler okusun güzel bir yazı.
    http://m.hurriyet.com.tr/Haber?id=30162266

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İsviçre'de 1.2 TDI, 1.6 TDI ve 2.0 TDI satışları yasaklanmış.

180.000 araç bayilerin elinde mahsur kalmış durumda.
  • DolceVita. kullanıcısına yanıt
    180 bin araç nasıl mahsur kalır hayret ya halbuki kapı seside tok çıkıyor.

Acaba İsviçre'de peşin para verip aracın teslim edilmesini 3-6 ay bekleyen varmıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Acil Stop -- 26 Eylül 2015; 13:41:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    1.2 tdi motor yokki.

• quote:

Orijinalden alıntı: haberelectro

1.2 tdi motor yokki.

Var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Suan boyle bir motor satmiyorlar. Hangi modelde var?

İsviçre ,küçük olmasına rağmen ,standartlarının yüksekliği, bankacılığı ve malum ve meşhur tarafsızlık politikaları dolayısı ile Avrupa da ve dünyada ayrıcalıklı ve bir takım uygarlık kriterlerinin limitlerini belirleyen bir ülkedir. İlk taşı İsviçre nin atması, VW için çok büyük bir talihsizlik olmuş. Ardından iskandinav ülkeleri ve fırsatı bulmuşken milli ürünlerini korumak maksadı ile İtalya ve Fransa dan da satış yasağı gelecektir..VW büyük bir uçurumun dibine doğru ve paraşütsüz inmeye başlamış durumda..Evet VW ne, Türkiyede ki temsilcisine ve forumdaki maaşlı troll ve yancılarına binlerce kez yazdığımız malum nedenlerle tepkiliyiz..Son 1 haftadır gereken şekilde hakettikleri muameleyi gördüler ve daha da görecekler..bu eşeği seven ve çıkardığı gaza katlanan ile ilgili malum lafa denk gelyor . Ancak bir yandan da küçülmek zorunda kalacakları için işten çıkarılacak insanlar ve onların çoluk çocuğunu düşününce de gerçekten üzülüyorum..

• quote:

Suan boyle bir motor satmiyorlar. Hangi modelde var?

Polo

• quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

quote:

Orijinalden alıntı: DolceVita.

Peugeot; manipülasyona açık laboratuvar testleri bırakılıp gerçek hayat testlerine geçilsin demiş.

Ayrıca Euro6 motorlarındaki teknolojilerle birlikte daha sıkı hale getirilecek normlara şimdiden hazır olduklarını belirtmişler

Fransız yapar Alman bakar

Peco resmen vermiş ellerine

Bu almanlara nefretin sebebi nedir? Asıl nefret edilesi bir yer varsa o da ustte bahsedilen ulkedir.

• Poloda 1.4 tdi var sadece.

• Evet 1.2 tdi motor yok. Makyajla kalkmisti.

http://m.volkswagen.de/de/models/polo/verbrauch.opt.html

• quote:

Evet 1.2 tdi motor yok. Makyajla kalkmisti.

http://m.volkswagen.de/de/models/polo/verbrauch.opt.html

Teşekkürler.

• Sansasyona devam :) Bugün Audi 1.4 milyon aracında emisyon yazılımı bulunduğunu açıkladı, ayrıca istifa eden Ceo'ya da Almanya'da yolsuzluk soruşturması açılmış...

• VAG grubu için artık kritik pazar Çin pazarı... Bu olaylara Çin'in cevabı VAG'ın geleceğini belirler... Şu ara Amerika için konuşulmakta olan 16 milyar dolarlık tazminat için Vw'nin şu an ödeyebilecek güçte olduğu, ancak kriz sonrası çıkış yolu olarak küçülme ve buna bağlı işten çıkarmalar görülebilir deniyor...
  • vw düşmanlarının bayram sabahı sevinci kıvamında günleri devam ediyor.
    sanırsın ki diğer üreticilerle ortaklıları var ve diğerleri birer etik abidesi.
  • Emisyona emisyon demem highline olmadıkça.

İbiza Cupralar da var mı bu muhabbet? Gerçi bizim ülkeyi pek bağlamaz gibi ama, alacağım arabayı da riske atmak istemem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ykaya1983

Adamlar 1.6 dizel golfün yakıt tüketimini 3.5 litre gösteriyorlar.Her yeni kasada 1 litre düşük gösteriyorlar.Yakında dizel golfleri ortalama 2 litre yakıyor diye gösterirler.Ne hikmetse adamların 140 beygirlik turbo benzinli motorları neredeyse dizelden az yakıyor.Hangi benzinli tsı motor ile ortalama 4.5 litre yakan var?Bunların hepsi hile.

Amerika tüketim verilerine bakıyorum.

Jetta 1.4tsi 150hp(6 dsg), 6.03 şehir dışı, 8.4 şehir içi
    Corolla 1.8 140hp(cvt) 5.88 şehir dışı, 7.8 şehir içi
    Civic 1.8143hp(cvt) 5.88 şehir dışı, 8.4 şehir içi
    Golf 1.8tsi 170hp(6dsg) 6.53 şehir dışı, 9.4 şehir içi

Türkiye verilerine bakıyorum.

Jetta 1.4 tsi 150hp 6.1 şehir içi, 4.3 şehir dışı.

Vw avrupadaki siyasi gücünü kullanıyor avrupada düşük değerler gösteriyor. Biliyor avrupada kolay kolay ceza alamayacağını. Abd'de 8.4 olan değer avrupada nasıl 6.1 oluyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: commandx

quote:

Orijinalden alıntı: ykaya1983

Adamlar 1.6 dizel golfün yakıt tüketimini 3.5 litre gösteriyorlar.Her yeni kasada 1 litre düşük gösteriyorlar.Yakında dizel golfleri ortalama 2 litre yakıyor diye gösterirler.Ne hikmetse adamların 140 beygirlik turbo benzinli motorları neredeyse dizelden az yakıyor.Hangi benzinli tsı motor ile ortalama 4.5 litre yakan var?Bunların hepsi hile.

Amerika tüketim verilerine bakıyorum.

Jetta 1.4tsi 150hp(6 dsg), 6.03 şehir dışı, 8.4 şehir içi
    Corolla 1.8 140hp(cvt) 5.88 şehir dışı, 7.8 şehir içi
    Civic 1.8143hp(cvt) 5.88 şehir dışı, 8.4 şehir içi
    Golf 1.8tsi 170hp(6dsg) 6.53 şehir dışı, 9.4 şehir içi

Türkiye verilerine bakıyorum.

Jetta 1.4 tsi 150hp 6.1 şehir içi, 4.3 şehir dışı.

Vw avrupadaki siyasi gücünü kullanıyor avrupada düşük değerler gösteriyor. Biliyor avrupada kolay kolay ceza alamayacağını. Abd'de 8.4 olan değer avrupada nasıl 6.1 oluyor?

Güzel keşif hocam eline sağlık.
    Emisyonda hileli cihaz takandan tüketim değerlerinde doğruluk beklenmez.

Neden böyle oluyor?
    Bizim memleket bunları denetleyecek ve yaptırım yapacak Teknik, Hukuki ve Siyasi yönden 3. dünya ülkesi ayarında olduğu için adamlar istediğini yazıyor.

Bu yazdığı rakamları ancak yokuş aşağı görürsün. Dizel araçları bile Benzin için ilan ettiği bu değerden fazlasını yakıyor.

Her şeyi devletten beklemeyelim sonuçta para senin tercih senin buna göre yön ver alımına, sadece bir kişiyim ben ne yapabilirim deme öyle dersen bir şey olmaz istedikleri de bu zaten Pes Etmemiz...

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.