Şimdi Ara

Vaillant Kombi 2 yıl garanti uzatmalı mıyım? Lütfen Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
1.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şehrimize yeni doğalgaz geldi ve ilk sefer kombi kullanıyorum.
    Vaillant VUW 236/7-2 ecoTEC pure kombi aldım.Yaklaşık 3 haftadır kullanıyorum.Kombiyi kurulum için gelen servis elemanı garanti uzatmamızın iyi olacağını söyledi.
    Garanti uzatma fiyatı biraz yüksek 950 TL civari .Fiyatın içine 2 bakım hediye varmış .İki bakım fiyatı 700 TL ye yaklaşıyormuş bu günkü fiyatlarla.
    Bulunduğumuz yerde doğal gaz yeni geldiği için özel servis de yok.Yakın zaman açılır ama güvenilir mi bilemiyorum.
    vaillant kombi parçaları çok mu pahalıdır ? (Parçalar hakkında ve servis ücretleri hakkında hiç bilgim yok)

Garanti uzatmayı yaptırmalı mıyım ?

Görüşleriniz bekliyorum.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Vaillant Kombi Garanti Uzatması: Bilmen Gerekenler

Ev aletlerinin arızalanması olası bir durumdur ve kombi gibi pahalı cihazların garanti süresi dolduktan sonra bozulması önemli maliyetlere yol açabilir. Bu nedenle, birçok kişi Vaillant kombi garanti uzatmalarını düşünmektedir.

Vaillant Kombi Garanti Süresi

Standart bir Vaillant kombi, üretim tarihinden itibaren 2 yıl garantilidir. Bu süre zarfında, üretim hatalarından veya malzeme kusurlarından kaynaklanan arızalar ücretsiz olarak onarılacaktır.

Vaillant Kombi Garanti Uzatma

Garanti süresi dolduktan sonra, ek bir ücret karşılığında Vaillant kombi garanti uzatması satın alabilirsin. Bu uzatmalar genellikle 2, 3 veya 5 yıllık sürelerle sunulur. Uzatma ücreti, kombi modelin ve satın aldığın uzatmanın süresine göre değişir.

Vaillant Kombi Garanti Uzatma Mantıklı mı?

Vaillant kombi garanti uzatması alıp almama kararı, bireysel durumuna ve bütçene bağlıdır. Uzun vadede tasarruf sağlayıp sağlamayacağına karar vermek için aşağıdaki faktörleri göz önünde bulundurmalısın:

• Kombinin yaşı: Kombi ne kadar eskiyse, arıza riski o kadar yüksektir.
    • Bakım geçmişi: Kombinin düzenli olarak bakımı yapıldıysa, arıza olasılığı daha düşüktür.
    • Bütçen: Garanti uzatmaları ek bir maliyet oluşturur, bu nedenle bütçeni göz önünde bulundurmalısın.

Vaillant Ek Garanti Fiyatları 2022

Vaillant ek garanti fiyatları, kombi modelin ve uzatmanın süresine göre değişmektedir. Güncel fiyatlar için resmi Vaillant web sitesini veya yetkili satıcıları ziyaret edebilirsin.

Sonuç

Vaillant kombi garanti uzatması, kombi arızası riskini azaltmanıza ve potansiyel onarım maliyetlerini karşılamana yardımcı olabilir. Ancak, garanti uzatmasının mantıklı olup olmadığına karar vermek için bireysel durumunu ve bütçeni dikkatlice değerlendirmelisin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Tavsiye ederim kesinlikle bende 6 yıl yaptırdım platin paketmiş ileride faydası olacagını düşünüyorum sonuçta yedek parçası pahalı bir kombi .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tercih meselesi bakim masrafi ne oluyo mrk ettim gelip toz filan aliyolar galiba ama içine sinsin diyosan Yapabilirsin.sirf şu garanti mevzusu yüzünden 6 yil garantili daikin almişTim iyikide almişim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevaplar için teşekkürler.Sayın @disintegration ,@ebu abdillah, @kombiustası , sizlerinde yorumlarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eskihoca2 -- 29 Ocak 2020; 19:55:24 >
  • Bu bakım olayı hikaye ya bizim kombinin (vaillant) 9 ay daha var garanti bitmesine. Arayıp dedim 1 yıldan uzun süre oldu garanti kapsamında bakım var mı diye. Öyle birşey yok dedi biz sadece sıkıntı olunca geliyoruz dediler. Sonra bana 2 yıl garanti uzatın 999tl ye +1 bakım verelim diyo. Ee diyorum bakıma gelmiyorsunuz zaten ne +1 bakımı diye. Bana hala diyo bakım yapmıyoruz sorun olunca gelip parçaları değişiyoruz diye.çok fazla laf cambazlıgı yapıyorlar anlamadım. Bu garanti kapsamında bakım olayı nedir bilen birisi var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enjektör -- 30 Ocak 2020; 3:46:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sayın @disintegration ,@ebu abdillah, @kombiustası , sizlerinde yorumlarınızı bekliyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.