Selam arkadaşlar, Apple'ı seven biriyim, macbook hariç tüm ürünlerini tecrübe ettim. İnanılmaz süper bir model olmasada iyi bir donanıma sahip, 2010'da aldığım taş gibi çalışan bir Vaio'ya sahibim. Son derece memnunum. Fakat Apple'ın ürünleri her zaman beni çekmiştir. Macbook'larda bu sıralar aklımı çelmekte fakat çook önemli bir kriterim var; oda batarya, şuan vaio mdaki tek memnuniyetsizliğim batarya ömrü.
15'' den büyük ekrana sahip ortalama bir macbook modellerinin genel olarak batarya performansı nasıldır ve en önemlisi;
vaio'dan macbook'a geçmeye, üzerine o kadar para koymaya değer mi ? özellikle kullanıcıları bekliyorum...
bu tercih meselesi şöyle ki, tüplü televizyon sevende var led tv de. en açık tabiri bu olacaktır. 15"ten büyük ekrana sahip olan tek model var zaten apple da 17" onunda pili 7saat gidiyor. karar sizin.
iş yapmayacaksan değmez..nette dolaşmak için 3-4 bin tl vermeyi düşünmezsin sanırım? tabi sana kalmış yine de için acır yani..iş yapıcaksanız da çok dolaşmıyorsanız da desktop alın ucuza daha çok performans olur..
quote:
Orijinalden alıntı: NYC4LOVE
Selam arkadaşlar, Apple'ı seven biriyim, macbook hariç tüm ürünlerini tecrübe ettim. İnanılmaz süper bir model olmasada iyi bir donanıma sahip, 2010'da aldığım taş gibi çalışan bir Vaio'ya sahibim. Son derece memnunum. Fakat Apple'ın ürünleri her zaman beni çekmiştir. Macbook'larda bu sıralar aklımı çelmekte fakat çook önemli bir kriterim var; oda batarya, şuan vaio mdaki tek memnuniyetsizliğim batarya ömrü.
15'' den büyük ekrana sahip ortalama bir macbook modellerinin genel olarak batarya performansı nasıldır ve en önemlisi;
vaio'dan macbook'a geçmeye, üzerine o kadar para koymaya değer mi ? özellikle kullanıcıları bekliyorum...
Bataryada piyasadaki en iyi laptop macbook bildiğim kadarıyla, ama işlevsellik olarak windows ta ne yapıyorsan mac osx'tede onu yapıyorsun, herhangi bir ekstra yada yaptığın şeylerde bir iyileşme bekleme derim..
Benim tavsiyem geçmen yönünde.Çok kaliteli aletler şuana kadar hiç bir problem çıkartmadı bana :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme