Şimdi Ara

Vaio e serisini sıfırlamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar vpce14a2v2es modeline format atmak istiyorum ama bilgisayar buna engel oluyor; aşamaları tek tek anlatıyım:

recovery cd notebook içinde assist düğmesine bastım sonra medyadan başlat (f11), cd yüklendi dil seçimi vs yapıldı şimdi sorun gider>bilgisayarı sıfırlayın>ileri>w 8.1>lütfen bekleyin...>

kişisel bilgisayarınız sıfırlanamıyor. gereken bir sürücü bölümü eksik>iptal.

w7 ile tamamen hard diski siliyim dedim ama bu seferde cdyi yüklemedi, unable boot bilmem ne diyor

ben bu notebook'a nasıl format atarım? komut istemini kullanmak sağlıklı mıdır?

birde not olarak şunu ekliyim:

1- recovery cdsini notebook'un alındığı ilk günlerde oluşturmuştum yani w8 yüklü şimdi notebookta w8.1 yüklü, arada bir uyumsuzluk mu var? sonuçta harddiski silip tekrar yükleme yapmak istiyorum neden böyle bir şey olsun ki?

2- daha önce aynı recovery cdden yükleme yapmıştım cdnin bozuk olacağını sanmıyorum.

• Sorunu nasıl çözdünüz hocam ? Bende recovery atmak istiyorum windows 8 gereken bir sürücü bölümü eksik hatası veriyor. Sistem yenileme yapıyorum bu seferde windowsun yüklü olduğu sürücü kilitli uyarısı veriyor.
  • bilgisayar kapalı iken, assist tuşu<medyadan başlat (F11)

dil seçimi...

sorun gider<kartarma ve bakım<w8.x (sizde yüklü olan windows sürümü. örn, bende 8.1 yazıyor)

tekrar dil seçimi...

kurtarma sihirbazını b...<kurtarmayı atla<evet eminim<kurtarmayı başla
  • MK* M kullanıcısına yanıt
    Hocam asist tuşu nedir ?
    Çok teşekkür ediyorum zahmet ettiniz, eve gidince deneyeceğim. Selamlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marmaratic M kullanıcısına yanıt
    güç tuşunun yanında bulunan 3lü grupta mevcut.

bilgisayar kapalı iken basarsanız bios, kurtarmaya vs erişebiliyorsunuz bunun sayesinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: MK*

güç tuşunun yanında bulunan 3lü grupta mevcut.

bilgisayar kapalı iken basarsanız bios, kurtarmaya vs erişebiliyorsunuz bunun sayesinde

Eve gideyim seni telrsr rahatsız ederim hocam çok sağ ol

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.