Şimdi Ara

VAIO FW serisi sıcaklık değerleri !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim vaıo sanki biraz sıcak çalışıyor sizin değerlerinizle karşılaştırmak isterim.
    sıcaklıklarımı everest 4.50.1494 versiyonu ile kontrol ediyorum. sizde sıcaklıklarınızı yazarsanız çok sevinicem.
    makina şarja takılı ve 3 saatlik internet kullanımı sonrasında genel olarak touchped in sol kısmı ısınıyor ve fan hemen hemen hiç durmuyor. Bu durum normalmidir?

Cihaz FW11E

Sıcaklıklar:

CPU : 50
    CPU1 : 48
    CPU2 : 45
    GPU : 48
    HDD : 40

• Degerler oldukca normal gorunuyor.
  • Club-VAIO 'da soran senmiydin
    Copy->paste yapıcam

Ben değerleri 3-4 gün önce almıştım,sabah 10da açmıştım ve akşam 5e akdar super natural adlı diziyi izledim ve her bölüm arasında sürekli download yaptım limewire gibi programlarım açıktı,picasa açıktı...
    Bende everest ile almıştım değerleri ama sürümünü bilmiyorum,2 hafta önce son sürümüydü ;) :)
    5teki değerler...

CPU : 43
    CPU1: 41
    CPU2: 39
    GPU DİODA: 43
    HDD : 33

FW-11-M

Dediğiniz gibi touch-pad'in sağ kısmında hdd'de hafif bir ısınma var ama dikkat ettiğimde zoraki belli oluyor,solda ise elim hep orda yazdığım halde normal soğuk plastik eller gibiyim...
    Fandan ise zorladığımda çalışıyo,çalıştığınıda çok duymadım açıkçası,açılırken bi masaüstünü tamamen açtığında kullanıma hazır hale geldiğinde çalışmaya başlıyor süpürge gibi bağırıyor sonra kapanıyor fan 5 saniye civarında

• quote:

Orjinalden alıntı: serhat_katliam

Club-VAIO 'da soran senmiydin
    Copy->paste yapıcam

Ben değerleri 3-4 gün önce almıştım,sabah 10da açmıştım ve akşam 5e akdar super natural adlı diziyi izledim ve her bölüm arasında sürekli download yaptım limewire gibi programlarım açıktı,picasa açıktı...
    Bende everest ile almıştım değerleri ama sürümünü bilmiyorum,2 hafta önce son sürümüydü ;) :)
    5teki değerler...

CPU : 43
    CPU1: 41
    CPU2: 39
    GPU DİODA: 43
    HDD : 33

FW-11-M

Dediğiniz gibi touch-pad'in sağ kısmında hdd'de hafif bir ısınma var ama dikkat ettiğimde zoraki belli oluyor,solda ise elim hep orda yazdığım halde normal soğuk plastik eller gibiyim...
    Fandan ise zorladığımda çalışıyo,çalıştığınıda çok duymadım açıkçası,açılırken bi masaüstünü tamamen açtığında kullanıma hazır hale geldiğinde çalışmaya başlıyor süpürge gibi bağırıyor sonra kapanıyor fan 5 saniye civarında

Evet;) donanimhaber daha aktif bi forum olduğundan buraya açmayı uygun gördüm :)
    Değerler yüksek değil ancak fan fazla devreye giriyor hatta susmuyor desem yeridir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cenx... -- 15 Eylül 2008; 5:02:44 >

• fw11m için sıcaklıklar, oyun oynarken everest ile aldım

Sıcaklıklar
    CPU 54 °C (129 °F)
    CPU #1 / Çekirdek #1 49 °C (120 °F)
    CPU #1 / Çekirdek #2 51 °C (124 °F)
    GPU dioda 50 °C (122 °F)
  • quote:

Orjinalden alıntı: asavasgultekin

fw11m için sıcaklıklar, oyun oynarken everest ile aldım

Sıcaklıklar
    CPU 54 °C (129 °F)
    CPU #1 / Çekirdek #1 49 °C (120 °F)
    CPU #1 / Çekirdek #2 51 °C (124 °F)
    GPU dioda 50 °C (122 °F)

Isı değerleriniz oyun için hayli düşük (benim vaıo ma göre :))
    Acaba oyunun ismini öğrenebilirmiyim.
    Birde masaüstünde hiçbir işlem yapmıyorken ki sıcaklık değerlerini de belirtirseniz çok mutlu olurum ;)
  • sadece crysis oynarken değerleri aldım :) aslında oldukça düşük değerler,

yeni açtığımda internette gezerken değerler ise

Sıcaklıklar
    CPU 41 °C (106 °F)
    CPU #1 / Çekirdek #1 37 °C (99 °F)
    CPU #1 / Çekirdek #2 37 °C (99 °F)
    GPU dioda 39 °C (102 °F)
    Hitachi HTS542525K9SA00 [ TRIAL VERSION ]

Voltaj Değerleri
    CPU Çekirdek 0.93 V
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • crysis için süper değerler şoktayım açıkçası.

internet gezinti değerleride çok hoş benim vaio biraz daha sıcak çalışıyor;)

yanlız çekirdek voltaj değeri düşük gibi geldi. yüksek perf modunda ve prize takılı olarak mı bu değerleri aldınız ;)

Çok mu soru soruyorum
  • bence degerler gayet uygun, ben maksimum 80 dereceyi görmüştüm..
    yazmıstım hatta foruma..
  • Pek ısı sorunu yok ancak klevye üzerindeki ısınma biraz rahatsızlık verici gerçi kış geliyor ılık ılık yazarız :)
    Bu arada crysis i denedim bende 1024*768 medium ayarlarda hafif kasarak oynatıyor oyunu ;)
    Bişey daha cihaz pile takılı iken cpu-z den baktığımda 15xx mhzlerde dolanıyor perf modunda ben 2.26 olarak pille kullanamıyorum. Kullanmayı başarabilen varmı?
  • 2.26 yazığında max 2.26 yapamaz gibisinden bişeyler okumuştum yani 2.10-2.20 arasında işlemci hızına çıkar basit hesapla...
    zorlarsan çıkar ama =)

pile takılı olsada düşük performans moduna aldığında 1.60 volttan 0.90 vlt'a düşüyor , denedim =D

Açıkçası hiç oynamadım ama hiç kasma yok bugüne kadar,bakalım yaknlarda zorlicam,recovery disclerimi yaptım az önce içim de rahat =)

Arkadaşımın Hp vardı servise verdi,parmak okuyucu-bluetoth-2 usb girişi çalışmıyordu...

Evet burası daha aktif bi forum o yüzden sorunları fln burda daha çok paylaşıyorum ve sağolsunlar kısa sürede cevap alıyorum

• performans modunda ve prizi fişe takılı iken değerleri almıştım,
    gerçeten ısınma yok gibi diğer arkadaşların yorumlarına katılıyorum, tuş takımı etrafında ısınma var ama buda sorun teşkil etmiyor şimdilik
  • ben 139n/w ile maksimumda 64 dereceyi görebildim...kaldı ki bu değeri cpu lar max da çalışırken elde ettim...
  • selamun aleyküm arkadaşlar..
    bu gün itibariyle bende artık donanımhaber üyesiyim..
    allah muvaffak etsin inşallah..

ben de bi sony vaio vgn fw 11m almayı düşünüyorum,
    bonus kartım var... en fazla 6 ay taksit yaptırmayı düşünüomm..
    bu arada ürünün euroasia garantisi olmasını istiyomm..
    bunlara göre bana alabileceğim uygun bi yer tarif edebilirmisiniz..
    yardımarınız için şimdiden teşeekürler..
  • hepsiburadada var suanda....
    yakınında gold varsa bırde gold a bak derım...
  • www.morfare.com
    www.hepsiburada.com
    www.gold.com.tr

buralardan alabilirsiniz ama ben eurasia garantsi oalrak birtek morfare ve gold biliyorum,arayıp sormanızda yarar var almadan...
    vauv crysis oynarken o değrler çok düşük öyle =)))
  • ben gold dan sony garantisi targus çanta 2gb memory stick hediyesi ile bonus a 10 taksit almıştım,
    ama fiyatlar değişmiş sanırım
  • montevina mıydı işlemci.
    bizim ki penyrn..yeni işlemcilerle sıcaklık düşüyor everest ile ben de deneyeyim crysis yok ama benzer bir oyun var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.