Şimdi Ara

Vaio Pro 13 Yüksek ve Sürekli Fan Sesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Vaio Pro 13 ultrabook kullanan arkadaşlar, Sizde de fan sesi yüksek ve süreklimi? Yoksa benimkinde bir arızamı var anlayamadım!

• Çalışan uygulamalara baktın mı, belki fazla, işlemci yiyen bir program falan açıktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serci555

Vaio Pro 13 ultrabook kullanan arkadaşlar, Sizde de fan sesi yüksek ve süreklimi? Yoksa benimkinde bir arızamı var anlayamadım!

Sessizlik konusunda Asus daha başarılı ben bu modeli kullanıyorum. Hiç bir sorun yaşamadım

http://www.notebookadresi.com/757asus_s46cm-wx108h_ultrabook_notebook?keyword=wx020h

• Güncellemelerden sonra düzeldi sanırım biraz. Bakalım bundan sonra nasıl olacak.
  • Vaio pro 13 ile yakından ilgileniyorum ve her gördüğüm konuda bir sorunu çıkıyor. Karşılaştığım en çok 3 sorun.

1) Anakart arızası ile usb lerin felan çalışmaması (Değiştiriliyormuş sanırım böyle cihazlar)
    2) Wifi problemi (güncelleme ile düzeliyor diyorlar)
    3) Fan sesi problemi (Bu sorun düzeltilemiyor ve değiştirmiyorlarmışta)

bu cihaza sahip olup sorun yaşamayan var mı acaba?
  • hakanxd kullanıcısına yanıt
    vaio pro kullanıyorum ve çok şükür hiçbir sorunum yok şimdilik..
  • quote:

Orijinalden alıntı: exterminant

vaio pro kullanıyorum ve çok şükür hiçbir sorunum yok şimdilik..

I7 işlemcilisinimi aldınız hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hakanxd kullanıcısına yanıt
    i5 işlemcili model, SVP13211ST

bağlantıdan bakabilirsiniz..
    http://www.sony.com.tr/product/vn-pro/svp13211st

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exterminant -- 17 Ekim 2013; 22:02:04 >
  • Bende de i7 işlemcili olan var
    Guncellestirmeleri yaptim ve başlangıçta çalışan mcafee türevleri ve TrendMicro turevlerini kaldirdim. Gayet memnunum Su an.
    Soru olursa cevapliyayim.

• Bendeki i5 işlemcili model. güncelleştirmelerden sonra fan olayı düzeldi. şuan memnunum bir sorunum yok.
  • Benim istediğim model aşağıda linkte.
    http://www.hepsisony.com/?urun-6765-sony-svp13219pt-b-windows-8-pro---i7-islemci---8-gb-ram---256-gb-ssd

Şimdi güncelleştirmeleri yaptığım taktirde hiç bir sorun kalmayacak dimi?. Birde bir kullanıcısı olarak eksik gördüğünüz ve çok beğendiniz yönü hangisi kısaca kullanıcı deneyiminiz nasıl?
  • Alirken tek tereddutum 4gb ram olmasıydı ama hiç sorun yaşamadım desem yeridir. Nitelim zaten 8gb lik versiyonu gelmiş artık sorun kalmamış.
    Ethernet kablosu bana zorluk cikardi bir süre adaptörü bulamadım piyasada sonra geldi aldım o sorunuda çözdük.
    Benim başka bir olumsuz görüşüm olmadı.
    Ben is için kullandigimdan yazı yazma konusu çok önemliydi ve bu konuda bence eşsiz bir cihaz mail yazmaya doyamiyorsun.
    Ekranı mükemmel renk kalitesine sahip ozel bir adı vardi Truliminus gibi bir şey sağlam 1080p rip filmlerde farkı acayip anlıyorsun.
    Ses düZeyide böyle incecik bir alet için gayet yüksek öZellikle ben office communicator görüşmelerinde önceki alette çok sorun yaşıyordum bunda hem ses kalitesi hem seviye cok cok iyi.
    Şimdiden hayırlı olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: serci555

Bendeki i5 işlemcili model. güncelleştirmelerden sonra fan olayı düzeldi. şuan memnunum bir sorunum yok.

*Hangi güncellemeleri yaptın ?

• Bende i5 modelini aldım ve acaip fan sesi çıkıyor hangi güncellemeleri yatınız acaba
  • Vaio control center modundan sessizlik modunu seçin. Windosta ve sonynin kendi sitesinde guncellemeler var ayrica.

• Sony vaio pro 13 128 gb lık i5 işlemcili model.windows 8.1 güncellemesi diyordu devamlı.Ben de yap dedim.şimdi eski haline getirmek istiyorum olmuyor.Recovery bölümünü hasarlamıs sanırım geri yüklemiyor.hiç bir şekilde ilk aldıgım haline döndüremiyorum.disk yöneticisinde kurtarma bölümü görünüyor sağlam yazıyor ama geri yüklemiyor.Yardım eden olursa cok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drsedat17 -- 23 Temmuz 2014; 19:02:10 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.