< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Vakıf Bankomat Sanal Kart - Migros 150/55 (10. sayfa)
-
-
Çok pardon hocam bende nereye girdiğimi karıştırmışım money uygulamasından şifre ile kampanya tanımla kısmından girmiştim yanlış bilgilendirmişim sizi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Po uygulamasına telefon numaranızla üye olup arama kısmına migros yazıp 10 haneli kodu alın daha sonra migros money uygulamasında profile basıp kampanya kodu tanımla kısmına kodu girin. 200/20 şeklinde otomatik sepette indirim yapacak.
-
Hocam tanımlanan çek sipariş sonrası silindi mi sizde de ?
Bu değişikliği nasıl yapıyoruz. Telefon numarası değişikliği yani. Açıklayabilir misiniz?quote:
Orijinalden alıntı: amentusaynı sanal kart ile 3 ayrı hesaptan alışveriş yaptım. masterpass ekli olan cep numaranızı diğer hesaplarda da değiştirin. kullanın
Bunu bende yapamadım. Yapan arkadaşlar anlatırlarsa çok makbule geçer
-
Nickinizi hatırlayamadığım için Migros ana konuda bu konuyla alakalı yazdım ancak etiketleyemedim sizi hocam. Ben sipariş verdim bende silinmedi çek hocam duruyor hala 300/50.
-
Benim ki silindi hocam. Son tarihi bugündü. Sabah uyandım kupon yok . Son güne birakmayin kullanacaksanız .
teşekkürler, faydalandık
-
aynı hata bende de var bankomat sanal kart masterpass’a ekli. alanlar nasıl aldı acaba
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kredi kartına bağlı sanal kart eklemiş olabilir misiniz?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
yok kodu bile aynı. ama yine ödeme yöntemini değiştir diyor yapamadım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
1. Hesapta alışveriş yaptın masterpass ile. Sonra 2. Hesaba geçiyorsun,1 hesaptaki cep numaranı 2. Hesaba girerek ayarlardan değiştiriyorsun. Sonra ödeme kısmıni yenileyince yeniden indirim cikiyor.
Teşekkürler yararlandım
-
"Seçtiğiniz kampanya Masterpass ile ödemelerde 535775 numaralı kartlarda geçerlidir." hatasının çözümünü sormuştum buraya doğru düzgün cevap alamamıştım. Kendim deneme yanılma yaparak çözdüm.
Faydalandık bakalım
"Seçtiğiniz kampanya Masterpass ile ödemelerde 535775 numaralı kartlarda geçerlidir." hatasının çözümü nedir ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kredi/banka kartları arasından Vakıfbank olanı seçeceksiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gumus299 -- 21 Ekim 2022; 8:0:49 >
malesef öyle de olmuyor ?
-
Maaterpass a gir bütün kartları sil ve Vakıfbank'tan sanal kart oluşturduktan sonra maaterpass a kaydet
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X