Hem sanal markette, hem hemen de nasıl kullandınız ? Acaba ben hemen de kullanamadım.Sanal markette kullandım. |
Vakıf Bankomat Sanal Kart - Migros 150/55 (8. sayfa)
-
-
Hocam getir kullanıyoruzsaniz silmek ve eklemek çok basit
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bir gün arayla ödeme ekranında otomatik olarak promosyonu gösterdi ben de kullandım
-
Sanal kart oluşturmaya çalıştığımda "İşlem yapabileceğiniz kartınız bulunmamaktadır." uyarısı veriyor. Bankomat kartım var, maaş hesabı. Kredi kartı mı olmak zorunda?
Hallettim..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fofer -- 19 Ekim 2022; 16:42:19 > -
kredi kartı menüsünden yaparsanız bu uyarıyı almanız normal
-
Migros'ta suç olmayabilir bu durumda. Hemen'de çalışanlar yakıtına kadar kendileri karşıladıkları için oradan tasarruf etmek adına böyle bir şey yapmış olabilir o kişi.
-
hallettim kedi sitesinde göstermese de ekleniyor migrosta kayıtlı kartlara düşüyor ve gözüküyor sorun yok teşekkür ettim
-
doğrudur hocam net durumu bilemiyorum ama migrosun aha bunları teslim ette napıyorsan yap dedigini sanmıyorum, tabi dışardan düşünceyle bu kadar oluyor...
-
Aynen öyleymiş hocam =) Halettim teşekkürler.
-
Farkli hesaplarda kullansak sıkıntı olurmu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aynı hatayı alıyorum çözümü var mı?
Ben bulamadım, bulan da olacağını pek zannetmiyorum. Müşteri hizmetleri ile görüşülse belki yardımcı olurlar
-
Petrol ofisi 20 tl ile birleşiyor 75 oluyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
dün sanalmarketten bugün hemenden indirimli alışveriş güzel oldu
aynı hesabın sanalmarketinde çıkıyor ama hemende çıkmıyor indirim. bu arada web den de çıkmadı bende
-
Arkadaşlar vakıfbank sanal bankomat kartla alışveriş yaptım fakat arayıp ürün yok diye siparişi iptal ettiler param hesabıma ne zaman geçer ilk defa böyle yapıyorum kredi kartta genelde provizyonda kalıyor ertesi gün geçiyor ama başına böyle bir iş gelen oldu mu yardımcı olabilir misiniz bunda süreç nasıl işleyecek
sanal bankomat kartınızı masterpass sistemine ekledinizmi
migros uygulamasına kredi kart numarası ekleyerek indirimli tahsilat yapmasını beklemeyin
çünkü masterpass bu indirimi veriyor migros değil
hocam sepet 150 iken birleşiyor mu yoksa sepet 170 olmalı önde 20 tl sonra 55 tl mi düşmeli?
Aynı hesaba bağlı farklı sanal kart ile farklı Migros hesabından yapılabilir mi?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
aynı sanal kart ile 3 ayrı hesaptan alışveriş yaptım. masterpass ekli olan cep numaranızı diğer hesaplarda da değiştirin. kullanın
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X