|
Vakıf Bankomat Sanal Kart - Migros 150/55 (6. sayfa)
-
-
kartlarımda kredi kartım görünüyor sadece bankomat kartım yok. sanal kart oluştur dediğimde de kredi kartına bağlı kart oluşturuyor. :(
-
ilk 4 hanesi ne?
5357 dışındaki noları kabul etmiyor ben silip tekrar olusturdum olmayınca.
-
5357 -
oradan değil. altta bankomat kartlara girdikten sonra bankomat sanal oluştur var -
teşekkürler faydalandık ama üzüldüm sipariş verdiğime
gelen kurye bildiğimiz bisikletle getirdi koskoca migros bir arac veya motor veya elektrikli bisiklet ayarlayamamış mahcup oldum adama üstelik yokuş
a101 kapıda'nın kaç tane arabası var, getir'in motorları varken koskoca migros bisiklet vermiş adama
bir daha sipariş vermeyeceğim veya verirsem getirmeyin ben gelip alayım diyeceğim
migros hemen bu arada bahsettiğim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CARNIVALE -- 19 Ekim 2022; 12:12:51 > -
Bende kartın süres dolmuştur diye hata veriyor anlamadım hesapları yeni açmıştım -
ilginic. normalde siyasal islamci ülker yapardı bunları. bunlar da efes-pilsenci tayfa. togg projesine zorla girdiler. parayı böyle böyle çıkartcaklar demek. -
Keşke herkes sizin gibi emekçiyi düşünse. Parasını verdim eşek gibi getirsin diyen mahlukatlar da var.
-
Sanal kartı silip, yeni kart oluşturup tekrar deneyin -
Farklı hesaplardan nasıl hesabı bağlarım -
Peynirde düşmüyor
düşen link atacak olan varmı? -
Acaba iki sanal vakıfbank kartı ile 2 kez yararlanılabilir mi. Farklı kişilere ait olacak şekilde -
hocam migros marka peynirlerde kampanya düşmüyor diğer marka kapalı peynirlerde düşüyor
bu arada uygulamada hata var bazen sepette düşmüyor sepete girin çıkın veya yenileyin düşüyor bende de düşmedi 1-2 kere tekrar denedim düştü
-
5 Lt yağ alarak faydalandık. Teşekkürler.
-
vakıfbank sanal bankomat kampanyası sanal markette 55 TL ve Migros Hemende de 55 TL olmak üzere toplamda 110 TL indirim kazanabilir diye kampanya detayında yazıyor.sanalda kullandım ama Migros Hemende denemedim. -
Aynen önemli bir bilgi.
2 defa yararlanılabiliyor -
Ben aynı kartla hem sanal marketten hem de hemenden sorunsuz bir şekilde yararlandım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakan -- 19 Ekim 2022; 13:3:47 > -
Tek sanal kart ve farklı migros hesaplarında kullanılabiliyor.
-
Ayrıca Petrol ofisi uygulamasından kod alıp onu migros money hesabınıza yüklerseniz ordanda 20 Tl düşüyor ve iki indirim birleşiyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X