Şimdi Ara

Vakıf Bankomat Sanal Kart - Migros 150/55

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
242
Cevap
19
Favori
33.949
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5 litre ayçiçek yağı 55 tl indirimli alın!

Kampanya dan yararlanabilmek için Vakıfbank müşterisi ve uygulamasından sanal kart kurmanız gerekiyor ilk aşama bu ikinci aşamada migros sanal marketten girip 5 litre migros ayçiçek yağı sepete ekliyorsunuz sepette ödeme kısmına geçince Vakıfbank sanal kartı ekliyorsunuz görselde olduğu gibi ibare gözükücek uygula diyip 55₺ cebinizde kalıyor.

Vakıf Bankomat Sanal Kart - Migros 150/55

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Premiumbird -- 19 Ekim 2022; 17:46:34 >

• Johnny hocam selamlar,

maalesef vakıfbank çalışanlarında bu iş çok yaygın. Bordrolu bir işiniz olup olmaması ile alakası yok başka bir sebep bulurdu ordaki sivrizeka arkadaş. Olay şu; oradaki çalışanlara belirli bir kota veriliyor x sayıda sigorta yapması için. Gelen yeni müşterilere bazen sebep gösterilerek bazen sebepsiz bu sigortalar (sigorta olduğunu söylenmeden) ittiriliyor. Sikayetvar gibi yerlerde de farklı tutar da bu rakamların olması, bazen bir bazen aylık oluyor olması bu sebepten. Bunlar genelde şube müdürülü talimatı/bilgisi dahilinde olan şeyler ancak genel merkezleri bilmiyor numarası yapıyor.

Vatandaş olarak yapmanız gereken şey; söylenen ücrete he he deyip hesabı açmak (parayı gerçekten vermeniz de gerekecek). Hesap açtıktan sonra mobilden girebilirdiğinizi kontrol ettikten sonra tercihen önceden hazırlamış olduğunuz dilekçeyi vermeniz.

Dilekçede xxx adıyla yapılan sigorta (mobil uygulamada çekilen tutarın açıklama dekontunda tam adı yazar) haberim olmadan yapılmıştır. Böyle bir sigorta talebim yoktur sadece vadesiz hesap açmak için şubeye gelmiştim, ilgili tutarın hesabıma iadesi ve yyy isimli çalışanın vatadanşları yanlış yönlendirmesi konusunda soruşturma yapılmasını talep ediyorum. şeklinde yazarsanız yeterli. Ancak bu dilekçeyi en güzeli şube müdürüne elden vermek ve şube müdürünün bunu gelen evrak olarak kaydetmesini istemek. Gelen evrak olarak kaydedildiğine dair de size bir kopya verilmesi. Genelde dilekçenin bir kopyası size verilir altında teslim alan memur imza tarih ve varsa dosya numarası yazılır. Ortalama bir hafta içinde hesabınıza alınan ücret iadesi yaparlar. Yapmazlarsa -ki yaparlar-, BDDK'ya online şikayet edersiniz aldığınız evrak kayıt kopyası ile.

Herkes bu kadar uğraşıyor olsa zaten bu arkadaşlar bunlara cüret edemez. Uğraşmak isteyen arkadaşlar varsa bu dediğim adımları yaparak bu işlemleri yapan sivrizeka çalışanların sicilinde görülecek bir soruşturma kazandırabilirler. 10-15 kişinin aynı çalışana bunu yaptığını düşünemiyorum muhtemelen tövbe eder milleti aldatmaya.

Kampanya bilgisi için teşekkürler. Ben enfazla 2 gün yaşayacağını düşünüyorum kampanyanın bu sebeple peynir katalogunu bekleyenlerin en geç gece işi bitirmesini öneririm

teşekkürler faydalandık ama üzüldüm sipariş verdiğime

gelen kurye bildiğimiz bisikletle getirdi koskoca migros bir arac veya motor veya elektrikli bisiklet ayarlayamamış mahcup oldum adama üstelik yokuş

a101 kapıda'nın kaç tane arabası var, getir'in motorları varken koskoca migros bisiklet vermiş adama

bir daha sipariş vermeyeceğim veya verirsem getirmeyin ben gelip alayım diyeceğim

migros hemen bu arada bahsettiğim
  • abov
  • Geçen senede bu ay yapmıştı heralde çok iyi Vakıf Bankomat Sanal Kart - Migros 150/55 

• tüm ürünlerde geçerli, sadece yağda geçiyor gibi olmuş açıklama Vakıf Bankomat Sanal Kart - Migros 150/55 yarın peynirlerde 2.si %50 kampanyası başlıyor ona saklanabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 18 Ekim 2022; 12:46:26 >
  • Nasıl yaptınız acaba bende olmadı.nasterpas eklemek istiyorum bu işyerinde kullanılmaz diyor
  • Sanal bankomat kart mı olmak zorunda? Kredi kartı oluyor mu?
  • Arkadaşlar yarın paketli peynirlerde %50 indirim kampanyası olacak. Bu kampanyayı yarına bekletmenizi tavsiye ederim.
  • gumus2929 G kullanıcısına yanıt

Sanal karti oluştururken masterpasse eklemeniz gerek hocam.

• Vakıfbank hesabını şubede açıp bu kampanyayı kullanabilir miyiz anında?

• Ateş ediyor 🔥
  • Johny Constantine kullanıcısına yanıt
    Evet anında bankomat kartta istiyorum de isimsiz versinler sonra uygulamaya giriş yaparsın sanal bankomat kart orada oluşturuluyor
  • Zontaw kullanıcısına yanıt
    Olmuyor
  • Ne alinir arkadaslar uygun ne var yagdan baska?
  • uzaypatronu kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam. Denedim olmuyormuş.
  • Düşünenadam07 kullanıcısına yanıt

indirimleri önceden nasıl biliyorsuunz hocam?

• pisst0n kullanıcısına yanıt

Katalogdan biliyorum hocam.

• Beyler olmuyor diyenler iyi dinlesin.

Vakıf bank uygulamanıza girin.

Bankomat Kartlara tıklayın.

Bankomat sanal kart oluşturacaksınız.

Kredi kartına bağlı sanal kart yemiyor. Yada bankomat kart yemiyor.

Bankomat karta bağlı sanal kart oluşturun.Şimdi sipariş verdim sorunsuz çalışıyor.

İLk siparişte getirme ücreti yok sanırım bende 8 lira cıktı ayrıca.

• Güzel kampanya peyniri beklesek iyi ama gece 12 ye kadar sağ çıkacağını düşünmüyorum
  • Geçen sene 100/50 idi
  • ibrahim_koparal İ kullanıcısına yanıt

5 kg Migros marka un ve et.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.