Migros cep uygulamasından denedim oluyor. Ödeme bölümünde, hediye çekler puanların yanında, vakıfbank sanal banko kart kutusuna uygula diyorsun. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ndrys -- 18 Ekim 2022; 13:37:32 > |
Vakıf Bankomat Sanal Kart - Migros 150/55 (2. sayfa)
-
-
Aynen öyle 12 ye bile kalmadan yağ olayı biter.
Kendi hesabınızdan yağı vurun.
Eşinizin kardeşinizin anneniszin artık kiminiz varsa onun hesabından peyniri vurun.
-
Kampanya linkini bulamadım ne zamana kadar geçerli bu indirim acaba?
-
hemen uygulamasında geçiyormu
-
Uğraştırdı ama siparişi verdim. 9 Tl ücret de çıktı.
-
Evet geçiyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
mağazadan teslim 5 lt migros ayçiçek yağı 97,75 e geldi. Allah bereket versin
-
Geçiyor az önce kullandım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
saolasınız
peki bu kampanyanın belirli bir kullanıcı sınırı veya süresi varmı
akşam eve gidince hemengetir uygulamasında kullanmayı düşünüyorum
-
-
Seçtiğiniz kampanya Masterpass ile ödemelerde 535775 numaralı kartlarda geçerlidir
bu ne demek ki olmuyor?
-
Peynir için hafta sonları getir kampanyası daha mantıklı oluyor. 30 lira kampanyasında sabah 8de mutlaka süzme peynir ve kaşar bulunuyor bu hafta yine aldım içim 400gr kaşar 30 lira Balkan süzme peynir 1 kg 30 lira
-
Galiba kredi kartına sanal oluşturdunuz, bankomat sanal oluşturmanız lazım
Tarih önemli değil kota dolunca bitiyor, 1-2 günde bitiyordu öncekiler. Kampanya sayfasını vs bulamadım kota varsa çok dayanmaz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bugüne kadar bu kampanya hiç ay sonuna kadar sürmedi 😃 2-3 gün içinde kota doldu hep ama şansına güvenen beklesin
Yarına bile çıkması bir ihtimal. Bence siz acele edin. Konu sahibine teşekkürler.
-
Her seferinde 2 gün sürdü diye hatırlıyorum.
-
Hemen'den sipariş verdim düştü. Haber veren arkadaşa teşekkür ederim.
-
Haber veren arkadaşa tşkler uygulamadan masterpass ekleyerek sıkıntısız yapın (not kargo ucreti vermemek için teslimatı yakın migros şubesine çekin)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X