< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Vakıf Bankomat Sanal Kart - Migros 150/55 (4. sayfa)
-
-
Siparis iptalinde yanar mı acaba bilen var mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Neye baksam stokta ürün yok, buraya migros şubesi açan zengin olur
Edit: msanal yağ kategorisinde ürün yok ama mhemen de vardı. Neyse bu seferde kurtardık. LeL
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheGladio -- 18 Ekim 2022; 20:7:37 > -
Johnny hocam selamlar,
maalesef vakıfbank çalışanlarında bu iş çok yaygın. Bordrolu bir işiniz olup olmaması ile alakası yok başka bir sebep bulurdu ordaki sivrizeka arkadaş. Olay şu; oradaki çalışanlara belirli bir kota veriliyor x sayıda sigorta yapması için. Gelen yeni müşterilere bazen sebep gösterilerek bazen sebepsiz bu sigortalar (sigorta olduğunu söylenmeden) ittiriliyor. Sikayetvar gibi yerlerde de farklı tutar da bu rakamların olması, bazen bir bazen aylık oluyor olması bu sebepten. Bunlar genelde şube müdürülü talimatı/bilgisi dahilinde olan şeyler ancak genel merkezleri bilmiyor numarası yapıyor.
Vatandaş olarak yapmanız gereken şey; söylenen ücrete he he deyip hesabı açmak (parayı gerçekten vermeniz de gerekecek). Hesap açtıktan sonra mobilden girebilirdiğinizi kontrol ettikten sonra tercihen önceden hazırlamış olduğunuz dilekçeyi vermeniz.
Dilekçede xxx adıyla yapılan sigorta (mobil uygulamada çekilen tutarın açıklama dekontunda tam adı yazar) haberim olmadan yapılmıştır. Böyle bir sigorta talebim yoktur sadece vadesiz hesap açmak için şubeye gelmiştim, ilgili tutarın hesabıma iadesi ve yyy isimli çalışanın vatadanşları yanlış yönlendirmesi konusunda soruşturma yapılmasını talep ediyorum. şeklinde yazarsanız yeterli. Ancak bu dilekçeyi en güzeli şube müdürüne elden vermek ve şube müdürünün bunu gelen evrak olarak kaydetmesini istemek. Gelen evrak olarak kaydedildiğine dair de size bir kopya verilmesi. Genelde dilekçenin bir kopyası size verilir altında teslim alan memur imza tarih ve varsa dosya numarası yazılır. Ortalama bir hafta içinde hesabınıza alınan ücret iadesi yaparlar. Yapmazlarsa -ki yaparlar-, BDDK'ya online şikayet edersiniz aldığınız evrak kayıt kopyası ile.
Herkes bu kadar uğraşıyor olsa zaten bu arkadaşlar bunlara cüret edemez. Uğraşmak isteyen arkadaşlar varsa bu dediğim adımları yaparak bu işlemleri yapan sivrizeka çalışanların sicilinde görülecek bir soruşturma kazandırabilirler. 10-15 kişinin aynı çalışana bunu yaptığını düşünemiyorum muhtemelen tövbe eder milleti aldatmaya.
Kampanya bilgisi için teşekkürler. Ben enfazla 2 gün yaşayacağını düşünüyorum kampanyanın bu sebeple peynir katalogunu bekleyenlerin en geç gece işi bitirmesini öneririm
-
Herhangi bir kart olmadan bende oluşturdu sanal kartı. Kartlar > Bankomat Kartları > Bankomat Sanal Kart > Kart Oluştur menüsünü deneyin isterseniz.
-
indirim düşmüyor neden acaba bilgisi olan var mı arkadaşlar?
-
S10 plus ile deniyorum hocam şu an çevremde bundan iyi kamera yok maalesef.
@poligow Merhaba hocam. Değerli bilgiler için teşekkür ederim. İşin garibi benden yarım saat önce peder bey açtı hesap kendisi memur diye mi anlamadım ondan bir şey istememişler. 50 lira deyince nasılsa mobilden açarım diye bir şey demedim ancak keşke o an BDDK'ya şikayet ederim deseydim. Mobilden de sorun olup açamadık zaten hesabı. Şimdi önce Vakıfbank'a şubeyi şikayet ettim eğer bir şey çıkmazsa sizin dediğinizi birebir yapacağım. Teşekkürler hocam.
-
Teşekkürler.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkkürler yararlandım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
az önce mobil uygulamadan kartı masterpass e ekleyerek indirimden faydalandım
-
evet şimdi ben de baktım mobilden oldu çok teşekkürler
-
Teşekkürler, vakıfkartta 100 e 20 tl veriyordu, iyi birleşti, yarı yarıya geldi sayılır tereyağlar
-
Kampanya ne zaman son acaba
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler hocam şimdi kullandım
-
Bazen bu tür sorunlarla (killiklarla) karsilasacagimi bildiğim için buraya yazmıştım güncel bilgilere tecrubelere başvurmak için bu ay başı ptt de param kaldı dilekçe veremeden alamadım gerçi başvuruda para istemediler ama ay sonu çıkar sigorta yapıp yapmadıkları.
Migros sivi yağ 2 lt 59.90 2 adet 3 te süt kapattım olayı.
Masterpass e ekleyince indirim düştü bende de. İndirim düşmüyor ise bu şekilde deneyin arkadaşlar.
1 küsür kg pirzola alarak bu kampanyadan fayda gördük teşekkürler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Afiyet olsun
Mobil uygulamadan şimdi yararlandım haber veren arkadaşa teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X