< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Vakıf Bankomat Sanal Kart - Migros 150/55 (3. sayfa)
-
-
Kart eklemek istiyorum toplqm kart sayısına ulaştınız uyarısı veriyor. Masterpasttan kartlarım sekmesinde kart silmek istiyorum ama kayıtlı kartlar görünmüyor. Nasıl yapabiliriz fikri olan var mı? Normalde istegelsin uygulamasından kartlar siliniyordu ama ordada sil seçeneği yok artık
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sepette otomatik düştüğü için Petrol Ofisi 200 TL üzeri 20TL unutmayın birleşiyor.
-
Internette vakifbank in hesap açılış ve işletim ücreti aldığını okudum alıyor mu? Eğer almıyorsa hesap actirmaya gideceğim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2-3 hafta önce vakıfbanklı oldum öyle bir şey yok. Hiç bir banka bahsi geçen ücretleri almıyor.
Getir'de ödeme yöntemlerimden kart ekleyip silebilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ROLLING STONES -- 18 Ekim 2022; 15:16:40 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Migros uygulaması ödeme adımında ödeme yöntemi seç deyip kartları görüntüleyince kayıtlı kartların yanında çöp işareti var oradan silebilirsiniz
Almıyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba arkadaşlar , Vakıfbank hesabım var ama herhangi bir kartım yok ve sanal kart oluşturmak için kart başvurusunda bulunmamı istiyor ; kart talebinde bulunduktan sonra sanal kartı da oluşturabilir miyim yoksa fiziki kartı mı beklemek zorundayım ?
zeytinyağı var mı indirime giren ya da girecek olan?
-
migros extra'da altın satılıyor. onda geçerli olur mu acaba?
-
teslimatı nasıl bedava yaptınız?
-
Tıkla al-gel sanırım
Teşekkürler az önce şubeden hesap açtım bankomat kartida anında verdiler
Bordrolu maaşım olmadığı için belli bir yerde, 50 lira almak istediler biraz önce. Para vermeyip dijital olarak açayım dedim kimlikleri hayalet foto okunmuyor diye açılmadı. 3 kere bağlandım ayni şey. Kendilerinin olsun indirimi. Lanetlik banka, devlet bankaları belki biraz Ziraat dışında hepsi aynı leşlikte.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johny Constantine -- 18 Ekim 2022; 17:36:9 >
yaralandım haber veren arkadaşa teşekkürler
Hocam bahsettiğiniz sorun sebebiyle bende uzun zamandır müşteri olamıyordum. Geçen ay iphone 11 e geçtim, sanırım yeni telefonun kamerası sebebiyle bu sorunu yaşamadan müşteri oldum. Etrafınızda kamerası iyi olan cihaz varsa müşteri olma kısmını onunla deneyin derim
teşekkürler faydalandık
-
Teşekkürler faydalandim, 30 u son diyodu ama nolur ne olmaz diye kullandim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X