sanalda kullanmıştım denedim hemen'de de düşüyor, iyimiş bu. |
Vakıf Bankomat Sanal Kart - Migros 150/55 (7. sayfa)
-
-
dün kullanmıştım
bugün peynir kampanyasında yine kullandım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O şekilde çözdüm teşekkür ederim
Kuponu uygula ya basınca ^^Ödeme yöntemi belirle Seçtiğiniz kampanya Masterpass ile ödemelerde 535775 numaralı kartlarda geçerlidir.^^ diyor . Herhangi bir çözümü var mı acaba ilk sanal kartı silip 2. kez sanal kart oluşturmama rağmen uyarıyı veriyor
-
hocam düşünce güzel fakat oradaki sabit gelirli çalışan yerine bunu migrosa yazmanız lazım amaç sorun değil cözüm bulmak olmalı,siz ihtiyacınızı alıyorsunuz bedava degil karsılıgında para veriyorsunuz tek ekstrası adrese gelmesi.Burda o adamında sizinde bir sucunuz yok bir arac ayarlamayan migrosun cözmesi gerekiyor kısaca...
Böyle yaparsanız siz almasanız komsunuz alacak kimse birşey almasa bu calısan maaşından olacak vs vs
-
masterpass kart ekleyemiyorum kartlarım bile gözükmüyor nasıl çözeriz
-
https://www.masterpassturkiye.com/Login.aspx?
Buradan giriş yaptıktan sonra sorununuz çözülür muhtemelen.
malesef çıkış yaptım ordan girdim gene aynı kartı eklemem lazım başka nereden ekleriz ki
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Eray. -- 19 Ekim 2022; 15:12:49 > -
Orada kartınız eklenmiş gözüküyor mu peki?
Ben siteden ekledikten sonra masterpass'e kayıtlı kartınızı kullanmak ister misiniz diye sordu uygulamada ve evet dedikten sonra Vakıfbank kartımı seçerek kullandım.
vakıfbank online işlemlere girin. bankomat sanal kart ayarlarından yeni kart aç işleminden sonra masterpass a ekle sekmesini onaylayın.Migros Ödeme işleminde kart bilgieri otomatik çıkar.
-
Aynı uyarıyı veriyor ve maalesef çözemedim kaç saattir
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Paylaşıma teşekkürler.
Kartı ekleyemeyenler masterpass'a şu linkten ekleyebilir.
www.masterpassturkiye.comhttps://www.masterpassturkiye.com -
Oradan da denedim ama sistemsel bişey galiba. Bişey yapıyorlar onuda beceremiyorlar
-
yok hayır kartta gözükmüyor, tamam şimdi düşmüş migros masterpass da gözüktü
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Eray. -- 19 Ekim 2022; 15:56:8 > -
Masterpass'a ekli ise ve masterpass'a kayıtlı numara ile Migros numarası aynı ise sıkıntı olmaz.
-
Bayadır uğraşıyorum olmuyor bir türlü. Mastercarda kayıtlı olmasna rağmen aynı uyarıyı veriyor !
-
Hocam sana markette kullandım hemen de kullanamıyorum 1 hata mı yapıyorum acaba?
-
Fifty fity diyelim
kaç kez kullanabiliyoruz?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X