< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spydy6041 -- 23 Ekim 2022; 13:18:0 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Vakıf Bankomat Sanal Kart - Migros 150/55 (12. sayfa)
-
-
Canlı desteğe yazdım. Dönüş olacak dediler daha dönen yok bakalım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bende salı günü sipariş verip Perşembe akşamı istediğim saatten almaya gittim. 2 ayrı mağazadan 2 ayrı siparişim vardı.
ilkinde aldığınız ürün elimizde yok deyip göndermeye kalktı, boşuna mı geldim 2 gün önce parasını verip aldığım ürün nasıl olmaz dedim, hem sanal hem markette satış var dedi, ben 2 önce aldığımda stokta vardı ürünü veya muadilini vermek zorundasınız dedim o sırada başka mağazayı arayıp oradan ürünü getirtti. Yoksa 2 kilo kaşar+ milupa organik 200 gr. mamayı 101 tl 'ye alamazdım :)
2.mağazada hiç sorun olmadı siparişi aldım çıktım.
kısacası uğraşın alın, bence kolaya kaçıp son dakika sipariş hazırlamaya kalkıyor sonra stokta yok deyip çıkıyorlar.
siz mağazaya gelmeden sipariş iptal olduysa ne yapılabilir onu bilmiyorum.
-
İyi yapmışsınız hocam sizin adınıza sevindim :) Ben Sma optipro 3 sipariş vermiştim mağazaya daha gitmemiştim arayıp ellerinde bir adet mama olduğunu, onunda sktsinin yakın olduğunu, yakındaki mağazalarda da stoğun olmadığını söyledi. Bende iptal edin o zaman dedim, müşteri hizmetlerine durumu ilettim kampanya sona erdiği için şu anlık faydalanmanız mümkün değil şeklinde geçiştirme cevap vererek kayıt açtıklarını söylediler. Sonrasında tıkla gel aynı mağazadan arattığımda ürünü bulamadım. Kapıda teslimattada aynı şekilde bulmuyor. Şikayete vara yazacağım bakalım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Devam ediyoru mu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
şimdilik etmiyoru
-
Şimdi denedim düşmedi indirim
Teşekkürler hocam cevap için
kampanya bitti mi?
-
Haftasonu migros tarafından arandım.
Kampanyanın bittiğinden hata aldığım notunu ilettiler.
-
Ah be geç gördüm faydalanamadım. güncel olarak çalışmıyor kampanya. Yeniden aktif olursa haber eder misiniz?
-
sanal kartla ilk alış veriştemi acaba bende düşmedi.
geçtimi ya :(((
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the guardian14 -- 24 Ekim 2022; 22:6:27 >
gectı yhaa :/( baska sefer ınsallah
-
ooo çok iyi kampanya ben zaten vakıfkartla gıda ve diğer alışverişler de hep wordpuan kazanıyorum şimdi bunu da mutlaka değerlendiririm.
-
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Migros Hemen'de değerlendiremedim, üzüldüm...
Halbuki Sanal Market kısmında faydalanan kişiler için Hemen'deki hak tanımlı kalmalıydı, illa ki kamu bankası tadı yapacaklar ya
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
olmuyor
-
cips aga ama kısa süreliğine
-
Konuyu niye hortlattin durduk yere sebebi neydi ki yani şimdi bunum
Kampanya devam mi ediyor hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X