SİLİNDİ < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tornado34 -- 25 Şubat 2024; 18:49:12 > |
SİLİNEBİLİR
-
-
İmplant yapıyor mu hocam? -
Bedavaysa Kırgızistan dan uçak biletimi aldım geliyorum -
Yapılıyormuş ama tabi ücretli ve uzman hocalar tarafından yapılıyor.
-
Hocam detay alabilir miyim? -
dolgu ne kadar hocam -
Ücretsiz
-
devlete mi bağlı acaba bu.
hayrına kim bu işlemleri yapar -
Özel üniversitede…Stajyer diş hekimleriinin eğitimleri nedeniyle böyle
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tornado34 -- 25 Kasım 2023; 14:23:58 > -
Selamlar, detay ve bilgi alabilirmiyim bende -
diş işi sıkıntı. işinin ehli, tecrübeli, iyi bir hekim bulmak lazım.
belki diş taşı temizliği, polisaj, yıllık genel kontrol gibi kısmen basit işlemler için tercih edilebilir.
-
Arkadaşlar stajer öğrencilere yaptırıyor olma ihtimalleri yüksek, bilginiz olsun.
Edit: Zaten konu mesajında da böyle belirtilmiş. Kısaca kobay faresi olarak kullanılacaksınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Düşünenadam07 -- 25 Kasım 2023; 14:38:30 > -
Haklısınız zaten yukarıdaki ücretsiz tedavileri stajyer son sınıf öğrencileri yapıyor. Diğer uzmanlık gerektiren işlemleri uzman hocalar yapıyor.
-
Ee neresi -
Dur tahmin edeyim biruni mi acaba -
Kadavra olun daha iyi -
Hangi hastane bilmiyorum ama işini iyi yapan biruni bulup yaptırmak lazım dişleri bence
-
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
diş işi sıkıntı. işinin ehli, tecrübeli, iyi bir hekim bulmak lazım. belki diş taşı temizliği, polisaj, yıllık genel kontrol gibi kısmen basit işlemler için tercih edilebilir. |
Benzer içerikler
- vialand doğum günü formu doldur
- tod kampanya
- istanbulkart cashback
- lego benzeri markalar
- spotify 3 ay ücretsiz
- n11 çabuk
- letgo da satılan ürünün parası nasıl alınır
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X