Şimdi Ara

Vakıfbank giyim, kozmetik, ayakkabı ve aksesuar alışverişlerinize 150 TL Worldpuan!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
726
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu kampanyanın metninde ilk duyuruda "ilk harcamadan sonraki her" ifadesi var mıydı? Ben okuduğumu düşünüyorum ve bu yüzden kampanya kapsamında harcama yapmamıştım ama şu an böyle birşey yzmıyor. YapıKredi World'un aynı minvaldeki kampanyasında bu şart halen var. Şu an Vakıfbank'ın kampanya bilgilerinde şu madde halen duruyor: Cepte Kazan "Durumunu Kontrol Et"-"Geçerli Harcamalar" ekranında kampanya dahilinde yapılan ilk işlemden sonraki geçerli işlemler gösterilmektedir." bu da demek oluyor ki biraz haklılık payım var.

https://vakifkart.com.tr/kampanyalar/giyim-kozmetik-ayakkabi-ve-aksesuar-alisverislerinize-150-tl-worldpuan-32747

• Hocam şu anda da yazmıyor ama 1 alışverişi göstermiyor ceptekazan. Alışverişim geçersiz olamaz, çünkü tek alışverişim varken de 1 alışverişi geçerli gösteriyordu ama puan kazandınız demiyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xmutti -- 17 Nisan 2023; 12:19:2 >
  • Vakıf bankomat kartta e-ticarete sanalmarket,macroonline..vb sayılıyor mu?400 harcamaya 30-35 veriyor mu?

• vakıfbankın kampanyalarından nefret ediyorum. sayacında problem var. kendimi kazıklanmış gibi hissediyorum.

• Bunda online alışveriş sayılmıyor fiziki olmalıymış

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.